AyyBen valllaha hamile kalabilmek adına duşu sabah alıyorum önce sağlık sonra inançlar geliyor suyla hepsi gidiyor çünkü
O hepimize öyle geliyordu sanırımÖyle düşünme belki ilk seferde hamile kalırsınBizde hastalık çok ondan
20 dakikada giden gidiyormuş canımAyyben oruç tuttuğum için ilişkiden 2 saat sonra falan duş alıyorum işe yaramıyor mu yani
Bnde böyle okudum hatta bi sürü video izledim 15 dk yatmanız yeterli diyordu20 dakikada giden gidiyormuş canım
Düzenli yumurtlamalarda doğar yollarla sırayla olur. Ama klomen femera tarzı ilaçlarla ikisinden de çok sayıda yumurtlama olması mümkünBir ay sagdan bir ay soldan mi yumurtlama oluyor yoksa rastgele mi
Doktorum bana sıralı dedi fakat herkeste aynı değilmiş geçen burada bi arkadaş heray aynı taraftan da olablr dediBir ay sagdan bir ay soldan mi yumurtlama oluyor yoksa rastgele mi
Olabilir tutunması için iyiymişKuruluk bende yok hiç olmadı ama benim okuduğum makalelere göre itici görev uyguluyormuş yani tembelleri hızlandırıyormuş
Bilemem belki bunay kalırsın ben hiç duş almıyorum çünkü tüp bebekte duş yasaktı var bibildikleri aman gunahlar benim olsun sırf hamile kalmak için yaniAyyben oruç tuttuğum için ilişkiden 2 saat sonra falan duş alıyorum işe yaramıyor mu yani
Keşke uygulayan biri bize bilgi verse kullanıp hamile kalan var mı merak ettim fertiljelOlabilir tutunması için iyiymişzaten bizdeki akıntıyla o sıvı aynı görevde işte kuruluk olanlar için çok daha iyi sıvı tutunmasına..demekki hareketlileri seçiyor o sırada tutunuyor inşallah sebeb olur hamiş kalırsın bilinmez neyin iyi olduğu prefertil çok iyiymiş doğru seçim olmuş
AynenDoktorum bana sıralı dedi fakat herkeste aynı değilmiş geçen burada bi arkadaş heray aynı taraftan da olablr dedi
Yavaşlar gidemiyor 20 dk da 36 saat sürüyor yumurtayla kavuşması tuvalet bile yasaktı ilk 2 saat tüp bebekte20 dakikada giden gidiyormuş canım
Spermde sıkıtı yoksa tabi ki doğalı bu ama eğer sıkıntı eşteyse malesefBnde böyle okudum hatta bi sürü video izledim 15 dk yatmanız yeterli diyordu
Öyle diyende vardır ama bende onlardandim ilk hamileligimde beni aranızdan atmayacaksanizBen açıkçası baz-ı kadınların uydurduğunu düşünüyorum yok yanlışlıkla oldu yok hiç dusnmuoduk bence dışarıya 5 aydır deniyorduk demek yerine öyle diyorlarmış gibi geliyo çünkü ben bu siteye girdim herkes aynıymış ilk aydan hamile kalan çokta yokmus yanii
Orası öyle canım ben normal değerlerden bahsettim. Bende tuvalete çıkmamaya özen gösteriyorum İnş yetişir spermciklerYavaşlar gidemiyor 20 dk da 36 saat sürüyor yumurtayla kavuşması tuvalet bile yasaktı ilk 2 saat tüp bebekte
Ben geçen senelerde 2- 3 defa ertesi gün hapi kullandım, henüz hazır değilim diyeO hepimize öyle geliyordu sanırımilk ay korunmadığımızda bebek odaları bile bakıyordum o derece garantiyidi, gel gör ki 1 sene oldu
Estağfurullah neden atalım kutsal insan gözüyle bakıyorum şuan sanaÖyle diyende vardır ama bende onlardandim ilk hamileligimde beni aranızdan atmayacaksanizama geç olmasını bir kusur gibi görmeyin kesinlikle bir zamanı vardır diye düşünüyorum ben uğraşan arkadaşlar için
Tabi ki bu ay bende çok uğraşıyorum bildiğin bilgi varsa doğrusunu yapıyım duştan dolayı sperm gitmiyorsa bu gibi günler oruç tutmamBilemem belki bunay kalırsın ben hiç duş almıyorum çünkü tüp bebekte duş yasaktı var bibildikleri aman gunahlar benim olsun sırf hamile kalmak için yani
Kız var ya hazır değildin ya kesin tutardıBen geçen senelerde 2- 3 defa ertesi gün hapi kullandım, henüz hazır değilim diyesanki tek seksle kesin hamileydim. Şimdi düşününce diyorum ne saçmaymış boşuna hormonlarım ile oynamışım. Meh.