Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuruluk bende yok hiç olmadı ama benim okuduğum makalelere göre itici görev uyguluyormuş yani tembelleri hızlandırıyormuş
Olabilir tutunması için iyiymiş zaten bizdeki akıntıyla o sıvı aynı görevde işte kuruluk olanlar için çok daha iyi sıvı tutunmasına..demekki hareketlileri seçiyor o sırada tutunuyor inşallah sebeb olur hamiş kalırsın bilinmez neyin iyi olduğu prefertil çok iyiymiş doğru seçim olmuş

Ayy ben oruç tuttuğum için ilişkiden 2 saat sonra falan duş alıyorum işe yaramıyor mu yani
Bilemem belki bunay kalırsın ben hiç duş almıyorum çünkü tüp bebekte duş yasaktı var bibildikleri aman gunahlar benim olsun sırf hamile kalmak için yani

Keşke uygulayan biri bize bilgi verse kullanıp hamile kalan var mı merak ettim fertiljel

Öyle diyende vardır ama bende onlardandim ilk hamileligimde beni aranızdan atmayacaksaniz ama geç olmasını bir kusur gibi görmeyin kesinlikle bir zamanı vardır diye düşünüyorum ben uğraşan arkadaşlar için

1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 18 Mayıs
2- Yaşınız? 27
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 7 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folik asit (FOL B EM)
Eklermisin benide canım Yusra-61

O hepimize öyle geliyordu sanırım ilk ay korunmadığımızda bebek odaları bile bakıyordum o derece garantiyidi, gel gör ki 1 sene oldu
Ben geçen senelerde 2- 3 defa ertesi gün hapi kullandım, henüz hazır değilim diye sanki tek seksle kesin hamileydim. Şimdi düşününce diyorum ne saçmaymış boşuna hormonlarım ile oynamışım. Meh.

Bilemem belki bunay kalırsın ben hiç duş almıyorum çünkü tüp bebekte duş yasaktı var bibildikleri aman gunahlar benim olsun sırf hamile kalmak için yani
Tabi ki bu ay bende çok uğraşıyorum bildiğin bilgi varsa doğrusunu yapıyım duştan dolayı sperm gitmiyorsa bu gibi günler oruç tutmam

Kız var ya hazır değildin ya kesin tutardı bekliyoruz diye gelmiyor bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…