Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle diyende vardır ama bende onlardandim ilk hamileligimde beni aranızdan atmayacaksaniz 😂 ama geç olmasını bir kusur gibi görmeyin kesinlikle bir zamanı vardır diye düşünüyorum ben uğraşan arkadaşlar için
Tabi ki zamanı vardır ama tahlil tetkik yaptırmanında faydası çok hele yaş ilerledikçe yumurta rezervleri azalıyor takviye filan gibi şeylerle şansı arttırıyor burası destek oluyor ama

mesela kuzenim düşünmüyordu başka hastalıklar için iyot tedavisi ve özel bir diyet uyguladı 3 ay beklenmedik bir biçimde hamile kaldı ve doktoru yumurtaların çok az düşünmesende gel donduralım diyordu

Ben geçen senelerde 2- 3 defa ertesi gün hapi kullandım, henüz hazır değilim diye 😅 sanki tek seksle kesin hamileydim. Şimdi düşününce diyorum ne saçmaymış 😳 boşuna hormonlarım ile oynamışım. Meh.
Aynen biliyormusun hem geçmişte yaşadığım stres aklıma geliyor 😂😂😂😂 şaka gibi

Kız var ya hazır değildin ya kesin tutardı 😂 bekliyoruz diye gelmiyor bu bebeler
Valla bi de 6 senede hiç kaçak falan da olmadı bizde. Annem de ona şaşırıyor. Genel olarak dışa boşalmayla korunduk. Ya hakikaten çok iyi korunduk ya da zaten çok da kolay olmayacaği belliymis. Şu önümüzdeki 4 ay sıkı çalışacağım. Zaten sonra durum belli olur artık, bizi de kapsamlı bir kontrol için doktor yolları bekler :)
Benim annem de baya kolay hamile kaliyormus. Evlenince hemen kalmıs ablama, arada 3-4 kürtaj var. Sonra ben doğmusum. Eskiden kadınlar daha mi kolay hamile kalıyordu acaba? Bizi şu hormonlu gıdalar bozdu belki de 😮

Valla bi de 6 senede hiç kaçak falan da olmadı bizde. Annem de ona şaşırıyor. Genel olarak dışa boşalmayla korunduk. Ya hakikaten çok iyi korunduk ya da zaten çok da kolay olmayacaği belliymis. Şu önümüzdeki 4 ay sıkı çalışacağım. Zaten sonra durum belli olur artık, bizi de kapsamlı bir kontrol için doktor yolları bekler :)
Benim annem de baya kolay hamile kaliyormus. Evlenince hemen kalmıs ablama, arada 3-4 kürtaj var. Sonra ben doğmusum. Eskiden kadınlar daha mi kolay hamile kalıyordu acaba? Bizi şu hormonlu gıdalar bozdu belki de 😮
Kesinlikle bu nesilde bir sıkıntı var gibi, hazır gıdaları tüketmek suretiyle hormonlar bozuldu. Tabi cocacola içme kısır yapıyor diyenlerden değilim tabiki ama, 😂 doğal sandığımız şeyler bile yapay hormonlu olacağı buydu..

Ayy evet yaa ben henüz denemedim ama eminim yumurtlama dönemi bol bol ilişkiye girip, bacakları havaya dikme, amuda kalkma😝 okuduğum ne varsa uygulayacağim, sonra adet olunca da o ertesi gün hapi içtiğim aklıma lanet okuyacağım 😅

Yumurta nerdeyse ona yat 😂😂 Çin takvimine baktım bu ay olursa erkek diyor 😂
E bilmiyorum ki nerdee eyvah bu @ay erkek mi ama şuan ki doğanlar 22 senesi çocukları olucak teyzem 21 senesi erkek 22die kızlar çok olucak dedi hakketende bu sene herkes erkek doğurdu bende bu aydan itibaren hamile kalanlar kız olucak erkek değil bence

E bilmiyorum ki nerdee eyvah bu @ay erkek mi ama şuan ki doğanlar 22 senesi çocukları olucak teyzem 21 senesi erkek 22die kızlar çok olucak dedi hakketende bu sene herkes erkek doğurdu bende bu aydan itibaren hamile kalanlar kız olucak erkek değil bence
İnşallah öyledir kız istiyor içim tabi önce sağlıklı kızı erkeği yok bu işin ama zaafım var öyle tütülü tütülü etekler bandanalar ayyy son 7 gün hadi geç 😊

İnşallah öyledir kız istiyor içim tabi önce sağlıklı kızı erkeği yok bu işin ama zaafım var öyle tütülü tütülü etekler bandanalar ayyy son 7 gün hadi geç 😊
Aynen bende kız diye hep soluma yattım ay sanki olduda kız erkeği ayarliyoz of şuan boş tarafa yatmaktan korkuyorum en iyisi sırt üstü yatayım hangi yöne giderse 😂

Aynen bende kız diye hep soluma yattım ay sanki olduda kız erkeği ayarliyoz of şuan boş tarafa yatmaktan korkuyorum en iyisi sırt üstü yatayım hangi yöne giderse 😂
İlahi hahahah çok güldüm 😂😂 doğru dedin valla, 😂😂

adetinin 12. Günü doktora git hem yumurta takibi yaptır hemde yerini öğren 💕

Arkadaşlar peki bu filmlerde, dizilerde filan tek seks ile hamile kalıyordu kadınlar?? Bunlar hep kandırmaca miydi? Artık böyle mevzular geçen dizi ya da filmleri realist amaçla çekilse bile bilimkurgu niyetine izleyeceğim. 😭

X