Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona fazla takılmayın bence arkadaşım çatır çatır hergün sigarasını içiyordu ilk aydan hamile kaldı şekerden daha zararlıdır heralde sigara diye düşünüyorum
Katiliyorum benim arkadasimda oyle hatta yetmedi hanileykende icti dogdu hala iciyor manyak

Kız yumurtlama diye 4 gun ust üste yapmak lazim ne hal kalır ne hacet hahaha yoksa cicim ayindayiz haftada 2 3 ama hic pes pese 4 kere üst uste yapmadık pazartesiye kadar birlikte olcakmisiz
Allah kolaylık versin bacımız 4 kere üst üste vereni duymamıştım günaşırı veriyorlar genelde insanın canı mı kalır ayol isterse Brad Pitt olsun

kelimesi kelimesine sana katılıyorum ya ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum bacaklarımı dikiyoruz yüzüstü yan her şekilde yatıyorum yok en son rahim filmi çekildim kesin dedim sperm gitmiyor oda tüpler açık çıktı ben anlamadım ya

Hahaha aşkla yapıyorlarsa demek ki
Ben açıkçası baz-ı kadınların uydurduğunu düşünüyorum yok yanlışlıkla oldu yok hiç dusnmuoduk bence dışarıya 5 aydır deniyorduk demek yerine öyle diyorlarmış gibi geliyo çünkü ben bu siteye girdim herkes aynıymış ilk aydan hamile kalan çokta yokmus yanii

Haha yaa aynı şeyi geçirmişiz içimizden bu kadar olur

Allah kolaylık versin bacımız 4 kere üst üste vereni duymamıştım günaşırı veriyorlar genelde insanın canı mı kalır ayol isterse Brad Pitt olsun
Aslında 3 gun ama ben dünü de değerlendirince 4 olcak maalesef

Anlamadım ki beyin cerrahina neden gidiyorsunuz? Şeker tüketmeme konusu nedir? Cahilim azcik kusura bakma lütfen
Eşimde çok fazla hastalık vardı bu doktor biraz popüler ilaçları bıraktırmak konusunda tiroid gut kolestrol trigliserit kandaki yağ oranı hepsi anormaldi şimdi sadece tiroid bırakmak için uğrşaıyoruz hepsi iyikeşti bu doktora gelen çok bu hastalıklar erkekleri kısır yapıyor

Valla seni çok iyi anlıyorum, doktor bana günaşırı dedi. Yaptığım gün tık yok, o boş günde sanki yumurtluyor gibi ağrılarım oldu, hep ıskalıyorum hissii...
Yumurtlamada ağrı mı oluyor? Ben hiç farkında değilim yaw bu tarz şeylerin? Her ay düzenli adet görüyorum diye yumurtlama gerçekleşiyordur diyebilir miyiz yoksa öyle bir garanti de yok mu?

Yumurtlamada ağrı mı oluyor? Ben hiç farkında değilim yaw bu tarz şeylerin? Her ay düzenli adet görüyorum diye yumurtlama gerçekleşiyordur diyebilir miyiz yoksa öyle bir garanti de yok mu?
Aynen öyle bi garantide yok o yüzden ovulasyonla takip ediliyo

Aaa geçmiş olsun. İnsallah hemen düzelir ve doğal yoldan bebeğinize kavuşursunuz bir an önce.

Herkeste olmaz yumurtlama ağrısı. Düzenli adet görüyorsan düzenli yumurtlaman beklenir canım, ama istisnai durumlar da var. Basit bir hormon testi ile anlaşılır yumurtlama durumun. Eminim ki doktorun yapmıştır. Sıkıntı olsa söylerdi

Hormon testi adet döneminde mi yapılıyor? Ben gittiğimde adetten hemen sonraydı. Yumurta rezervlerin iyi dedi ama yumurtam yoktu. Böyle konuşmak da komik geliyor. Tavuk gibi

Hormon testi adet döneminde mi yapılıyor? Ben gittiğimde adetten hemen sonraydı. Yumurta rezervlerin iyi dedi ama yumurtam yoktu. Böyle konuşmak da komik geliyor. Tavuk gibi
Adetin 2.ya da 3.Günü hormon testi yapılır en net sonuçları onlar verir. Hamileliğe engel olan yüksek hormonlar vs onlar düzeltmeden ne kadar kürek çekilse boş çünkü. Yumurta muhabbeti en başta bana da komik geliyordu artık alıştım. Hatta yumoşlarım deyip seviyorum haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…