- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
Bu ay hepimiz hamiş oluruz inşaallahAy inşallah öyle yerlerinden kolay oynayan cinsten değildir yoksa 9 ay sıkıntı bisey yapamayızyinede ağır kaldirmamaya fazla zorlamamaya dikkat et ama ilk aylarda bile hafif spor yapanları biliyorum bisey olmaz insallah
Katiliyorum benim arkadasimda oyle hatta yetmedi hanileykende icti dogdu hala iciyor manyakOna fazla takılmayın bence arkadaşım çatır çatır hergün sigarasını içiyordu ilk aydan hamile kaldı şekerden daha zararlıdır heralde sigara diye düşünüyorum
Kız yumurtlama diye 4 gun ust üste yapmak lazim ne hal kalır ne hacet hahaha yoksa cicim ayindayiz haftada 2 3 ama hic pes pese 4 kere üst uste yapmadık pazartesiye kadar birlikte olcakmisizzevk almadan sex olur mu ayol
Hahaha aşkla yapıyorlarsa demek kiValla bizde 5 aydır prezervatif kullandık hiçte yırtılıp sokulmedi nApiyo bu insanlar anlamadım
Allah kolaylık versin bacımızKız yumurtlama diye 4 gun ust üste yapmak lazim ne hal kalır ne hacet hahaha yoksa cicim ayindayiz haftada 2 3 ama hic pes pese 4 kere üst uste yapmadık pazartesiye kadar birlikte olcakmisiz
Oy canim benimZaten 3 gün ilişki olmaması iyi canım bize 3 gün ilişki yok demişlerdi. Küçük de olsa orası işlem gördün üşütme dikkat et tamam mı
Annemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ayanacım spermi alıp yumurtanın içine sokmadığımız kaldı takvimler testler takipler valla şaşırıyorum şu yanlışlıkla hamile kalanlara
Ben açıkçası baz-ı kadınların uydurduğunu düşünüyorum yok yanlışlıkla oldu yok hiç dusnmuoduk bence dışarıya 5 aydır deniyorduk demek yerine öyle diyorlarmış gibi geliyo çünkü ben bu siteye girdim herkes aynıymış ilk aydan hamile kalan çokta yokmus yaniiHahaha aşkla yapıyorlarsa demek ki
Haha yaa aynı şeyi geçirmişiz içimizden bu kadar olurBen açıkçası baz-ı kadınların uydurduğunu düşünüyorum yok yanlışlıkla oldu yok hiç dusnmuoduk bence dışarıya 5 aydır deniyorduk demek yerine öyle diyorlarmış gibi geliyo çünkü ben bu siteye girdim herkes aynıymış ilk aydan hamile kalan çokta yokmus yanii
Aslında 3 gun ama ben dünü de değerlendirince 4 olcak maalesefAllah kolaylık versin bacımız4 kere üst üste vereni duymamıştım günaşırı veriyorlar genelde insanın canı mı kalır ayol isterse Brad Pitt olsun
Allah kolaylık versin bacımız4 kere üst üste vereni duymamıştım günaşırı veriyorlar genelde insanın canı mı kalır ayol isterse Brad Pitt olsun
Valla seni çok iyi anlıyorum, doktor bana günaşırı dedi. Yaptığım gün tık yok, o boş günde sanki yumurtluyor gibi ağrılarım oldu, hep ıskalıyorum hissii...Aslında 3 gun ama ben dünü de değerlendirince 4 olcak maalesef
Gerçekten bilmiyorlar hiç bişiBenim ki işte felan olsa koşarak gelir heralde bi de hemen görcez sanıyo bebeğiolcak 2 ay anca görürüz diyince o nasıl oluyo be demişti direk
Eşimde çok fazla hastalık vardı bu doktor biraz popüler ilaçları bıraktırmak konusunda tiroid gut kolestrol trigliserit kandaki yağ oranı hepsi anormaldi şimdi sadece tiroid bırakmak için uğrşaıyoruz hepsi iyikeşti bu doktora gelen çok bu hastalıklar erkekleri kısır yapıyorAnlamadım ki beyin cerrahina neden gidiyorsunuz? Şeker tüketmeme konusu nedir? Cahilim azcik kusura bakma lütfen
Yumurtlamada ağrı mı oluyor? Ben hiç farkında değilim yaw bu tarz şeylerin? Her ay düzenli adet görüyorum diye yumurtlama gerçekleşiyordur diyebilir miyiz yoksa öyle bir garanti de yok mu?Valla seni çok iyi anlıyorum, doktor bana günaşırı dedi. Yaptığım gün tık yok, o boş günde sanki yumurtluyor gibi ağrılarım oldu, hep ıskalıyorum hissii...
Aynen öyle bi garantide yok o yüzden ovulasyonla takip ediliyoYumurtlamada ağrı mı oluyor? Ben hiç farkında değilim yaw bu tarz şeylerin? Her ay düzenli adet görüyorum diye yumurtlama gerçekleşiyordur diyebilir miyiz yoksa öyle bir garanti de yok mu?
Aaa geçmiş olsun. İnsallah hemen düzelir ve doğal yoldan bebeğinize kavuşursunuz bir an önce.Eşimde çok fazla hastalık vardı bu doktor biraz popüler ilaçları bıraktırmak konusunda tiroid gut kolestrol trigliserit kandaki yağ oranı hepsi anormaldi şimdi sadece tiroid bırakmak için uğrşaıyoruz hepsi iyikeşti bu doktora gelen çok bu hastalıklar erkekleri kısır yapıyor
Herkeste olmaz yumurtlama ağrısı. Düzenli adet görüyorsan düzenli yumurtlaman beklenir canım, ama istisnai durumlar da var. Basit bir hormon testi ile anlaşılır yumurtlama durumun. Eminim ki doktorun yapmıştır. Sıkıntı olsa söylerdiYumurtlamada ağrı mı oluyor? Ben hiç farkında değilim yaw bu tarz şeylerin? Her ay düzenli adet görüyorum diye yumurtlama gerçekleşiyordur diyebilir miyiz yoksa öyle bir garanti de yok mu?
Hormon testi adet döneminde mi yapılıyor? Ben gittiğimde adetten hemen sonraydı. Yumurta rezervlerin iyi dedi ama yumurtam yoktu. Böyle konuşmak da komik geliyor. Tavuk gibiHerkeste olmaz yumurtlama ağrısı. Düzenli adet görüyorsan düzenli yumurtlaman beklenir canım, ama istisnai durumlar da var. Basit bir hormon testi ile anlaşılır yumurtlama durumun. Eminim ki doktorun yapmıştır. Sıkıntı olsa söylerdi
Testlerden mi bahsediyorsun? Ben almadim onlardan. Bu ay takvimle deneyeyim diyorum. Zaten nedense bana çok çabuk olmayacakmis gibi geliyorAynen öyle bi garantide yok o yüzden ovulasyonla takip ediliyo
Adetin 2.ya da 3.Günü hormon testi yapılır en net sonuçları onlar verir. Hamileliğe engel olan yüksek hormonlar vs onlar düzeltmeden ne kadar kürek çekilse boş çünkü. Yumurta muhabbeti en başta bana da komik geliyordu artık alıştım. Hatta yumoşlarım deyip seviyorum hahaHormon testi adet döneminde mi yapılıyor? Ben gittiğimde adetten hemen sonraydı. Yumurta rezervlerin iyi dedi ama yumurtam yoktu. Böyle konuşmak da komik geliyor. Tavuk gibi