Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yumurtlama diye 4 gun ust üste yapmak lazim ne hal kalır ne hacet hahaha yoksa cicim ayindayiz haftada 2 3 ama hic pes pese 4 kere üst uste yapmadık pazartesiye kadar birlikte olcakmisiz
Vallaha ben günde 4 posta olsa diyenlerdenim ahhh keşke

Düzenli yumurtluyor muyum, tüpler açık mı, eşimin sperm kalitesi iyi mi bunlar hep mechul. Neden doktorlar hepsine bakip yönlendirmiyorlar ki? İlla deneyip görelim mi yani :) boşuna zaman kaybı...

Olmayınca olmuyor. Ben bir yerde yumurta ne taraftaysa o tarafa yatmak lazım diye okudum, doktor solda demişti paso sola yattım. Sonra kontrole gittiğimde sağda dedi nası ya soldaki noldu dedim yanlış söylemişimdir önemli değil diyor. Nasıl önemli değil o tarafa yatıp durdum ben diğerinin nasibini aldı boş yumurtalık görüyor musun tüh ters tarafa yattık deyince güldü doktor hurafe dedi,

Düzenli yumurtluyor muyum, tüpler açık mı, eşimin sperm kalitesi iyi mi bunlar hep mechul. Neden doktorlar hepsine bakip yönlendirmiyorlar ki? İlla deneyip görelim mi yani :) boşuna zaman kaybı...
Genelde doktorlar mutlaka adetin 2 ya da 3. Günü çağırıp test yapar ve ona göre yol haritası belirler. Bence sen adetinin 3. Günü iyi bir doktora git ki en azından bir sorun varsa hemen önlem alınır. İnş sorun yoktur tabi ama daha iyi bir doktora git bence

her yolu deniyoruz valla bide adamlar nazlanıyor bizim durum daha vahim 1 saat yatakta kalıp her türlü şeyi deniyorum

her yolu deniyoruz valla bide adamlar nazlanıyor bizim durum daha vahim 1 saat yatakta kalıp her türlü şeyi deniyorum
Kız yine 1 saat iyi sabaha kadar yatanlar varmış işin en kolay yerinde hep onlar var ama naz naz. Duştan sonra kurutmaya taramaya kremlemeye uğraşacak saçları bile yok pehhh

Mesela
Aaa geçmiş olsun. İnsallah hemen düzelir ve doğal yoldan bebeğinize kavuşursunuz bir an önce.
Gut hastalığı erkekler östrojeni yükseltiyor ve buda kısırlık nedeni baya derin konular zaten tiroid varsa kesin kısırlık belirtisi oluyor v.s. Bunhastalıkların sebepleri hep yediklerimiz mesela bize tavuk yasak gluten yasak şeker yasak süt ve süt ürünleri yasak eşim iyileşsin diye bende diyete uyuyorum onun sayesinde 11 kg verdim iyot tedaviside görüyoruz iyot ile hamile kalan 3 kişi var çevremde onlarda hep bu diyeti uyguluyorlar

Kız yine 1 saat iyi sabaha kadar yatanlar varmış işin en kolay yerinde hep onlar var ama naz naz. Duştan sonra kurutmaya taramaya kremlemeye uğraşacak saçları bile yok pehhh
Evet ya hele şimdi ramazan ilişki uzanma duş saç tarama kurutma banyo temizleme sahur hazırlama O arada adamlar televizyon karşısında uzanıyor gerçekten birşey diyemiyorum artık laftan anlamıyor ki benim adam anlatıyorum anlatıyorum her ay aynı şeyi yaşıyoruz

Valla ne zormuş ya. Ben 34 yaşında ilk kez denicem. Sanki ne zaman istesem o zaman zaten olur gibi geliyordu eskiden şimdi burayi da okuyunca anladım ki hiç kolay değilmiş

Özellikle kuruluğu olanlar için çok iyi birşey olduğuna eminim

Ay bende hep sola yattım sol tarafa yatarsan kız sağda erkek oluyomuş benimki ne tarafta bilmiyorum ama sola yattım bu ay sagami yatsam

Valla ne zormuş ya. Ben 34 yaşında ilk kez denicem. Sanki ne zaman istesem o zaman zaten olur gibi geliyordu eskiden şimdi burayi da okuyunca anladım ki hiç kolay değilmiş
Öyle düşünme belki ilk seferde hamile kalırsın Bizde hastalık çok ondan

Ben valllaha hamile kalabilmek adına duşu sabah alıyorum önce sağlık sonra inançlar geliyor suyla hepsi gidiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…