Vallaha ben günde 4 posta olsa diyenlerdenim ahhh keşkeKız yumurtlama diye 4 gun ust üste yapmak lazim ne hal kalır ne hacet hahaha yoksa cicim ayindayiz haftada 2 3 ama hic pes pese 4 kere üst uste yapmadık pazartesiye kadar birlikte olcakmisiz
İnşallah doktor ne dese yapıyoruz işteAaa geçmiş olsun. İnsallah hemen düzelir ve doğal yoldan bebeğinize kavuşursunuz bir an önce.
Düzenli yumurtluyor muyum, tüpler açık mı, eşimin sperm kalitesi iyi mi bunlar hep mechul. Neden doktorlar hepsine bakip yönlendirmiyorlar ki? İlla deneyip görelim mi yani :) boşuna zaman kaybı...Adetin 2.ya da 3.Günü hormon testi yapılır en net sonuçları onlar verir. Hamileliğe engel olan yüksek hormonlar vs onlar düzeltmeden ne kadar kürek çekilse boş çünkü. Yumurta muhabbeti en başta bana da komik geliyordu artık alıştım. Hatta yumoşlarım deyip seviyorum haha
Olmayınca olmuyor. Ben bir yerde yumurta ne taraftaysa o tarafa yatmak lazım diye okudum, doktor solda demişti paso sola yattım. Sonra kontrole gittiğimde sağda dedi nası ya soldaki noldu dedim yanlış söylemişimdir önemli değil diyor. Nasıl önemli değil o tarafa yatıp durdum ben diğerinin nasibini aldı boş yumurtalık görüyor musunkelimesi kelimesine sana katılıyorum ya ilişkiden sonra 1 saat yatıyorum bacaklarımı dikiyoruz yüzüstü yan her şekilde yatıyorum yok en son rahim filmi çekildim kesin dedim sperm gitmiyor oda tüpler açık çıktı ben anlamadım ya
Genelde doktorlar mutlaka adetin 2 ya da 3. Günü çağırıp test yapar ve ona göre yol haritası belirler. Bence sen adetinin 3. Günü iyi bir doktora git ki en azından bir sorun varsa hemen önlem alınır. İnş sorun yoktur tabi ama daha iyi bir doktora git benceDüzenli yumurtluyor muyum, tüpler açık mı, eşimin sperm kalitesi iyi mi bunlar hep mechul. Neden doktorlar hepsine bakip yönlendirmiyorlar ki? İlla deneyip görelim mi yani :) boşuna zaman kaybı...
Olmayınca olmuyor. Ben bir yerde yumurta ne taraftaysa o tarafa yatmak lazım diye okudum, doktor solda demişti paso sola yattım. Sonra kontrole gittiğimde sağda dedi nası ya soldaki noldu dedim yanlış söylemişimdir önemli değil diyor. Nasıl önemli değil o tarafa yatıp durdum ben diğerinin nasibini aldı boş yumurtalık görüyor musuntüh ters tarafa yattık deyince güldü doktor hurafe dedi,
Kız yine 1 saat iyi sabaha kadar yatanlar varmışher yolu deniyoruz valla bide adamlar nazlanıyor bizim durum daha vahim 1 saat yatakta kalıp her türlü şeyi deniyorum
İşte feraset, işte cesaretVallaha ben günde 4 posta olsa diyenlerdenim ahhh keşke
Gut hastalığı erkekler östrojeni yükseltiyor ve buda kısırlık nedeni baya derin konular zaten tiroid varsa kesin kısırlık belirtisi oluyor v.s. Bunhastalıkların sebepleri hep yediklerimiz mesela bize tavuk yasak gluten yasak şeker yasak süt ve süt ürünleri yasak eşim iyileşsin diye bende diyete uyuyorum onun sayesinde 11 kg verdim iyot tedaviside görüyoruz iyot ile hamile kalan 3 kişi var çevremde onlarda hep bu diyeti uyguluyorlarAaa geçmiş olsun. İnsallah hemen düzelir ve doğal yoldan bebeğinize kavuşursunuz bir an önce.
Evet ya hele şimdi ramazan ilişki uzanma duş saç tarama kurutma banyo temizleme sahur hazırlamaKız yine 1 saat iyi sabaha kadar yatanlar varmışişin en kolay yerinde hep onlar var ama naz naz. Duştan sonra kurutmaya taramaya kremlemeye uğraşacak saçları bile yok pehhh
Valla ne zormuş ya. Ben 34 yaşında ilk kez denicem. Sanki ne zaman istesem o zaman zaten olur gibi geliyordu eskiden şimdi burayi da okuyunca anladım ki hiç kolay değilmişMesela
Gut hastalığı erkekler östrojeni yükseltiyor ve buda kısırlık nedeni baya derin konular zaten tiroid varsa kesin kısırlık belirtisi oluyor v.s. Bunhastalıkların sebepleri hep yediklerimiz mesela bize tavuk yasak gluten yasak şeker yasak süt ve süt ürünleri yasak eşim iyileşsin diye bende diyete uyuyorum onun sayesinde 11 kg verdim iyot tedaviside görüyoruz iyot ile hamile kalan 3 kişi var çevremde onlarda hep bu diyeti uyguluyorlar
Özellikle kuruluğu olanlar için çok iyi birşey olduğuna eminimKızlar selam
Ben bugün eczaneye hamilelik kolaylaştıran jel sordum eczacı bile ilk kez duymuş neyse trendyolda buldum prefertil jel bu jel uyuşuk spermlerin ulaşmasını hızlandırıp ph ı spermlere göre uygun yapıyormuş
Aranızda kullanan veya çevrenizde kullanan var mı?
Bakalım bana ulaşması herhalde salı günü olur
Benimde yumurtlama günü bugün bakalım salı günüde gelirgelmez denicem
Ay bende hep sola yattım sol tarafa yatarsan kız sağda erkek oluyomuş benimki ne tarafta bilmiyorum ama sola yattım bu ay sagami yatsamOlmayınca olmuyor. Ben bir yerde yumurta ne taraftaysa o tarafa yatmak lazım diye okudum, doktor solda demişti paso sola yattım. Sonra kontrole gittiğimde sağda dedi nası ya soldaki noldu dedim yanlış söylemişimdir önemli değil diyor. Nasıl önemli değil o tarafa yatıp durdum ben diğerinin nasibini aldı boş yumurtalık görüyor musuntüh ters tarafa yattık deyince güldü doktor hurafe dedi,
Işimi sansa bıraktım dedimValla seni çok iyi anlıyorum, doktor bana günaşırı dedi. Yaptığım gün tık yok, o boş günde sanki yumurtluyor gibi ağrılarım oldu, hep ıskalıyorum hissii...
Ay birakmim olcakti canim ovulasyonda yumurtlama gördüm zaten kasık ağrısı ve akıntı var bakalimIşimi sansa bıraktım dedim
Öyle düşünme belki ilk seferde hamile kalırsınValla ne zormuş ya. Ben 34 yaşında ilk kez denicem. Sanki ne zaman istesem o zaman zaten olur gibi geliyordu eskiden şimdi burayi da okuyunca anladım ki hiç kolay değilmiş
Kuruluk bende yok hiç olmadı ama benim okuduğum makalelere göre itici görev uyguluyormuş yani tembelleri hızlandırıyormuşÖzellikle kuruluğu olanlar için çok iyi birşey olduğuna eminim
Ben valllaha hamile kalabilmek adına duşu sabah alıyorum önce sağlık sonra inançlar geliyor suyla hepsi gidiyor çünküEvet ya hele şimdi ramazan ilişki uzanma duş saç tarama kurutma banyo temizleme sahur hazırlamaO arada adamlar televizyon karşısında uzanıyor gerçekten birşey diyemiyorum artık laftan anlamıyor ki benim adam anlatıyorum anlatıyorum her ay aynı şeyi yaşıyoruz
Yumurta nerdeyse ona yatAy bende hep sola yattım sol tarafa yatarsan kız sağda erkek oluyomuş benimki ne tarafta bilmiyorum ama sola yattım bu ay sagami yatsam
Hadi inşallahhhhhhAy birakmim olcakti canim ovulasyonda yumurtlama gördüm zaten kasık ağrısı ve akıntı var bakalim☺