Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çalışıyosan ekstra zor canım yarın işe gidicem düşüncesi bile akşamdan ilişkiye girmeni zorlastirabilir ben çalışmıyorum bunda bile hergün o saçlar yıla kurula bekle ayakları dik tuvalete gitme rutin oluştu artık böyle gidiyo

Evet canım maalesef ,ama ben evden çalışıyorum öğretmenim uzaktan eğitim malum. Akşama kadar çocuklar kafa bırakmıyor fiziksel olarak çok yormasada mental olarak çok yoruluyorum. Fiziksel yorulmama gerek yok ben zaten kronik yorgun biriyim doğuştan

Aynen bende 34 yaş 6 yıldır evliyiz biz 3 yıldır deniyoruz spermlerde yavaşlık tembellik ve sayı azlığı var özel beslenme biçimine geçtik aralık ayından beri bakalım umutluyuz beyin cerrahı doktorumuz çocuk garanti ediyor doğal yolla Bakalım aralıktan beri şeker tüketmiyorum inşallah değer

Anlamadım ki beyin cerrahina neden gidiyorsunuz? Şeker tüketmeme konusu nedir? Cahilim azcik kusura bakma lütfen

Meslektaşiz bende bu sene ara verdim evlilikle zorlanırım diye ve çocuk olur diye şimdide çocuk için uğraşıyoruz bende doğuştan uykucu

Evet planlı bir şekilde yapmak zor olabiliyor ama bu sadece erkek için değil ki bizim içinde öyle aman be biliyim annelerimiz ovülasyon dönemlerini mi takip etti olanın valla pat diye oluyor Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Meslektaşiz bende bu sene ara verdim evlilikle zorlanırım diye ve çocuk olur diye şimdide çocuk için uğraşıyoruz bende doğuştan uykucu
Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin. Evdesin Tam çocuk yapılacak zaman diye diye yaptırttılar benim çocuk olana kadar kovid bitecek işin şakası inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz

Annemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ay anacım spermi alıp yumurtanın içine sokmadığımız kaldı takvimler testler takipler valla şaşırıyorum şu yanlışlıkla hamile kalanlara

Valla bizde 5 aydır prezervatif kullandık hiçte yırtılıp sokulmedi nApiyo bu insanlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…