İnşallah tutunurCanım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Çatlama olsa regl başlar yolda olabilir fallop tüplerinden atılmış ilerlemesi 36 saatKızlar ovülasyon testime bakar mısınız? Dün maalesef ki kocam yüzünden ilişki olmadıTekli olan testimi az önce yaptım çatlamış mı? Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833569 Eki Görüntüle 2833570 Eki Görüntüle 2833569
Ayy çalışıyosan ekstra zor canım yarın işe gidicem düşüncesi bile akşamdan ilişkiye girmeni zorlastirabilir ben çalışmıyorum bunda bile hergün o saçlar yıla kurula bekle ayakları dik tuvalete gitme rutin oluştu artık böyle gidiyoHerkes eşinin yorgun olduğunu söylemiş, ama bizim ilişkide ben çok yorgun oluyorummmakşama kadar çalıştıktan sonra kafa kalmıyor, yemek vs yedikten sonra hiç hal kalmıyor. Ama çok istiyorum, keşke trendyol linkleri gibi yukarı kaydırınca olsa. . Anacım yapmakla bitmiyor ki yok ayağını dik yok bekle bin tane ritüelimiz var
Saraçoğlunun karışımı. Direk kaşıklıyorum. Bir kaç güne de hacamat yaptırmayı düşünüyorumBende arı polenini meyve suyu sıkıp onlarla birlikte alıyorum ya da badem sütüne ekliyorum
Sen nasıl tüketiyorsun
İnatla evlilik yürümez bilgin olsunBen adım atmıcam o atarsa olabilir
Peşpeşe en fazla 2 gun oluyor du ama şuan dunden başladık. Zevk için degil çocuk icin yapıcaz artık mecburi zorla hahaha
Evet canım maalesef ,ama ben evden çalışıyorum öğretmenim uzaktan eğitim malum. Akşama kadar çocuklar kafa bırakmıyor fiziksel olarak çok yormasada mental olarak çok yoruluyorum. Fiziksel yorulmama gerek yok ben zaten kronik yorgun biriyim doğuştanAyy çalışıyosan ekstra zor canım yarın işe gidicem düşüncesi bile akşamdan ilişkiye girmeni zorlastirabilir ben çalışmıyorum bunda bile hergün o saçlar yıla kurula bekle ayakları dik tuvalete gitme rutin oluştu artık böyle gidiyo
Ay kıyamam heves ediyorlar ben de eşime ovülasyonun resmini atmıştım şok olmuştu hamilemisin diyebenim ki de elimde gelince gebelik testi sanmıştı
Aynen bende 34 yaş 6 yıldır evliyiz biz 3 yıldır deniyoruz spermlerde yavaşlık tembellik ve sayı azlığı var özel beslenme biçimine geçtik aralık ayından beri bakalım umutluyuz beyin cerrahı doktorumuz çocuk garanti ediyor doğal yollaYanıt için teşekkür ederim. 34 yaşındayım ve 6 senedir evliyim. Daha önce çocuk düşünmemiştik. Hiç anaç biri de sayilmam ama bu sene sanirim hormonlarım beynimi ele geçirdiBuraları okuyarak öğrenmeye çalisiyorum bir şeyler. Kendimi baya cahil hissettim. Bakalım bizde işler nasil gelişecek epey meraktayım.
Tüm bebek isteyenlerin de en kısa zamanda mutlu haber almalarını gönülden diliyorum.
Benim ki işte felan olsa koşarak gelir heralde bi de hemen görcez sanıyo bebeğiAy kıyamam heves ediyorlar ben de eşime ovülasyonun resmini atmıştım şok olmuştu hamilemisin diye
Aynen bende 34 yaş 6 yıldır evliyiz biz 3 yıldır deniyoruz spermlerde yavaşlık tembellik ve sayı azlığı var özel beslenme biçimine geçtik aralık ayından beri bakalım umutluyuz beyin cerrahı doktorumuz çocuk garanti ediyor doğal yollaBakalım aralıktan beri şeker tüketmiyorum inşallah değer
Anlamadım ki beyin cerrahina neden gidiyorsunuz? Şeker tüketmeme konusu nedir? Cahilim azcik kusura bakma lütfenAynen bende 34 yaş 6 yıldır evliyiz biz 3 yıldır deniyoruz spermlerde yavaşlık tembellik ve sayı azlığı var özel beslenme biçimine geçtik aralık ayından beri bakalım umutluyuz beyin cerrahı doktorumuz çocuk garanti ediyor doğal yollaBakalım aralıktan beri şeker tüketmiyorum inşallah değer
Meslektaşiz bende bu sene ara verdim evlilikle zorlanırım diye ve çocuk olur diye şimdide çocuk için uğraşıyoruz bende doğuştan uykucuEvet canım maalesef ,ama ben evden çalışıyorum öğretmenim uzaktan eğitim malum. Akşama kadar çocuklar kafa bırakmıyor fiziksel olarak çok yormasada mental olarak çok yoruluyorum. Fiziksel yorulmama gerek yok ben zaten kronik yorgun biriyim doğuştan
Bende sonu düşünüyordum şuanAnlamadım ki beyin cerrahina neden gidiyorsunuz? Şeker tüketmeme konusu nedir? Cahilim azcik kusura bakma lütfen
Evet planlı bir şekilde yapmak zor olabiliyor ama bu sadece erkek için değil ki bizim içinde öyle aman be biliyim annelerimiz ovülasyon dönemlerini mi takip etti olanın valla pat diye oluyorValla bu işlere girişince görev gibi oluyor hele akşamları iftardan sonra birbirimize bakıp kafamızı deviriyoruz. Aşkla yapılmayan çocukların mutsuz bebek olduğunu okumuştum evet aşkımız var ama aşkla yaptığımızı söyleyemeyeceğim ahahacaba hangisi geçerli aşkla yapmak mı yoksa aşık olmak mı
Rabbim tez vakitte kucağına almayı nasip etsin. Evdesin Tam çocuk yapılacak zaman diye diye yaptırttılar benim çocuk olana kadar kovid bitecekMeslektaşiz bende bu sene ara verdim evlilikle zorlanırım diye ve çocuk olur diye şimdide çocuk için uğraşıyoruz bende doğuştan uykucu
Liste belli saatlerde yenileniyor bekleyeceksin birazcık dahaBeni listeye ekleyebilir misin rica etsem? Listede adım yokken nasıl hamile kalabilirim
Annemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ayEvet planlı bir şekilde yapmak zor olabiliyor ama bu sadece erkek için değil ki bizim içinde öyle aman be biliyim annelerimiz ovülasyon dönemlerini mi takip etti olanın valla pat diye oluyorAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ona fazla takılmayın bence arkadaşım çatır çatır hergün sigarasını içiyordu ilk aydan hamile kaldı şekerden daha zararlıdır heralde sigara diye düşünüyorumŞeker tüketmemek nerden çıktı şimdi
Valla bizde 5 aydır prezervatif kullandık hiçte yırtılıp sokulmedi nApiyo bu insanlar anlamadımAnnemizi geç benim arkadaş prezervatifle korunduğu halde hamile kaldı. Nasıl oldu anlamadım diyor hem korunuyor hem sık birliktelik olmamış o ayanacım spermi alıp yumurtanın içine sokmadığımız kaldı takvimler testler takipler valla şaşırıyorum şu yanlışlıkla hamile kalanlara