- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Valla bu işlere girişince görev gibi oluyor hele akşamları iftardan sonra birbirimize bakıp kafamızı deviriyoruz. Aşkla yapılmayan çocukların mutsuz bebek olduğunu okumuştum evet aşkımız var ama aşkla yaptığımızı söyleyemeyeceğim ahahacaba hangisi geçerli aşkla yapmak mı yoksa aşık olmak mı
Öyle ama daha dünyaya gelmemiş bi sabi için bilmiyorum ya yine de ne olursa olsun nasıl istenmez ya da madem istemiyorsun neden hamile kalıyorsun diye bakıyorum olayaYusra-61
bilemeyiz kimin ne derdi var bence hiç yargılamayalım yani nasip kısmetBir sürü aile örneği var çocuğuna zarar veren doğurup doğurup sokağa salan ne yapalım biz de bekleyeceğiz ha diyince olmuyormuş
Hadi hayırlısıyla canım kaçıncı gün acaba femara kullanıyodun demiBugün doktorum yumurtamın 18 olduğunu söledi ve iğnwmi oldum dualarınızı bekliyorum
Senede bir giderm zaten kontrole, myomum var riskli olmayan tipte onun dışında bir sorunum yok o da doktorun dediğine göre büyük sorun değil hatta doktorum sen sağlıkçısın şu covidde zaten bence düşünme çocuk bir süre daha vaktin var demişti bana 4-5 ay önceki kontrolümde3 aydir deniyorsunuz demek, öncesinde kontrol amaçlı doktora göründün mü? Ben şu an adetin 2. günündeyim. Uygulama indirdim oradaki uygun denilen tarihleri değerlendirmeye çalışacağım. Bana nedense en az 5 ay sürecek bu denemeler gibi geliyor. Seni de takibe alıyorum. Bu ay umarım güzel haberlerini okurum.
Yaaa öyle mi teşekkürler canımSpor güzeldir bende 8 sene yaptım pandemi döneminde bıraktım çoğu arkadaşım spor yaparak gebelik yaşadı zaten hareketsiz olmak kötü bence canim ama ağır kaldırma onlara dikkat et ayaklarını sicak tut
Ya pazartesi salı yımurtlama çarşamba çatlamam oldu da bugün temizlik yaptım baya akıntım ve kasığımda ağrım oldu acaba dedim tutunmadan söktürür mü ondan sordumBilemiyorum ama ilk hamileliğimi ogrendigimde deli spor yaptığım bi dönemdi yerleşme kanaması görünce acaba mi diye bırakmıştım sporu sonrasında düşük riskim oldu ama onunla alakalı olduğunu çok sanmıyorum
Ben de en son evlenmeden önce doktora gittiğim için nisan başında acaba rahmim falan duruyor mu yumurtalıklarım yerli yerinde mi diye bir baktırayım diye gittimSenede bir giderm zaten kontrole, myomum var riskli olmayan tipte onun dışında bir sorunum yok o da doktorun dediğine göre büyük sorun değil hatta doktorum sen sağlıkçısın şu covidde zaten bence düşünme çocuk bir süre daha vaktin var demişti bana 4-5 ay önceki kontrolümdeçocuk yapcam ben diyerek gitmedim henüz doktora evde kendi kendimize deniyoruz yani
Benim eşimde oyle galiba işinden ya önceden oyle degildj çünkü evlendiğimizde yeni girmisti ise çok yoğun degildu simdi cok yorgunum diyor sürekli onu alışkanlık haline getirdiğini de düşünüyorum açıkçasıBenimde kız kardeşim eşi öyle çok sinir bozucu durum acaba çok mu yoruluyor işte
Evet gerçekten çok garip. Yani hakkaten çocuk niyetiyle yaparken aşk nası olcak çok zor yapabilene de helal olsunBen de en son evlenmeden önce doktora gittiğim için nisan başında acaba rahmim falan duruyor mu yumurtalıklarım yerli yerinde mi diye bir baktırayım diye gittimneyse ki olumsuz bir şey görmedi. 6 ay deneyin dedi. Bu deneme işi de garip geliyor şimdi takvime bakip eşime kalk sevişecez demek falan herkes geçiyor ama sanırım bu yollardan :) alışmam gerek.
Ahahahaha bıkkınlık sersemlik mayisiklik bebesi olacak ramazanda olanlarValla bu işlere girişince görev gibi oluyor hele akşamları iftardan sonra birbirimize bakıp kafamızı deviriyoruz. Aşkla yapılmayan çocukların mutsuz bebek olduğunu okumuştum evet aşkımız var ama aşkla yaptığımızı söyleyemeyeceğim ahahacaba hangisi geçerli aşkla yapmak mı yoksa aşık olmak mı
Herkes eşinin yorgun olduğunu söylemiş, ama bizim ilişkide ben çok yorgun oluyorummmAhahahaha bıkkınlık sersemlik mayisiklik bebesi olacak ramazanda olanlar
Ay inşallah öyle yerlerinden kolay oynayan cinsten değildir yoksa 9 ay sıkıntı bisey yapamayızYa pazartesi salı yımurtlama çarşamba çatlamam oldu da bugün temizlik yaptım baya akıntım ve kasığımda ağrım oldu acaba dedim tutunmadan söktürür mü ondan sordum
Ahahhahahaha kahkaha attım yaHerkes eşinin yorgun olduğunu söylemiş, ama bizim ilişkide ben çok yorgun oluyorummmakşama kadar çalıştıktan sonra kafa kalmıyor, yemek vs yedikten sonra hiç hal kalmıyor. Ama çok istiyorum, keşke trendyol linkleri gibi yukarı kaydırınca olsa. . Anacım yapmakla bitmiyor ki yok ayağını dik yok bekle bin tane ritüelimiz var
Benim eşimde oyle galiba işinden ya önceden oyle degildj çünkü evlendiğimizde yeni girmisti ise çok yoğun degildu simdi cok yorgunum diyor sürekli onu alışkanlık haline getirdiğini de düşünüyorum açıkçası
İnşallahhhhhh olurAhahhahahaha kahkaha attım yabenim ilk denemem kasmamaya çalışacağım ilk ayda ama bakalım inşallah zorlamasinda bu ay hepsi aşk bebesi olsun
Zaten 3 gün ilişki olmaması iyi canım bize 3 gün ilişki yok demişlerdi. Küçük de olsa orası işlem gördün üşütme dikkat et tamam mıKizlar hsg cekildim bugun cok sukur tuplerde ve rahimde problem cikmadi raporu pazartesi alicam biraz kanamam var doktor bikac gun surer korkma normal dedi pazartesi kendi doktoruma sonucu alip goturucem pazartesi gunu bakalım iliskiye girebilirsin diycek mi ogunde girmezs m uc gun girmemis olucam sonra yumurtlama zamanim yaklasicak cok yasak koymaz insaAllah kacirmam umarim
Bende arı polenini meyve suyu sıkıp onlarla birlikte alıyorum ya da badem sütüne ekliyorumYusra-61 36 yaş. 1.5 yıldır istiyorum. Folibol, omega3, arı sütü-Bal-polen-propolis karışımı
Olabilir zaten her ay sadece 1 tane yumurtlamıyoruz tüp bebek sürecinde benden 22 adet yumurta toplamışlardı hey maşallah demiştimKızlar bi yumurta daha mı büyüyor pike yaklaşıyor gibi bi görüntü görüyorum ben, siz ne dersiniz?
Zaten 3 gün ilişki olmaması iyi canım bize 3 gün ilişki yok demişlerdi. Küçük de olsa orası işlem gördün üşütme dikkat et tamam mı