Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy ben zaten yıllarca evli olup da hala ilk günkü gibi heyecanla aşk eylediklerini söyleyenlere anlam veremiyorum. Gıpta ile bakıyorum. Yıllarca aynı adam, benzer eylem. Nasıl heyecanli olabilirrr

Öyle ama daha dünyaya gelmemiş bi sabi için bilmiyorum ya yine de ne olursa olsun nasıl istenmez ya da madem istemiyorsun neden hamile kalıyorsun diye bakıyorum olaya

Senede bir giderm zaten kontrole, myomum var riskli olmayan tipte onun dışında bir sorunum yok o da doktorun dediğine göre büyük sorun değil hatta doktorum sen sağlıkçısın şu covidde zaten bence düşünme çocuk bir süre daha vaktin var demişti bana 4-5 ay önceki kontrolümde çocuk yapcam ben diyerek gitmedim henüz doktora evde kendi kendimize deniyoruz yani ben de adetmn 3. Günündeyim

Ya pazartesi salı yımurtlama çarşamba çatlamam oldu da bugün temizlik yaptım baya akıntım ve kasığımda ağrım oldu acaba dedim tutunmadan söktürür mü ondan sordum

Ben de en son evlenmeden önce doktora gittiğim için nisan başında acaba rahmim falan duruyor mu yumurtalıklarım yerli yerinde mi diye bir baktırayım diye gittim neyse ki olumsuz bir şey görmedi. 6 ay deneyin dedi. Bu deneme işi de garip geliyor şimdi takvime bakip eşime kalk sevişecez demek falan herkes geçiyor ama sanırım bu yollardan :) alışmam gerek.

Benimde kız kardeşim eşi öyle çok sinir bozucu durum acaba çok mu yoruluyor işte
Benim eşimde oyle galiba işinden ya önceden oyle degildj çünkü evlendiğimizde yeni girmisti ise çok yoğun degildu simdi cok yorgunum diyor sürekli onu alışkanlık haline getirdiğini de düşünüyorum açıkçası

Evet gerçekten çok garip. Yani hakkaten çocuk niyetiyle yaparken aşk nası olcak çok zor yapabilene de helal olsun

Ahahahaha bıkkınlık sersemlik mayisiklik bebesi olacak ramazanda olanlar

Ahahahaha bıkkınlık sersemlik mayisiklik bebesi olacak ramazanda olanlar
Herkes eşinin yorgun olduğunu söylemiş, ama bizim ilişkide ben çok yorgun oluyorummm akşama kadar çalıştıktan sonra kafa kalmıyor, yemek vs yedikten sonra hiç hal kalmıyor. Ama çok istiyorum, keşke trendyol linkleri gibi yukarı kaydırınca olsa.. Anacım yapmakla bitmiyor ki yok ayağını dik yok bekle bin tane ritüelimiz var

Ya pazartesi salı yımurtlama çarşamba çatlamam oldu da bugün temizlik yaptım baya akıntım ve kasığımda ağrım oldu acaba dedim tutunmadan söktürür mü ondan sordum
Ay inşallah öyle yerlerinden kolay oynayan cinsten değildir yoksa 9 ay sıkıntı bisey yapamayız yinede ağır kaldirmamaya fazla zorlamamaya dikkat et ama ilk aylarda bile hafif spor yapanları biliyorum bisey olmaz insallah

Kizlar hsg cekildim bugun cok sukur tuplerde ve rahimde problem cikmadi raporu pazartesi alicam biraz kanamam var doktor bikac gun surer korkma normal dedi pazartesi kendi doktoruma sonucu alip goturucem pazartesi gunu bakalım iliskiye girebilirsin diycek mi ogunde girmezs m uc gun girmemis olucam sonra yumurtlama zamanim yaklasicak cok yasak koymaz insaAllah kacirmam umarim

Ahahhahahaha kahkaha attım ya benim ilk denemem kasmamaya çalışacağım ilk ayda ama bakalım inşallah zorlamasinda bu ay hepsi aşk bebesi olsun

Yoksam hangi erkek nereye kadar yok der
Bende bilemedim bu işi çözemedim kadın üstünden inmeyecek başka yolu yok

Zaten 3 gün ilişki olmaması iyi canım bize 3 gün ilişki yok demişlerdi. Küçük de olsa orası işlem gördün üşütme dikkat et tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…