Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bize de nasip edecek canım lütfen üzme kendini rahat ol stres yapma ki reglin gecikmesin
belki embriyo yerleşiyodur,onun sancısı olabilirmiki?inşallah öyledir canım içini ferah tut stres yapma..
cnm hemen doktorunu ara ona sor en saglıklı bılgıyı o verır yanlıs bısey soyleyen olur daha cok moralın bozulur pskolojk olrk etkılenırsın
normaldir heralde. yerleşiyodur diye düşünüyorum
Nisan topiginden biliyorm cnm seni. Tedavin baslamis hayırlı olsun ins. mayisa sarkmadan transferin olur gibime geliyor.ins guzel yumoslarn vardir canimslm kızlar nasılsınız uçanfasülye cnm nasılsın tanıdın inşlah o sancılar normel cnm akışına bırak teredüdleri kafandan sil cnm inşlh bebeişn tuttu içimden öle geliyo herşeyi akışına bırak cnm adet sancısı gibi sancım var yok gazım var yok söle vs herneyse bunları kafana takma zaten olccaksa olur olmicekse gelirler kırmızı ağrısızda gelir yani oyüzden adet olcam filan sanma herşeyi akışını bırak hayırlısıyla olur cnm benim he bu arada bende başladım yarın 4 düncü iğnemi vurulcam pazartesi kontrolüm var herkese allahım hayırlı evlat nasip etsin bu süreçde olan herkesin koları dolu dolu çıksın
Tam olarak adet sancısı mi yoksa ona benzeyen ama simdiye kadar hiç hissetmedigin değişik bir sancı mı
bende de olmuştu transferden sonra hatta tutmadı kesin adet olcam diye üzülüyordum olabiliyor bu pozitif düşünmeye çalış derim
Kizlar bu ara hormonlarim kafayi yedi galiba..Normalde adetten 5 gun once gogus bolgemde yogun bi sivilcelenme goguste hassasiyet olur...10 gundur yogun sivilce hassasiyet var daha adetime bir hafta var...bilmiyorum neden
haklısın ablacım ıns gecıkmem hamıeyım dıye sandıgım zamanlarda da hep gecıkmıstım hatta buaralr basım donuyo arada mıdem bulanıyo kasıklarımda sankı ara ara batma hıssı oluyo guluyorum kendıme 4 tane spermle hamılemı kaldım ne dıyorum :):):) suan daha ıyıyım aslında pozıtıfım ama arada cnm sıkılıyo hele hamıle gorunce off sonra dıyorum allhım affet sen ıcımı bılıyosun karısıgım yanı :):) ama sızlerı sevıyorummmmm
Strestendir canım rahat ol sıkma canınıben de seni çok özledim ya eeee ne vsr ne yok sivilce disinda bir sıkıntı yoktur umarım
Hersey yolunda hayatim bi sıkıntı yok sukur.Dun biraz uzuldum...Hamile bi komsu vardi herkesin icinde bir naz niyaz."Ay midem ay soyle oluyo"komsularda surekli bebek muhabbeti yaptilar bende uzuldun haliyle.Insanlarda hic anlayis yok.Kadın gripti bende"kendine dikkat et kiz kardesim yeni dusuk yapti gripten dedim"yani cam devirdim megerse doktor bebegin gelisimi geri demis daha once.konustuktan bi gun sonra doktora gitti kurtaj gerekiyomus bebegin kalp atisi durmus...Onlar benim uzulmeme aldirmiyor ama ben onun icin cok uzuldum hakkini helal seni uzmek istememistim dedim...
Nasılsınız kızlar keyifler yerindedir insallah...
Nasılsınız kızlar keyifler yerindedir insallah...
Güzellll bir banyo yaptım missss rahatladım mutluyumm :))) sen?
ben ıyıyımmm siz?
ben sımdı duştan cıktım transferden sonraki ilk banyom,kokmuşum
Sıhhatler olsun bebislerle aran nasil bakim
sağol canım sana da
bı tanecık bebeı var kız, çoğul değil bugun daha rahat, batma azaldı. yavas hareket etmekten yoruldum. dikkat ede ede otur yat, kalk, yürü uff.
Valla seni çok iyi anlıyorum ben yüzüstü yatmayi severim surekli sırtüstü uyumaktan bi hal olmuştum. Ama inşallah değecek. Bebisler için değer ya :)))
Dun gece yazdim sana ama sitede problem vardı gelmedi . Arkadaşımın eşinde varikosel vardı tüp bebekle tek embiyo oluştu ve bir oğlu oldu. Oğlu iki yaşında iken kendiliğinden hamile kaldı. Rahat ol biz de anne olacağız hem de çok iyi anne olacağız
Güzellll bir banyo yaptım missss rahatladım mutluyumm :))) sen?
sırtüstüde ayaklarımı dümdüz uzatamıyorum kı, karnım gerilir de bişey olur dıye büküyorum hep bacaklarımı.Bi haftacık daha böyle gidecek napalım.
senın transfer ne zaman gıbı gorunuyor,hangı aşamadasın sımdı?
Ohhhh.sefan olsun sekerim..Senin transfer ne zaman belli oldumu?Bende bugun biraz uykulu gibiyim hava kapali galiba ondan...