Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi bakalım inş hayırlısıyla kaliteli yumoşların olur ve güzel şekilde döllenirler. zaman su gibi akıyor. rahat ol.stres yapma sakın. inş herşey çok güzel olacak.
tedaviye başlar canım. ama eşine tedavi uygulanmıyor mu. onun tedavisiyle beraber zaman ayarlamasını yapar galiba. ama aklına takılanları sor canım. rahat olman çok önemli. inş pozitif sonuçlanır
canım bizim de 20 0cak gibi. 10 gün sonra tarih netleşecek. ben de artık iyice ağırlaştım. herşeyi rahat yapamıyorum. sende durumlar nasıl?
Hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini alırız..rahim filmin inş ii çıkar başlar tedaviye zaten regl in 2.yada 3.günü başkanıyor..buarada dr a kafana takılan herşeyi sor cevap vermek zorunda hiç stres yapma kendini..
Hiç iyi değilim hiç
ikidir istifra edıyorum bugun, tuvaletımı yaparken ağlıyorum. Midem bulanıyor. Cok agrım var, niye böyle oldu ya
Hiç iyi değilim hiç
ikidir istifra edıyorum bugun, tuvaletımı yaparken ağlıyorum. Midem bulanıyor. Cok agrım var, niye böyle oldu ya
Slm kızlar nasılsınız özlediniz dimi beni allahın izniyle tekrar tüpe karar verdik rabbin yüzümüzü güldürdü bi yerden para geldi öyle rahatladımki üzerimden büyüm bi yük kalktı bizde özlem gibi ev aldık bırçlar yıgınla 6 7 ay daha beklemek zorund kalıcaktık ama rabbim öyle ni kapı açtıki şükürler olsun... Şimdi histereskopi yaptırıcam marttada tüpteyim inş ama histereskopiyi fakültede yaptırmak istiyorum yapıyoşar değilmi bide tüp için nereye gidecegime karar veremiyorum bi yardımcı olursunuZ artık öpüyorım hepinizi
Kızlarrrrr ben yarın doğuma gidiyorummm inşallah
sabah 8:30 da hastanede olucammm.
inşallah hayırlısyla yavrumu sağ sağlim alırım kucağıma.:26::26:
hepinizede hayırlı doğumlar diliyorummm
hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi
darısı diğer arkadaşalrımıızn başınaaaaa
kızlar flzask2003 den haber yok dimi daha.....çok merak ettim ya..topiğin ilk hamilesi..
teşekkur ederım menac.cım doktor zaten ohss olursun ama az şiddette atlatmak için gereken herseyı anlattı.Canım benim ohss tehlikesi var demişti doktor. Lütfen doktoruna bildir bir şey olmaz derse bile mutlaka başka doktora git. Ohss hafife alınacak bir şey değil. Dikkatli ol. Çok geçmiş olsun öpüyorum seni.
canım benim ya kıyamam sana..bu sefer daha çok yumurta toplandığı için mi öyle oldu acaba..bugün nasılsın ağrıların azalmıştır inşallah..kendini kötü hissedersen doktorunu ara bak ihmal etme..şuan ani kilo artışın ve tükettiğin sudan daha azı vücudundan çıkıyorsa bunu ihmal etme sakın...inşallah çektiğin bu son acı olur canım yavrucuğuna kavuşursun sende..ama bencede dondurma işini düşün canım o kadar yumurtan oluşmuş bu kadar acı çekiyorsun kenarda dursun yine embriyoların...bide senin kaliteli embriyoların oluşuyor mesela benim 18 yumurtam vardı 5. güne 3 tane kalmıştı ve transfer zamanında ise iyi olan bir tane kaldı oda mükemmel değildi..ama rabbim nasip etti çok şükür..inşallah seninde olacak canım arkadaşım ve kısa süre sonra bebeğine kardeş düşüneceksin o zaman işine yarayacak..aynı acıları yine çekmezsin hem..tabi sen bilirsin tayin olayından dolayı böyle düşünmekte de haklısın..
canım benim dualarım hep seninle..Allah yardımcın olsun..Bugün ararlar merkezden bakalım kaç yumurtan döllenmiş bende çok merak ettim..ama sen iyi ol da herşeyden önemlisi bu...
Sağol canım, inş senın ıcın de hersey yolunda gıdermerhabalar,uçan fasülye umarım herşey yolunda gider ve mutlu haberi paylaşırsın buradan.flazck bebeğin hayırlı olsun ömür boyu sağlıklı mutlu bir hayat dilerim bebeğinle.ben de geçen ay ilk lenfosit aşımı olmuştum haftaya cumartesi de 2. sini olacağım ve duruma yani adetime göre şubat mart gibi 2. tüp denememe başlayacağım.sanırım sarliva ile aynı döneme gelecek denemem.umarım bu sefer ikimizde hayırlı haberleri alırız.öpüyorum sizi ve bebeklerinizi kızlar...
Hiç iyi değilim hiç
teşekkur ederım menac.cım doktor zaten ohss olursun ama az şiddette atlatmak için gereken herseyı anlattı.
sanki dogum yaptım, ne oturabildim ne ayakta durabildim.sırtım dümdüz yatmaktan
bugun embrıyolog aradı, yarın transfer varmış.
33 yumurtadan 30u döllenecek boyuttaymış ve bunlardan da 12si döllenebilmiş. 3-4 tanesi ileri gidiyor dediler.
3.gün embrıyosu koyulacak. öncekınde blasttı.
Neden beklemıyoruz 5.gunu dedım, embrıyolog blast denenmiş tutunamamış hem embrıyonun dış ortamda ılerlemesınden cok ana rahmınde olması, gereken yerde doğal ortamda bulunmasından yanayız dedi
bugun karnım şiş, sadece karın agrım var. embrıyologa soyledım, pek de yapacak birşey yok dedi.
Sürekli proteın alıyorum, süt, yumurta et, idrar söktürücü şeyler içiyorum.40.dk. bir lavabodayım.
nefes darlığım ya da istifra yok ama.
canım benim inşallah güzel haberlerini de alacağız burdan. Listeye eklenen her hamileye kendim kadar seviniyorum. Cuma günü yüksek ihtimalle doğum yapacağım. Dualarimda sana da yer vereceğim inan. Çok sevindim senin adına. ..merhabalar,uçan fasülye umarım herşey yolunda gider ve mutlu haberi paylaşırsın buradan.flazck bebeğin hayırlı olsun ömür boyu sağlıklı mutlu bir hayat dilerim bebeğinle.ben de geçen ay ilk lenfosit aşımı olmuştum haftaya cumartesi de 2. sini olacağım ve duruma yani adetime göre şubat mart gibi 2. tüp denememe başlayacağım.sanırım sarliva ile aynı döneme gelecek denemem.umarım bu sefer ikimizde hayırlı haberleri alırız.öpüyorum sizi ve bebeklerinizi kızlar...
ne güzel haberlerle geldin çok mutu oldum seni topikte gördüğüme. Imkanım olsa ben de düşünürdüm en iyisini yapmışsınız. Kizinizin geleceği için muhteşem bir şey bence. Burda çıkarsız yardım eden kızların hepsine ben de teşekkür ediyorum senin nezdinde. İyi ki oldular iyi ki varlar. Topikte dertlestigimiz kader ortaklarimiz lütfen siz de durumunuzdan haberdar edin sizi hem merak ediyoruz hem de özlüyoruzHerkese selam arkadaşlar...çok uzun zamandır yazamadım sizlere ama gelişmeleri takip ediyorum. Bazılarının doğumuna çok az kaldı bazıları yeniden tedavilere başladı...Tüm arkadaşların hayırlısıyla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum. Bu site ve forum benim için çok önemliydi çünkü hamile kalmayı düşünmeden hatta evlenmeden çooook önce bu siteyle tanışmıştım. Çünkü 2007de geçirdiğim 3.evre endometriyozis ameliyatı sonrasında doktorum çok da gecikmememi, bebek olmuyorsa en fazla 6 ay tüp bebek için beklememi söylediğinde kimselere çaktırmasam da endişelenmiş ve bu sitedeki arkadaşların hikayelerini okumuştum...Üstelik o zaman evli bile değildim. 2011de evlendim ve gerçekten korktuğum başıma geldi.1 sene deneme sonucu bebeğimiz olmadı. Ama bu forumlardaki arkadaşların hikayelerinden öğrendiğim kadarıyla beklemenin bir faydası olmayacaktı. Hiç aşılama vb.. denemeden Mayıs ayında tüp bebeğe karar verdim. Allah'a çok şükür ilk denememde tuttu. Üstelik 9 yumurta toplanmisti bunlardan 4'u sadece iyi gelişmişti. Ikisini transfer ettiler o da 4.günde, çok da süper kalitede değillerdi ama ana rahminde daha iyi gelişeceğini söylemişti doktorum...Ve çok şükür minik kızım o günden beri benimle. Artık 35. Haftadayım ve şimdiye kadar rahat bir hamilelik geçti. Burada kendi hikayelerini yazan, kendi sorunlarından, çözümlerinden bahseden arkadaşlar bu yolda büyük desteğim oldular. Herkese ayrı ayrı teşekkürler :) Şu an uzaklardayım...Bir gün çocuğum olduğunda yurtdışında doğurmayı hayal ediyordum. Eşimde benzer fikirde olduğu için kızımızı Amerikada doğurmaya karar verdik. 1 aydır buradayız. Doktorum Türk. Henüz doğum tarihimiz ve nasıl doğum yapacağım belli değil. Doktorum biraz daha beklememi istedi kesin karar vermeden önce. Önümüzdeki birkaç haftada belli olacak herhalde...Sezaryen olacaksa 3 Şubat gibi olacak sanırım, ama daha kesin değil. Sizlerin de tarihlerini duyuyorum ve çok mutlu oluyorum, hepiniz adına heyecanlanıyorum :) umarım hepimiz için en hayırlısı olur ve bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza. Hepinizi öpüyorum, bol şans herkese!
ayyy inan çok sevindim seni gördüğüme de ayrıca sevindim. Allah ailesine bagislasin uzun tatli ve mutlu bir ömrü olur inşallah. En kisa zamanda hepimiz bebeklerin gaz ve uykularindan bahseder olacağız allahın izniyle.herkese selam flzask bebişini kucagına aldı kızlar..çok güzel bir bebişi var ikisi ee gayet iyi..darısı doğum bekleyen ve tedavi aşamasında olan transferi yapılan yapılacak olan ve evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına olsun inşallah
çok güzel haberler bunlar. Bu sıkışık zamanında ilaç gibi olmuş. Hem içinin ısındigi bir doktorun olmuş ne kadar güzel. İnşallah süreç hep böyle olumlu devam eder canım.Kızlar çok saolun bugun izmit ymut tepe hastanesindeydim çok harika bi doktorla tanıştım emek bey :) çok ilgilendi özel hastanede ben bukadar hastasıyla ilgilenen bi doktor görmedim histereskopiye gerek olmadı ve kesinlikle yapmıcanı söyledi genetik tesleri kan pıhtılaşmasını koromozom testi istedimnonunlada alakalı olmadıgını ama istersem yapabilecegini söyledi ayrıca nisanda 23?yaşını dolduruyorum eşim azısperöi ıldugu için evlilik yıkımın önemli olmadıgını smyledi allah izin verirse nisanda raporlu tüp yapıcam ozamana kadar araştırma hastanesi oldugu için eşimi ve benş her sekilde araştırcaklar çok şeyler anladı hangi birini anlatayım çok muyluyum bugun benden bukdr kızlar
Ucan fasulye canım sanada rabbim yardım etsin dikkat et kendine transferin olmuştur herlde bu sefer rabbim kucagına bebişini versin
Öpüyorum hepinizi