Kızlar dün doktor randevümüz vardı Rabbime binlerce şükürler olsun her ikisininde kütür kütür kalp seslerini duyduk iki hafta sonra ayın 22 sinde tekrar kontrolüm var Sizlerin ne kadarda bir kontrolünüz oluyor Ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum seçmiş olduğum bir doktor var onun muayenesine gidiyorum Size bir sorum olacaktı o kadar bekledim hamile kalmayı özlemini çektim, hamile kaldıktan sonra heyecanlı geçer günlerim diye düşünürken halsizim yorgunum ,midem bi huzursuz ,iştahım yok Sanki o kadar hamile kalmayı bekleyen ben dedğil de kazayla olmuş çocuklar gibi bir keyfim yok kabulenemedim sanırım elimi asla karnıma koymuyorum ; Sonra kendime kızıyorum vicdan azabı duyuyorum acaba hormonlardan mı böyle oluyorum Sizde de böyle bir durum oldu mu Bu arada hastane işine gelince fulya da dora hastanesi var çok nezih 5 yıldızlı otel gibi sgk anlaşması var sezeryan fiyatı 3500 veya 3000 tam hatırlamıyorum geçen eşim sormuştu internetten de
Dora Hospital | check up, horlama, estetik, diyet, hemoroid, basur, kbb bakabilirsiniz İsterseniz siz de bir arayın fiyat alın Ben büyük ihtimalle herşey yolunda giderse doktorum bu hastaneye gelecek ve doğumumu yaptırcak en uygunu bu geldi hastaneler arasında