Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar, ben 20. hafta ultrasonu icin az once hastaneyi aradim 20. haftada burda ayrintili bakiyolar ama benimkini doktorum ozel ultrason diye isaretlemis verdigi numarada oranin numarasiymis moralim cok bozuldu genelde bebekte bir sorun varsa ozel durum ultrasonuna gonderiyormuslar ( ama bana bisey dememislerdi hersey yolunda demislerdi 30 eylule gun verdiler simdi 30 eylule kadar kafayi yiyecem ben acaba biseymi var diye.. icime bir kurt dustu simdi.. benim icsi yontemiyle hamile kalmistim benim gibi icsi yontemiyle hamile kalan ve boyle bisey yasayan varmi??
merhaba arkadaslar, ben 20. hafta ultrasonu icin az once hastaneyi aradim 20. haftada burda ayrintili bakiyolar ama benimkini doktorum ozel ultrason diye isaretlemis verdigi numarada oranin numarasiymis moralim cok bozuldu genelde bebekte bir sorun varsa ozel durum ultrasonuna gonderiyormuslar ( ama bana bisey dememislerdi hersey yolunda demislerdi 30 eylule gun verdiler simdi 30 eylule kadar kafayi yiyecem ben acaba biseymi var diye.. icime bir kurt dustu simdi.. benim icsi yontemiyle hamile kalmistim benim gibi icsi yontemiyle hamile kalan ve boyle bisey yasayan varmi??
merhaba kızlar! nasılsınız? ben de muayeneden geldim. kızım 19 cm olmuş, 263 gr olmuş:)) ancak beyinde kist varmış. bu kist tek başına anlam ifade etmiyormuş. geçmesi bekleniyormuş. tabi ben yine de endişelendim. 22 haftalıkken detaylı usg icin istanbula gideceğiz. İVF gebeliklerde malformasyonlar daha fazla olduğu için detaylı tarama usg öneriyorum dedi. çok şaşırdım ya. hiç böyle bir şey duymamıştım. siz biliyormusunuz? tabi ki bu da beni üzdü. risk tabiki Allah muhafaza! detaylı usg yi siz nerede yaptırdınız? ve fiyatını öğrenebilirmiyim kızlar?
İnşallah canım. Allah bir daha ne hamileliginde ne anneliginde sıkıntı keder gostermesin...
sağol canım. ben de araştırmaya başladım. mümkün olan en kısa sürede yaptırmak istiyorum. Dr um da perinatalog yapsın dedi zaten. inş canım hepimiz için bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.Canım çok geçmiş olsun. Allah sizi korusun. Detaylı ultrasonlar perinatalog tarafından yapılırsa çok daha iyi olur. Google da araştır biraz. Benim bildiğim bir tane var pr.dr.riza madazli Nişantaşı'nda muayenehanesi var. 400 lira falan galiba fiyati. İkiz gebelikler riskli gebelik kategorisinde olduğu için ben de gitmeyi düşündüğümden arastirmistim. İnşallah her şey güzel olur canım benim dualarim seninle. ..
mirjam canım benim drun dediğine göre tüp, ıvf vb. gebeliklerde zaten detaylı usg istiyorlarmış. sen de içini ferah tut. ben bu gebeliklerde anomali vb. riskinin fazla olduğunu bilmiyordum. çok şaşırdım. hani kaliteli embriyolar seçiliyor. hiç normal gebeliklerden daha fazla riskli olabileceği aklıma gelmemişti. buna çok moralim bozuldu. yaşım 36 oldu. bu da beni korkutuyor. Allah muhafaza etsin hepimizi inş.Cok tesekur ederim arkadaslar birazcik icimi rahatlattiniz cok korktum gercekten birseymi var acaba diye hersey Allahtan tabi yapicak bisey yok alin yazimizda ne varsa o olacak ama ayin otuzuna kadar icim stresim gecmeyecek galiba ..
sağol canım. ben de araştırmaya başladım. mümkün olan en kısa sürede yaptırmak istiyorum. Dr um da perinatalog yapsın dedi zaten. inş canım hepimiz için bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.
mirjam canım benim drun dediğine göre tüp, ıvf vb. gebeliklerde zaten detaylı usg istiyorlarmış. sen de içini ferah tut. ben bu gebeliklerde anomali vb. riskinin fazla olduğunu bilmiyordum. çok şaşırdım. hani kaliteli embriyolar seçiliyor. hiç normal gebeliklerden daha fazla riskli olabileceği aklıma gelmemişti. buna çok moralim bozuldu. yaşım 36 oldu. bu da beni korkutuyor. Allah muhafaza etsin hepimizi inş.
sağol canım. ben de araştırmaya başladım. mümkün olan en kısa sürede yaptırmak istiyorum. Dr um da perinatalog yapsın dedi zaten. inş canım hepimiz için bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.
mirjam canım benim drun dediğine göre tüp, ıvf vb. gebeliklerde zaten detaylı usg istiyorlarmış. sen de içini ferah tut. ben bu gebeliklerde anomali vb. riskinin fazla olduğunu bilmiyordum. çok şaşırdım. hani kaliteli embriyolar seçiliyor. hiç normal gebeliklerden daha fazla riskli olabileceği aklıma gelmemişti. buna çok moralim bozuldu. yaşım 36 oldu. bu da beni korkutuyor. Allah muhafaza etsin hepimizi inş.
Canım ya ben bu konuya biraz yabancıyım detaylı ult neye bakılıyo???allah korusun bi anomali olsa down sendromu falan taramada çıkmazmıydı.niye korkuyosunuzki:44:
canim doktor bizi ayrintili ultrasona gonderdi sen testleri yaptirdinmi? ben hic birini yaptirmadim zaten Allah korusun bisey varsa bile aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmamistim simdi doktor ayrintili ultrasona gonderince tabi insan ister istemez korkuyor gercekten biseymi var diye birde internette arastirdim doktor supheli bisey gorunce gonceriyomus o yuzden iyice stres oldum
canım inş bişey olmaz sen içini ferah tut dua et bol bol Allah yardımcın olsun inş sağ salim bebeğini kucağına alırsın
canım bu usgde tüm iç organlarına bakılıyormuş. herhangi br anomali var mı diye! bayağı detaylı inceleniyormuş. acsess baktırmış geçenlerde. çok şükür bir sorun yokmuş. şu ana kadar ki yapılan tarama testleri olasılık üzerine. yani çıkma ihtimali yüksek olsa dahi olmayabiliyor. ya da öyle bir risk çıkmadı diyelim. ama tamamen down olmayacak diye bir şey yokmuş. sadece ihtimaller üzerine kurulu testler. detaylı usg de net bir şekilde görünüyormuş canım. bakalım. zamanı gelince gideceğiz inş.Canım ya ben bu konuya biraz yabancıyım detaylı ult neye bakılıyo???allah korusun bi anomali olsa down sendromu falan taramada çıkmazmıydı.niye korkuyosunuzki:44:
canim doktor bizi ayrintili ultrasona gonderdi sen testleri yaptirdinmi? ben hic birini yaptirmadim zaten Allah korusun bisey varsa bile aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmamistim simdi doktor ayrintili ultrasona gonderince tabi insan ister istemez korkuyor gercekten biseymi var diye birde internette arastirdim doktor supheli bisey gorunce gonceriyomus o yuzden iyice stres oldum
Anladım canım ikili test yapılmıştı bana.ama belki ilerleyen haftalarda ayrıntılı ult ister benim doktorda.canim doktor bizi ayrintili ultrasona gonderdi sen testleri yaptirdinmi? ben hic birini yaptirmadim zaten Allah korusun bisey varsa bile aldirmayi dusunmedigim icin yaptirmamistim simdi doktor ayrintili ultrasona gonderince tabi insan ister istemez korkuyor gercekten biseymi var diye birde internette arastirdim doktor supheli bisey gorunce gonceriyomus o yuzden iyice stres oldum
canım bu usgde tüm iç organlarına bakılıyormuş. herhangi br anomali var mı diye! bayağı detaylı inceleniyormuş. acsess baktırmış geçenlerde. çok şükür bir sorun yokmuş. şu ana kadar ki yapılan tarama testleri olasılık üzerine. yani çıkma ihtimali yüksek olsa dahi olmayabiliyor. ya da öyle bir risk çıkmadı diyelim. ama tamamen down olmayacak diye bir şey yokmuş. sadece ihtimaller üzerine kurulu testler. detaylı usg de net bir şekilde görünüyormuş canım. bakalım. zamanı gelince gideceğiz inş.
ARkadaşlar merhaba benmde yeni transferim oldu 2.denemem pkk sorunumuz.bugün 5.günümüz bitti 2 gündür kasik ağrım var adet sancısı gbi ınşallah bebeğim tutmuştur tecrübesi olan var mi? Bu ağrı hayirlimi