Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

oh ohh oohhhhhh guzel hanimlar bulantisi azalinca solugu burda almis heralde :) ben hala bulantilarla bogusuyor kilo veriyorum :)

çok sevindim canım. öbür sonuçlar da temiz çıkar inş. benim de bugün 2 li test sonucumuz çıktı. çok şükür temiz. bu arada herkesin kızı oluyor galiba:))) benim de kız:))))

Allah bağışlasın canım. bizimki oğlan :) farklılık bizden sanırım. tabi sürpriz bişey olmazsa :)

oh ohh oohhhhhh guzel hanimlar bulantisi azalinca solugu burda almis heralde :) ben hala bulantilarla bogusuyor kilo veriyorum :)
canım benim yaaa ben de bulantım tam azaldı diyorum yine artıyor. bu hafta 2 günü acilde geçirdim. serum takıldı. fena valla bu bulantılar. tez zamanda geçer inşallah
Allah bağışlasın canım. bizimki oğlan :) farklılık bizden sanırım. tabi sürpriz bişey olmazsa :)

:nazar::nazar:tebrikler canım. Allah esirgesin

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben günde 3-4 defa kusuyordum son zamanlarda ne yesem çıkarıyordum sürekli açtım psikolojim bozulmuştu inan yemek yiyenleri görünce kıskanıyordum, 4-5 gündür sadece hafif bulantı hissi var, ama sürekli lama gibi tükürüyorum sigarayı bıraktığım için yani gören tiksiniyor benden :))) Allaha binlerce şükür bu günleri gösterdi, senin de geçer yakında canını sıkma, bebişler için değer...

Son düzenleme:
Ohh... Maşallah!.. Topikte çok güzel haberler paylaşılmış. Kızı ya da oğlu olacakları şimdiden tebrik ediyorum. Allah başaca versin inşa Allah!..

kızlaar benim bugünkü değer 2624 çıktı iki gün önceki 753tü. doktorum aradı 10 gün sora ultrasona bekliyorum dedi,bulunduğum yerdeki doktora gitsem olmaz mı dedim ben görsem daha iyi olur dedi,,değer beni korkuttu fazla katladı gibi dedim çoğul gebelik büyük ihtimal dedi başka bişi demedi..arkadaşlar dış gebelik geçiren varmı aranızda onda değerler böle artıyo mu?yoksa benimkiler 3üz 4üz oldu da ondan mı çağrıyo doktor yaa,,aynı yerde hamile kalan diğer arkadaşlarımı çağırmamış ondan endişelendimm

Sevgili ozmofilik ya ne güzzel değerin var ve sen kendi kendini boşu boşuna üzüyorsun. Bu halin doğru değil, lütfen yapma. Değer iki güne bir 3 katı kadar artabilir bu normal bir artıştır.
Dışgebelik meselesine gelince seninkinin tam tersidir canım. dışgebelikte değer çok yavaş yükselir ve kasık ağrısı çok şiddetlidir. Ben 2011 ekim ayında yaşadım. Rabbim kimsenin başına vermesin. ilk testim 605 çıktı. bir hafta sonra 725 ti. Bir haftada sadece 100 artmıştı. Ondan sonrada öyle devam etti. Tedavisi de biraz zor bir süreç.
Lütfen artık ne kendini ne de yavrunu veya yavrularını boşu boşuna üzme. Allah'ın rahmeti dururken gazabını üstüne çekme!!! Güzel düşün canım, güzel şeyler olsun hayatında. Rabbimizin Rahmetinden ümit kesme!..

kızlarrrr biz geldik, nerelerdesiniz? Doktordan geldik, tekrar ense ölçümü yaptık 2 mm çıktı iki yavrunun da, rahim ağzını ölçtürdüm 4 cm o da, bebişlerden birinin kesin pipisi var, diğerinin muallakta biraz, emin olamadı doktorumuz arefe günü onun da adını koyarım dedi :))) her şey yolundaymış... mide bulantılarım da yok denecek kadar az, sizler nasılsınız bakim:KK16:

kızlarrrr biz geldik, nerelerdesiniz? Doktordan geldik, tekrar ense ölçümü yaptık 2 mm çıktı iki yavrunun da, rahim ağzını ölçtürdüm 4 cm o da, bebişlerden birinin kesin pipisi var, diğerinin muallakta biraz, emin olamadı doktorumuz arefe günü onun da adını koyarım dedi :))) her şey yolundaymış... mide bulantılarım da yok denecek kadar az, sizler nasılsınız bakim:KK16:

hoşgeldin canım. çok sevindim. inş hep böyle güzel haberler verirsin bize. ne güzel olur öbürü de Allah'ın izniyle kız olsa tablo tamam olacak. Rabbim gönlüne göre versin canım.bundan sonra dilediğini ye artık, acısını çıkar herşeyin:))

canım benim yaaa ben de bulantım tam azaldı diyorum yine artıyor. bu hafta 2 günü acilde geçirdim. serum takıldı. fena valla bu bulantılar. tez zamanda geçer inşallah

canım senin bulantıların çok uzadı ya. benim de çok kötüydü ama çok şükür geçti sayılır. darısı başına inş. senin de geçsin de sen de artık rahatça yemeğini yersin:))

tebrikler canım Allah bağışlasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. erkek çocuk bir senin bir de menacın. başka da okumadım. hep kızlar geliyor maşaallah:)))))

hoşgeldin canım. çok sevindim. inş hep böyle güzel haberler verirsin bize. ne güzel olur öbürü de Allah'ın izniyle kız olsa tablo tamam olacak. Rabbim gönlüne göre versin canım.bundan sonra dilediğini ye artık, acısını çıkar herşeyin:))

inşallah canım, inşallah hep güzel haberler veririz birbirimize, ben de inşallah kız olur dedim doktora :))) tabi en önemlisi sağlığı, ama bir kız bir erkek olsa hiç de fena olmazdı hani :KK34:

Merhaba kızlar, ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış:)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..İsteyen uğraşan herkesi de tez zamanda bebekleriyle buluştursun..

Kızlar bu araca benim de üom bulantım vardı, 12. Haftadan sonra epey azaldı, inşallah sizin de öyle olur..

Herkese merhaba, ne zamandır yazamadım kızlar ama sizleri takip ediyorum... Ben de bugün ikili teste ve ultrasona gittim 12. haftamda. Çok şükür iyi gözüküyor dedi doktor her şey. Yalnız bi türlü dönmedi benim bebiş, neler neler yaptık bir bilseniz doktor az uğraşmadı hareket etsin diye ense kalınlığını vs ölçmek için :) beni yan yayırdı en son, epey uğraştırdı sonra azıcık döndü de neyse ölçümleri yapıldı. Doktora diyorumki babası ve benim gibi sakin bi çocuk olacak galiba:) doktor diyo ki sanki suda değil de yapışmış oraya, uyuyor dedi. Bi de resmini görseniz çok güldüm elleriyle gözlerini kapamış bağdaş kurmuş beni rahatsız etmeyin der gibiydi :))) Tabii şartlar böyle olunca cinsiyet filan da göstermedi bizimkisi. Zaten çok da merak etmiyordum. Neyse test sonucunu da haftasonuna doğru alacakmışım inşallah herşey yolunda çıkar, hepimizin bebişleri sağlıkla gelir.

kizlar yaaa doktora gideli 2 hafta oldu ama icim icimi yiyor. bebegimin kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten kendimi alamiyorum... cok korkuyorum kutfen dua edin. bulantilarim mide eksimem de olmasa bitti bu ruya di:KK25:yecegim neredeyse

tatlım inan hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz, bulantıların varsa hele hiççç korkma, Allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla doğdukları, büyüyüp hayırlı birer evlat olduklarını göreceğimiz günleri de nasip etsin inşallah...

kizlar yaaa doktora gideli 2 hafta oldu ama icim icimi yiyor. bebegimin kalbi durmus mudur iyi midir diye dusunmekten kendimi alamiyorum... cok korkuyorum kutfen dua edin. bulantilarim mide eksimem de olmasa bitti bu ruya di:KK25:yecegim neredeyse

Canım o korkular bendede vardı aynı senin gibi düşünüyodum kalbine bişeymi oldu nasıl diye kafayı yiyiyodum.
ama şimdi daha iyiydim.:KK34:
valla ben 2 hafta zor dayanıyodum bi kaç defa kendi dokturumdan farklı başka doktorada gidip gördüm bebeğimi
kendimide bebeğimide üzmektense gidip görüp rahatlıyodum:KK31:
sana rahat ol diyemem çünkü olunmuyor maalesef:26:

canım ben de senin gibiydim. ayın 22deki randevuma gitmeden önce 2-3 gün boyunca sanki bebeğime bişey olmuş gibi hissediyordum. çok korkuyordum. randevuya gittiğimde hemen kalbi atıyor mu diye sordum doktora. doktor bana kızdı. böyle şeyler söyleme,düşünme dedi. bebeğin gayet iyi. rahat ol dedi. maalesef randevularımız artık ayda bir oldu. nasıl dayanacağım bilmiyorum:KK43: artık öyle şeyler düşünmüyorum. sen de rahat ol. vücudundaki etkiler zaten bebeğin varlığını gösteriyor. Rabbim bebeklerimizi muhafaza etsin. bol bol dua et. ama çok endişelenirsen doktoruna git bence.

X