Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım tebrik ediyorum. maşaallah güzel bir değer.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip, sağlıkla kacağına almayı nasip etsin inşşşşş. çok sevindim. dr istememişse tekrar etme. değer yüksek lduğu için direk USG ye çağırmış. 1 hafta sonra inş. keseleri görünür bıdıklarının:)))

hayırlı olsunnnnnnn canımmmmmm.:nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
maaşallah değerinnnnnn yüksek:KK52::KK52::KK52::KK52:
bencede ikiz olabilirrrrrrrrr :KK52::KK52:
Rabbim tamamına erdirsin.:26::KK49::KK49::KK49::KK49:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:nazar: :nazar: canım benim gönülden tebrik ederim Allah SAĞLIKLI SIHHATLİ GEBELİK GEÇİRMENİ SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLMASINI(OLMALARINI) NASİP ETSİN
Hadi bakalım halay zamanıııı
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
bu arada benim değerim de böyle yüksekti dondurulmuşlarda değer yüksek oluyor zaten bir de iki embriyo konulmuşsa gayet normal canım...

Benim doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istemişti canım.o zamanda 1000 küsür çıkmıştı:)iki embriyomu trans edilmişti sana?

Allah tamamina erdirsin canim.Gozun aydin olsun...

Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))

Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..

herkese teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız tontişleri.
Jelybonsdf 2 embriyo transfer edilmişti

günaydın hanımlarrrr :)) iki gündür mide bulantım azaldı gözümü açabildim, nasılsınız bakimmm, ilk cinsyet tahminlerini yaptı mı doktorlarınız, bebişlerinin cinsiyetini merak eden var mı :KK52:

günaydın hanımlarrrr :)) iki gündür mide bulantım azaldı gözümü açabildim, nasılsınız bakimmm, ilk cinsyet tahminlerini yaptı mı doktorlarınız, bebişlerinin cinsiyetini merak eden var mı :KK52:

Günaydın canımmm..:KK16::KK16::KK16:
biraz daha iyi olmana sevindim seni aramızda daha sık görmek isterizzzzz :KK34:
bizim cinsiyet hala kesinleşmedi cnmm..bayram sonrası randevum var o zaman kesinleşir diye düşünüyorum:KK31:
benim bebiş pek nazlı çıktıııı:KK1::KK1::KK1: kız olursa ismini "naz" koyabilirizzzzz:KK9::KK9::KK9:
yavrum benim sağlıklı gelsinde farketmez kız erkek ama bişeyler almak istiyorum ufaktan..
senin kontrol ne zaman yiğenlerimizden ne zaman haber alıcağızzzzz:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Selam guzel anneler anne adaylari nasilsiniz?Bugun benim dogum gunum 28 oldum .Gurbette yalniz bir yas daha aldim.Hepinizi opuyorum Kendinize iyi bakin...

Hepinize canı gönülden dua ediyorum inşallah sağ salim bebişlerinizi elinize alırsınız...
ben de senin için dua ediyorum canım. Rabbim hepimize en güzel şekilde anneliği yaşamayı nasip etsin inş. bu hayatta yaşanacak en güzel duygu ve en büyük sevgi annelik. Rabbim dualarmızı kabul eylesin bu mübarek günlerin hürmetine inş
senin bulantılarının azalmasına sevindim canım . benim de bulantılarım geçti sayılır. çok şükür daha iyiyim şimdi. bu arada benim %60 ihtimalle kızım olacak inş. sağlıkla kucağıma almak nasip olur inş.
Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))

Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..

inşaallah canım bebişin seni hiç bırakmayacakAllah'ın izniyle. bakalım kız mı erkek mi olacak? senin içine ne doğuyor? genelde içine doğan oluyor. ben kız hissetmiştim hep kız isimleri geliyordu aklıma ve kızım olacak.

Meraba arkaslar nasılsınız bebısler nasıl ozledım hepınızı :KK16:
iyiyiz canım sen nasılsın? topikte acı tatlı haberlerle geçiyor günler. inş herşey güzel olur
Selam guzel anneler anne adaylari nasilsiniz?Bugun benim dogum gunum 28 oldum .Gurbette yalniz bir yas daha aldim.Hepinizi opuyorum Kendinize iyi bakin...

doğum günün kutlu olsun canım. nice sağlıklı mutlu yıllara .... bir dahaki doğum gününde inş yalnız olmazsın bebişinle kutlarsınız. ben de gurbetteyim ve aileme uzağım:KK43:(

iyiyiz canım sen nasılsın? topikte acı tatlı haberlerle geçiyor günler. inş herşey güzel olur

doğum günün kutlu olsun canım. nice sağlıklı mutlu yıllara .... bir dahaki doğum gününde inş yalnız olmazsın bebişinle kutlarsınız. ben de gurbetteyim ve aileme uzağım:KK43:(

Tsk canim.Insa Allah bebisim cok bekletmez beni.Gurbet zor yasayan bilir.

arkadaşlarr yarın testi tekrarlıcaz inşallah katlanır,haftaya cuma da ultrason var off nası geçcek zaman bilmiyorumm.

bu arada nilll iyi ki doğdun yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun inşallah

Nilcim gurbet insanın içindedir. Sıla sevdiklerinin olduğu yerdir. Bugün, bundan sonraki hayatının ilk günü.
Allah sevdiklerinle beraber olacağın, hayırlı bir ömür nasip etsin canım. Yeni yaşında yeni güzellikler karşılasın seni. Bir dahaki yeni yaşında zahmetsiz, sorunsuz ve beklenmedik zamanda, cennet kokulu bir yavrucak kucağını doldursun inşa Allah!..

Meraba arkaslar nasılsınız bebısler nasıl ozledım hepınızı :KK16:

Merhaba canımm.:KK16:
hoş geldin bizde seni özledik arada uğra özletme kendini.tatlışım :KK70:
ben iyiyim cnm bebiştee iyi büyüyoo :emir_bebek::emir_bebek:

Selam cnmmmmm..:KK16:
iyiyimm canmm .ben çok şükür.
doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşında herşey dileğin gibi olsun.:KK16::KK16:
kendini yalnız hissetme cnm bizler burdayızzzz..
inşallah bi dahaki yaşında bebişinle girersin.:26::emir_bebek::emir_bebek:
:KK54::KK54::KK54::KK54:

ben de senin için dua ediyorum canım. Rabbim hepimize en güzel şekilde anneliği yaşamayı nasip etsin inş. bu hayatta yaşanacak en güzel duygu ve en büyük sevgi annelik. Rabbim dualarmızı kabul eylesin bu mübarek günlerin hürmetine inş

senin bulantılarının azalmasına sevindim canım . benim de bulantılarım geçti sayılır. çok şükür daha iyiyim şimdi. bu arada benim %60 ihtimalle kızım olacak inş. sağlıkla kucağıma almak nasip olur inş.

inşaallah canım bebişin seni hiç bırakmayacakAllah'ın izniyle. bakalım kız mı erkek mi olacak? senin içine ne doğuyor? genelde içine doğan oluyor. ben kız hissetmiştim hep kız isimleri geliyordu aklıma ve kızım olacak.

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.. Benim içime erkek doğuyor, rüyamda da hep erkek gördüm ama eşim kız diyor:KK66: yarın hem testin sonucu hem cinsiyet belli olacak, inşallah güzel haberler alırız..

nice yıllara canımm.. Ben de ailemle başka şehirlerdeyiz.. Teyzem yılardır almanyafa gurbette.. Gurbet çok zor ama Rabbim sağlık versin.. Seneye bebişinle kutlarsınız yeni yaşını inşallah:KK66:

Canım doğum günün kutlu olsun.yengeç burcusun ne gzl:)yengeç evine ailesine çok düşkün olur:)inş bidahaki doğum gününe bebişin senin en gzl hediyen olur

Nilcim güzel arkadaşım bebeksiz son doğum günün olmasını bendan sonra evinin hep kalabalık olmasını ve gönlünün hep sılayı yaşamasını diliyorum. Doğum günün kutlu olsun :)
sarliva güzel yüzünü asık görüyorum fotoğraflarda, lütfen biraz gülümse her şey çok güzel olacak Allahın izniyle, kocaman öpüyorum.
BUSEDEN vefalı arkadaşım benim tedaviyi bıraktın ama bizi bırakmadın. Allah güzel gönlünün muradını versin inşallahhh canım, miden nasıl daha iyisindir inşallah...
flzask tatlım bana da kızın olacak gibi geliyor :) hayırlısı olsun, dediğin gibi insan artık en azından hayal kurarken kıyafet bakarken cinsiyeti belli olsun istiyor, BULANTILARIM HALA VAR AMA BİNLERCE ŞÜKÜR ESKİSİNDEN ÇOK ÇOK İYİYİM... Bundan sonra sık sık burdayım inşallahhh
bebek-dostu demek minnak bir kızın olacak ne güzel Allah bağışlasın, Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin, çok güzel tatlı heyecanlar yaşatıyor bu minikler insana :)))

Benim iki hafta sonra randevum var bakalım bu sefer doktoru sıkıştıracağım merak ediyorum napiyim, kız erkek fark etmez miniklerim iyi olsun da, ama bilmek istiyorum napiyimmm :KK1::KK1: hepinizi kocaman öpüyorum.
ozmofilik güzel haberlerini bekliyorum.
listede negatifi gören arkadaşların da güzel süprizlerini duymayı umut ediyorum:KK16:

X