- 23 Şubat 2013
- 170
- 5
canım tebrik ediyorum. maşaallah güzel bir değer.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip, sağlıkla kacağına almayı nasip etsin inşşşşş. çok sevindim. dr istememişse tekrar etme. değer yüksek lduğu için direk USG ye çağırmış. 1 hafta sonra inş. keseleri görünür bıdıklarının:)))
hayırlı olsunnnnnnn canımmmmmm.
maaşallah değerinnnnnn yüksek
bencede ikiz olabilirrrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin.:26:
canım benim gönülden tebrik ederim Allah SAĞLIKLI SIHHATLİ GEBELİK GEÇİRMENİ SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLMASINI(OLMALARINI) NASİP ETSİN
Hadi bakalım halay zamanıııı
bu arada benim değerim de böyle yüksekti dondurulmuşlarda değer yüksek oluyor zaten bir de iki embriyo konulmuşsa gayet normal canım...
Benim doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istemişti canım.o zamanda 1000 küsür çıkmıştı:)iki embriyomu trans edilmişti sana?
Allah tamamina erdirsin canim.Gozun aydin olsun...
Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))
Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
herkese teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alırız tontişleri.
Jelybonsdf 2 embriyo transfer edilmişti