Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

$göbek.jpg
bu da benim 10 haftanın içindeyken ki göbeğim. tabi tok olunca bu kadar çıkıyor. sabah bunun biraz inik halii:KK1:gebe kaldığım kiloya döndüm ama görenler kilo almışın diyor.:44:

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi mutlu haberi verebilirim :KK66:

hayırlı olsun canım. inş. iki bebişin de sana sıkı sıkı tutunur ve pozitif sonuçla bize müjde verirsin canım.

ne güzel ya cinsiyetlerini öğrenmişsin. sen ve bebişlerin sağlıklı olun da gerisi önemli değil. benim bulantıların epey bir geçti. inş senin de geçer.

benim göbeğim senin göbeğini geçer canım rahat ol sen :)) tedavilerden kalma kilolarımla hamileliğe başladığım için ne yapalım hayırlısı inş doğum sonunda veririz kilolarımızı Allah'ın izniyle. bu arada kilolu kalmaktan çok korkuyorum:KK43:((
Kilodan korkma canım kalmaz bebeklerle uğraşmaktan veririz kiloları.benim tek korkum catlak:KK43:catlak olmasın 5 tane doğururum valla:)
:nazar::nazar::KK1:çook şirin bi göbek olmuş

ah sevgili menac iyi olduğunu bilmek güzel. benim de bulantılar seninki gibi azaldı. ama devam ediyor. bazı günler eskiye dönüyor.

:KK53::KK53::KK53::KK53:anaaaaaa iki oğlan maşşallah. kolay gelsin baacım. :KK1:bakalım bizimkiler ne çıkacak:KK9:

ağrılar normal canım. 8-9 hafta civarı çok oldu da şimdi baya azaldı.
Şirin+komik...leblebi yutmuş karınca gibiyim:)sancım düne göre az bugün
Eki Görüntüle 757732
bu da benim 10 haftanın içindeyken ki göbeğim. tabi tok olunca bu kadar çıkıyor. sabah bunun biraz inik halii:KK1:gebe kaldığım kiloya döndüm ama görenler kilo almışın diyor.:44:
Gel göbek tokuşturalım:))benim aç tok hep var göbek:KK66:

Benim karnımda 6 aylık hamile gibi duruyor kızlar. Dün Eminönüne alışverişe gittim hamile çamaşırlarına baktım. Daha 8+5 haftalık olmasına rağmen hiç bir şeyin içine giremiyorum. Artık sonrası ne olur bilemiyorum.

Benim karnımda 6 aylık hamile gibi duruyor kızlar. Dün Eminönüne alışverişe gittim hamile çamaşırlarına baktım. Daha 8+5 haftalık olmasına rağmen hiç bir şeyin içine giremiyorum. Artık sonrası ne olur bilemiyorum.

canım ben 11+5 haftalığım. ama başından beri zaten göbekli oldum. dün ilk defa gebe pantolonu aldım. anlatamam ya o kadar rahatmış ki şu ana kadar eziyet çekiyormuşum resmen. bundan sonra herşeyi ham,ilelik olarak alıp giyeceğim. azıcık dar bile olsa nefes alamadığımı hissediyorum. aslında hamilelik kıyafetleri için erken ama demekki böyle oluyormuş.:)))))

bu arada herkese günaydın:)
çok şükür burası şimdi daha serin. inş öyle devam eder. sizin oralar nasıl serinledi mi biraz? hamileler için kesinlikle sıcaklar çok eziyet maalesef:KK43:

bu arada herkese günaydın:)
çok şükür burası şimdi daha serin. inş öyle devam eder. sizin oralar nasıl serinledi mi biraz? hamileler için kesinlikle sıcaklar çok eziyet maalesef:KK43:

Tam sonbahar havası var burdada canım en sevdiğim hava:)keşke hep böle olsa

24 uğurlu sayın olur ve o gün bayram günün olur inşallahhhh, miniğin(miniklerin) ablallarına abilerine karışır inşallahhh :KK16:

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için, cinsiyetler bu aylarda değişir hiç belli olmaz, tontişler iyi olsun da :)) ben yokken topik şenlenmiş helal olsun valla, ilk hamilelerimiz bile uğramış, umutdoluyuz, limonportakal falan ama küsüm onlara hiç uğramıyorlar valla:KK19:
jelyboncum benim de ara ara ağrılarım oluyor öyle ama normal olduğunu söylüyor doktorum canını sıkacak bir şey yok yani:KK34:
ben bazen köye gidiyorum burda giremezssem haberleri biriktirin anacım:KK52:öpüyorum hepinizi...
tek tek yazamadım kusura bakmayın mide bulantısından baş ağrısından inanın ve affedin:KK17:

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için, cinsiyetler bu aylarda değişir hiç belli olmaz, tontişler iyi olsun da :)) ben yokken topik şenlenmiş helal olsun valla, ilk hamilelerimiz bile uğramış, umutdoluyuz, limonportakal falan ama küsüm onlara hiç uğramıyorlar valla:KK19:
jelyboncum benim de ara ara ağrılarım oluyor öyle ama normal olduğunu söylüyor doktorum canını sıkacak bir şey yok yani:KK34:
ben bazen köye gidiyorum burda giremezssem haberleri biriktirin anacım:KK52:öpüyorum hepinizi...
tek tek yazamadım kusura bakmayın mide bulantısından baş ağrısından inanın ve affedin:KK17:

canim sen ve bebislerin iyi olsun yeter bize buarada benim pek mide bulantim yok sadece aksamlari yemek yaparken biraz bulaniyo ama hepsi bu simdiye kadar sadece 2-3 defa cikarmisimdir bazen korkuyorum cunku mide bulantisi bebisin iyi oldugunu gosterir diyolar benim gibi bulantisi olmayan varmi ?

Son düzenleme:
kızlar ben de bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. listeye, mesajlara filan baktım. bir sürü kişi pozitif sonuç almış ne güzel, içime umut doldu. allah hepinizi çok çok mutlu etsin, bebişlerinizle uzun bir ömür geçirin.

ben de sizler gibi yazarım inşallah bir gün :)

kızlar ben de bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum. listeye, mesajlara filan baktım. bir sürü kişi pozitif sonuç almış ne güzel, içime umut doldu. allah hepinizi çok çok mutlu etsin, bebişlerinizle uzun bir ömür geçirin.

ben de sizler gibi yazarım inşallah bir gün :)

Guzel haberlerini bekliyoruz canim insallah sen moralini yuksek tut :)

Kızlar ya bişey sorcam sölemesi ayıp benim pıtışımın üst kısmı kasıklarımın alt tarafında şişlik var:KK43:bu neki bebekler o kadar aşağıdamı oluyo

canlarım hepiniz iyisiniz maşallah :)iki gün önce 3 bebeğimin ayrı kesede olanı sonlandırmak zorunda kaldık fetal redaksiyonla.... bana kaldı kıpır kıpır tek yumurta ikizlerim ...çok acı günler yaşadım rabbime sığındım.... şu anda çok iyiyim... bebeklerim için çok endişelendim ama şükür iyiyiz sanıyorum bugün 11+5

üç bebekten dolayı trodim tsa müthiş çalıştı kalbimde çarpıntı başlamıştı...iki hafta sonra kontrole gideceğim...bu arada doktorumu değiştirdim operasyonu yapan doktorlayız şimdi ense kalınlığı ölçülecekti normalde ama doktor bebekler iyi dedi operasyondan sonra allah ıma emanet olsunlar...

Merhaba kızlarr, ben ara aragiriyodum kimsecikler yoktu, birkaç gündür midem çok kötüydü giremedim hiç:KK43: ne güzel haberler gelmişş..
Benim de yarın 2 li test var inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.. Midem akşamları kötüleşiyor.. Milletin sabah bulanıyor benim akşam niye böyle anlamadım.. Aldığım bir kg vermişim gerçi depoda yeterince kg varya:) yinede ne süt ne yumurta yiyemiyorum üzülüyorum.. İnşallah geçer 3. Aydan sonra.. Biz de 11 haftalık olduk en son 1 hafta önde gidiyodu bebiş.. Bakalım napıyo görürüz yarın inşallah:KK66:

Kızlarrrr az önce doktordan geldim, idrar yaparken yanma vardı o yüzden gittim , bebişler 11+1 görünüyorlar dedi ve ense ölçümlerini yaptı 1.8 mm çıktı ikisinin de ense ölçümü, sonra kendi kendine ikisi de erkek dedi ben tabi gözler fal taşı neeeeee? diye koydum yaygarayı yok yok bir şey haftaya söylerim dedi :))) galiba sanırsam iki oğluşum olacak:44: eşime de çekerlerse vay halime:KK1: şaka bir yana sağlıklı olsunlar da gerisi çok önemli değil, öptüm tekrarrrr:KK52:

Ay canımm gözün aydınn:KK66: Allah sağlıkla tamamını erdirsin aslında çok erken daha.. Ama erkek derlerse genelde değişmiyo:KK66:

canlarım hepiniz iyisiniz maşallah :)iki gün önce 3 bebeğimin ayrı kesede olanı sonlandırmak zorunda kaldık fetal redaksiyonla.... bana kaldı kıpır kıpır tek yumurta ikizlerim ...çok acı günler yaşadım rabbime sığındım.... şu anda çok iyiyim... bebeklerim için çok endişelendim ama şükür iyiyiz sanıyorum bugün 11+5

üç bebekten dolayı trodim tsa müthiş çalıştı kalbimde çarpıntı başlamıştı...iki hafta sonra kontrole gideceğim...bu arada doktorumu değiştirdim operasyonu yapan doktorlayız şimdi ense kalınlığı ölçülecekti normalde ama doktor bebekler iyi dedi operasyondan sonra allah ıma emanet olsunlar...

CanımAllah ikizlere sağlık versin hayırlısıyla büyürler inşallah.. Hiç üzme kendini sağlıklkı olmayacaktı öyle düşün..

canım iyi olduğunuza sevindim, Allah bebeklerini sana bağışlasın, bundan sonra sıkıntı , keder yaşatmasın inşallahhh... hep güzel haberlerini alalaım burdan:KK16:

X