- 13 Mart 2013
- 854
- 122
Ama niye öyleki...Bu yasal hakkiniz diye biliyorum ben..Turkiyede iki hastane ile on gorusme yaptim ben ikiside size 2 embriyo transfer edebiliriz demisti...
hoş geldin canım, süreç yıpratıcı doğru, bu aşamaya gelene kadar birçok sıkıntı yaşadık, seni listeye ekledim hayırlı olsun, inşallah birbirimize etiğimiz dualarla pozitifi yakalarız, moral çok önemli geçmişi geçmişte yaşadığın sıkıntıları unut, bu bahar bizim evimize de bahar gelecek Allahın izniyle
cnm doğum kontol hapını kist oluşmaması için vermiştir doktorun banada vermişti..
Arkadaşlar bu süreç bizi psikolojik olarak yıpratacak bir süreç..Ama kendimizide rahat ve mutlu hissetmemiz gerekende bir dönem..
Bu süreci nasıl daha kolay ve huzurlu atlatabiliriz bunu düşünelim..Bence dua çok önemli..Derdimiz büyük ama derdimizden büyük Rabbimiz var..Eğer ona yakın olursak ve sadece ol derse olur bunun bilincine varırsak bu süreci daha rahat atlatacağımızı düşünüyorum..Bu bize güç ve huzur verecek..Birlikte bir sinerji oluşturalım..Bu dert eğer bize verildiyse sabırla sınanıyoruz..belkide dua edip rabbimize yaklaşmamız için bize bu dert verildi yaşananlar boşuna değil..bu işin bide bu boyutu var ...
Ben 70.000 FATİHA yı duydum defalarca.. çoçuğu olmayan kişilerin okumalarının faydalı olacağını..Ve bu şekilde okumaya başlayıp hamile kalanlarıda biliyorum..ben ve eşim bunu okumaya başladık..yasin suresinin bolca okunması gerekiyormuş..teheccüde kalkabiliriz mesela birlikte aynı saatte birbirimize dua ederiz...neler yapalım..ne okuyalım..birlikte karar verelim..
bol dualı ve huzurlu bir deneme olsun bizim için mayıs ayı var mısınız....[/QUOTE
Yer gök dua üzerine kurulu,duanın çok önemli olduğunu düşünüyorum,hangi dua okunacaksa ben de okuyabilirim..
Bu konuda bence doktora güvenmek çok önemli..ben doktorum konusunda şanslı olduğumu düşünüyorum..biraz daha doğal yoldan olsun diye uğraştı..artık olmayınca mecburen tüp bebek deneyeceğiz..inşallah güzel sonuçlar alırız ve tüm bunların hepsi geride kalmış olur..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden önce doğum kontrol hapı kullanan var mı aranızda?doktorum bana doğum kontrol hapı ile elevit vitamin birde aspirin verdi ,hazırlık süreci olarak.benimle aynı durumda olan var mı acaba?
ben varım canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. bitince tedaviye başlayacağız. bakalım 10 gün kaldı bitmesine. bittikten sonra 3-4 gün içinde adet de gelirseoooh gelsin bebeler
Hoşbuldum canım sağolasınamin ecmain hayırlı olsun inşallah hg..
Sağolasın âmin hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim bu bulup kaybetmeyi hiçbirimize yaşatmasınilki için geçmiş olsun yeni denemen için hayırlı olsun canım
Âmin canım. Evet ekleyebilirsin sana zahmet. Bilgilerim: yaş 25 oldumtatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah, listeye eklememi ister misin
Hoşbuldum canım. Âmin Rabbim bütün bu yolda ilerleyen bunca zorluğu çeken evlat isteyen herkese gönlünün umduğunu hayırlısıyla verir inşallahYeni gelen arkadaslar hos geldiniz.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..Biz sukretmeye ve sabretmeye devam ettigimiz surece Rabbim elbet bir gun dualarimizi kabul edecek ben buna gönülden inaniyorum...
Arkadaşım referans aralıkları nedir acaba yaptırdığın yerde tam bilmiyorum. Bi tsh I'n çok iyi onu anladım çünkü ben bununla uğraştığım için o değerlere inmeye çalışıyorumkızlar bu tsh ,fsh e2 değerleri bilgi veriyomus ya yumurta rezerviyle ilgili sorun yok iyi dedi doktorda neye göre iyi yani bilen varmı deger olarak kac olunca iyidir kac olunca kötüdür vs gibi.. benim fsh 6,6 tsh,1.718 t3 5.09 t4.12..68 lh .1.3 prolaktin 4,9 progestron 0,07 e2,31.18 bu degerleirn yorumu nedir :)
amin canım Allah kimseye göstermesin. ben de üç kez buldum kaybettimHoşbuldum canım sağolasın
Sağolasın âmin hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim bu bulup kaybetmeyi hiçbirimize yaşatmasın
amin canım Allah kimseye göstermesin. ben de üç kez buldum kaybettim2'si klomen ile 1'i kendiliğinden oldu ama düştüler. her şey iyi sperm iyi olur derken tam aşılama günü eşim bir enfeksiyon geçirdi ve tüm spermler alt üst oldu ve düzelmedi. morfoloji 0 oldu, ileri hızlı sperm kalmadı dr sadece tüp öneriyor artık hayırlısı olsun inşallah.
Şanssız , kötü günler geride kalsın, gelmesin.....Allah ikiz ikiz versin bizlere inşallah..
Herkesler uykudadir simdi ama olsun tatli ruyalar annisler.Rabbim bizede"Ayyy bebek geceleri hic uyutmuyo şekerim"demeyi, bebek bezlerini esyalarini ortaya atabilmeyi,kocayla ne "ne isim koysak"kavgasi yapmayi nasip etsin insaallah....
günaydınlar epeydir giremiyordum forma bu gün ilk iş başladım yazmaya rabbim burda isteyen herkese çifter çifter çocuk nasip etsin kızlar ben adet olmadım normalde gününde olurdum bir problemmi var çünkü çok terliyorum ateş basıyoo dr da adet bittikten sonra gideyim diyordum şaştım şimdii
oyy canım benim gezinip duruyorum işte napayım sen ne yaptın neler yaptın..
kıslar ben geldim bende mayısta tüp bebek yaptırmak istiyorum ama ne gibi süreçler bekliyor bilmiyorum.çok yoruldumrabbim yardımcımız olsun inşallah
günaydınlar epeydir giremiyordum forma bu gün ilk iş başladım yazmaya rabbim burda isteyen herkese çifter çifter çocuk nasip etsin kızlar ben adet olmadım normalde gününde olurdum bir problemmi var çünkü çok terliyorum ateş basıyoo dr da adet bittikten sonra gideyim diyordum şaştım şimdii