Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Merhaba arkadaşlar,sınavdan geldım kafam bi milyon Çok zordu. Zorlandım bakalım kaç gelır.
Ama niye öyleki...Bu yasal hakkiniz diye biliyorum ben..Turkiyede iki hastane ile on gorusme yaptim ben ikiside size 2 embriyo transfer edebiliriz demisti...

Yasal hakkımız 35 yaş altı için 1 tane canım menac'ın dedıgı gıbı. 2 embrıyo transfer ederız diyen merkezler kimseye söylemeyecegının sözunu verırısen kabul edıyorlar. Ben de doktoruma 1den fazla istedığımı soyledım, pek yanaşmadı. Üstelemedim ben de

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim Menac..Burda olmak insanı daha çok rahatlatıyor..Derdin sadece bizde olmadığını görüyoruz..Burdaki insanların o kadar denemeden sonra hala ümitli yılmamış ve umut dolu olması bana çok iyi geliyor..Artık yeniden bir adım daha atacağım ve bunun keyfini yaşayacağım sizlerle..inşallah bu bahar bizim evimizede uğrar..

Arkadaşlar bu süreç bizi psikolojik olarak yıpratacak bir süreç..Ama kendimizide rahat ve mutlu hissetmemiz gerekende bir dönem..
Bu süreci nasıl daha kolay ve huzurlu atlatabiliriz bunu düşünelim..Bence dua çok önemli..Derdimiz büyük ama derdimizden büyük Rabbimiz var..Eğer ona yakın olursak ve sadece ol derse olur bunun bilincine varırsak bu süreci daha rahat atlatacağımızı düşünüyorum..Bu bize güç ve huzur verecek..Birlikte bir sinerji oluşturalım..Bu dert eğer bize verildiyse sabırla sınanıyoruz..belkide dua edip rabbimize yaklaşmamız için bize bu dert verildi yaşananlar boşuna değil..bu işin bide bu boyutu var ...
Ben 70.000 FATİHA yı duydum defalarca.. çoçuğu olmayan kişilerin okumalarının faydalı olacağını..Ve bu şekilde okumaya başlayıp hamile kalanlarıda biliyorum..ben ve eşim bunu okumaya başladık..yasin suresinin bolca okunması gerekiyormuş..teheccüde kalkabiliriz mesela birlikte aynı saatte birbirimize dua ederiz...neler yapalım..ne okuyalım..birlikte karar verelim..
bol dualı ve huzurlu bir deneme olsun bizim için mayıs ayı var mısınız....

cnm doğum kontol hapını kist oluşmaması için vermiştir doktorun banada vermişti..

kisti olana verildiğini biliyorum canım, bende kistin oluşmadı kullanıyorum yinede zaten 3 günüm kadı 21 günlüktü.hayırlısı Allahtan inşalllah bizde anne oluruz..

İnşallah canım,bende doktoruma güveniyorum fakat eşimin ailesi bir doktorla kalmayın diye baskı yapıyor,zaten 10 12 gün kaldı şurda tedaviye başlamama başka doktora zaman yok..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

ben varım canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. bitince tedaviye başlayacağız. bakalım 10 gün kaldı bitmesine. bittikten sonra 3-4 gün içinde adet de gelirseoooh gelsin bebeler

ben varım canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. bitince tedaviye başlayacağız. bakalım 10 gün kaldı bitmesine. bittikten sonra 3-4 gün içinde adet de gelirseoooh gelsin bebeler

:)))))inşallah inşallah..benim 3 tane kaldı canım,hormon -kan testlerim var onu yaptırıcam bu hafta Allah izin verirse..hepimize hayırlı tedaviler...

amin ecmain hayırlı olsun inşallah hg..
Hoşbuldum canım sağolasın
ilki için geçmiş olsun yeni denemen için hayırlı olsun canım
Sağolasın âmin hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim bu bulup kaybetmeyi hiçbirimize yaşatmasın
tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah, listeye eklememi ister misin
Âmin canım. Evet ekleyebilirsin sana zahmet. Bilgilerim: yaş 25 oldum sebepsiz infertilite. Kayseri tüp bebek merkezi. 1 aşılama 1 tüp bebek denedik Mayıs'ta Allah nasip ederse 2. Denemem olacak. Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..Biz sukretmeye ve sabretmeye devam ettigimiz surece Rabbim elbet bir gun dualarimizi kabul edecek ben buna gönülden inaniyorum...
Hoşbuldum canım. Âmin Rabbim bütün bu yolda ilerleyen bunca zorluğu çeken evlat isteyen herkese gönlünün umduğunu hayırlısıyla verir inşallah
Arkadaşım referans aralıkları nedir acaba yaptırdığın yerde tam bilmiyorum. Bi tsh I'n çok iyi onu anladım çünkü ben bununla uğraştığım için o değerlere inmeye çalışıyorum bide yumurta rezervin iyi demiş ya Dr.un onun için AMH diye bi test yapması gerek eğer yaptıysa değerinin 1 in üzeri olması gerek iyi denilebilmesi için. Anlatabildim inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Hoşbuldum canım sağolasın

Sağolasın âmin hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim bu bulup kaybetmeyi hiçbirimize yaşatmasın
amin canım Allah kimseye göstermesin. ben de üç kez buldum kaybettim 2'si klomen ile 1'i kendiliğinden oldu ama düştüler. her şey iyi sperm iyi olur derken tam aşılama günü eşim bir enfeksiyon geçirdi ve tüm spermler alt üst oldu ve düzelmedi. morfoloji 0 oldu, ileri hızlı sperm kalmadı dr sadece tüp öneriyor artık hayırlısı olsun inşallah.

Şanssız , kötü günler geride kalsın, gelmesin.....Allah ikiz ikiz versin bizlere inşallah..

Herkesler uykudadir simdi ama olsun tatli ruyalar annisler.Rabbim bizede"Ayyy bebek geceleri hic uyutmuyo şekerim"demeyi, bebek bezlerini esyalarini ortaya atabilmeyi,kocayla ne "ne isim koysak"kavgasi yapmayi nasip etsin insaallah....

Herkesler uykudadir simdi ama olsun tatli ruyalar annisler.Rabbim bizede"Ayyy bebek geceleri hic uyutmuyo şekerim"demeyi, bebek bezlerini esyalarini ortaya atabilmeyi,kocayla ne "ne isim koysak"kavgasi yapmayi nasip etsin insaallah....

amin canım inşallah rabbim hepimize tüm isteyenlere nasip etsin

günaydınlar epeydir giremiyordum forma bu gün ilk iş başladım yazmaya rabbim burda isteyen herkese çifter çifter çocuk nasip etsin kızlar ben adet olmadım normalde gününde olurdum bir problemmi var çünkü çok terliyorum ateş basıyoo dr da adet bittikten sonra gideyim diyordum şaştım şimdii

günaydın canım. aayyyy yoksa hamile misin günün geçtiğine göre :)))

oyy canım benim gezinip duruyorum işte napayım sen ne yaptın neler yaptın..

ben de iyiyim canımm...RABBİM güzel gönlündekini nasip etsinn inş... tedavi sürecinn çok güzell geçsinnn...sonrada böyle ol inş
ben 2. tedavi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendimm çokkk şükürr...ama hala pek sevinemiyorummm....15 nisanda görmeye gidicezz minnağımı biliyorsun aşılama sonrası bir kimyasal gebelik yaşadım...o yüzden korkuyorum hayırlısı... sana çokkk dua ediyorum bu topikteki bütün kızcelere RABBİM güzell GÖNÜLLERİNİZDEKİNİ NASİP ETSİN HEMENCİCİKK İNŞ...DUAYLAA SEVGİYLEEE...

kıslar ben geldim bende mayısta tüp bebek yaptırmak istiyorum ama ne gibi süreçler bekliyor bilmiyorum.çok yoruldum rabbim yardımcımız olsun inşallah

kıslar ben geldim bende mayısta tüp bebek yaptırmak istiyorum ama ne gibi süreçler bekliyor bilmiyorum.çok yoruldum rabbim yardımcımız olsun inşallah

adetinin 2.günü doktora gidiyorsun kist falan yoksa, durumuna göre iğnelere başlıyorsun mesela pko varsa daha az doz kullanılıyor yumurta rezervi azsa daha çok bu iğneler küçük ve can acıtmayan iğneler kendin bile yapabiliyorsun göbekten yapılıyor, 3-4 günde bir kontrole gidiyorsun yumurtalar belli bir olgunluğa gelince hem çatlatma iğnesi hem de içinin boşalmaması için iğne yapıyorsun çatlatma iğnesinin 36.saatinde anestezi ile uyutuluyorsun yumurtalar toplanıyor aynı anda eşin de sperm veriyor ve bunlar labaratuar ortamında birleştiriliyor yumurtan çok ve kaliteli ise 5.gün az ise 2. veya 3.gün embriyosu olarak raahme yerleştiriliyor, bu arada yumurta toplama işlemi ağrızsız bir işlem uyandıktan sonra ağrın olmuyor, umarım yardımcı olabilmişimdir

ateş basması mıinşallahhhh sen de tedavi beklerken kendiliğinden hamile kalmışsındır canım, evde bir test yap bakalım, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…