Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Menac onceki gun sohbet ederken msj in devamini sonradan yazabildim umarim okumussundur.biraz gec gelmis olabilir kusura bakma lutfen...Ben senin yakinda bize guzel bir haber verecegine gonulden inaniyorum.icimden bir his boyle soyluyo.Teyze mi olcam ne :)ne dersin...

Merhaba cnmm..iyiyim benn pazartesi malüm temzilik yaptım biraz şimdide dinleniyorum .hemen size bakayım dedim..:KK1:
evt ilk hamişimiz olsada sevinsek topiğimiz şenlenseeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:
oyy demek minik misafirinle pizza yaptınız...ne güzell...:KK16:
benimde haftasonu iyidi yani bişey yapmadım dün hep evdeydim hava güzeldi ama evden çıkasım gelmedi.
cumartesi de biizim burda ulus pazarı vardı orayı gezdik arkadaşla,akşamda alt komşumun 2.5 yaşında kızı var maaşallah çok tatlı.:21:
onlara inmiştim biraz eve gelirken bırakmadı beni bende gelicem diye önüme dikildi allahım dayanamadım getirdim eve..
eşimi de çok seviyoo nasıl güzel eğlendiler eşimle seslerini herkes duymuştur..çoçuk nasıl mutluu bi eşime bakıyorum bi azrama allahım bizee nasip et dedim.
sonra eve götüremedimm ..ağlıyo gitmiycem diyee..sürekli amca amca diyip durdu neyse kandırıp götürdük eve..
eşim sonra diyoki yoruldum valla 40 yaşında baba olursam nasıl oynuycam çoçuklaa.:KK9::KK9::KK9: canlanırsın dedim o zaman :KK53::KK53:
öyle işte cnmm güzler geçiyoo valla tedavim gelsede başlasamm :KK31:

Ne guzel iyi gecmis hafta sonun.Esin hic merak etmesin Allah ona oyle bir evlat sevgisi verirki degil yorulmak 2. 3.bebegi ister bence.Benimde esim 1974 lu oda boyle soyluyo cocuk 20 sine geldiginde ben 60 olcam napariz diyo...Arkadasimin kizi bize cok duskun bize geldiginde annesini satiyor.Teyze teyze civciv gibi arkamda.teyze sen yedir Wc ye gotur.Anne sen yapma diyo.Bu arkadasimla gurbete berabet geldik kursa gittik cocugun dogumundan gecen seneye kadar hep beraberdik. Ben her zor aninda yaninda oldum.Ama Arkadasim ben Iki kez husrana ugradigimda yanimda olmadi.O dugunde gobek atiyodu..eski samimiyetimiz kalmadi hayat iste boyle bisey

Ne guzel iyi gecmis hafta sonun.Esin hic merak etmesin Allah ona oyle bir evlat sevgisi verirki degil yorulmak 2. 3.bebegi ister bence.Benimde esim 1974 lu oda boyle soyluyo cocuk 20 sine geldiginde ben 60 olcam napariz diyo...Arkadasimin kizi bize cok duskun bize geldiginde annesini satiyor.Teyze teyze civciv gibi arkamda.teyze sen yedir Wc ye gotur.Anne sen yapma diyo.Bu arkadasimla gurbete berabet geldik kursa gittik cocugun dogumundan gecen seneye kadar hep beraberdik. Ben her zor aninda yaninda oldum.Ama Arkadasim ben Iki kez husrana ugradigimda yanimda olmadi.O dugunde gobek atiyodu..eski samimiyetimiz kalmadi hayat iste boyle bisey

Evt cnm hem haftasonu hem geçen haftam yoğun geçtiii..:KK37:
kesin öyle olur cnmm canlarır eşim bekliyoruz özlemle senelerdir..
ahh olsada bi canlansaa normalde eşim çok ağır birisidir.şöyle bi bebiş hatta ikizde olabilir..onu nasıl canlandırır..:KK52:
.benim eşimde 74 lü oda öyle düşünüyoo.:KK31:.
insanın yanında gerçek dostları maalesef çok azz....gerçekten güvenebileceği senin her zor ve kötü günlerinde yanında olabilecek insanlar çok az..
ve insanlar seni anlamıyo yani ben öyle düşünüyorum.bebek konusunda özellikle çevremdeki kimse beni anlamıyoo...herkes kendi derdinde...:KK19::KK19:
bende senin gibiyim cnm arkadaşlarımın her zor anında yanındayım ama benim bişeyim olsa onlar genelde olmazlarr..alıştım artıkk..:KK34:

Kızlar bir şey soracagım, cuma gunu muayene oldum ben. O gun akıntımda cok hafıf pembe kırmızılık vardı. Geçti gitti, doğal zaten. Ama dün gece kahverengı akıntım gelmeye basladı. Sabah gördum. Sonra günlük pedi değiştirip okula gıttım, eve geldıgımde yine vardı ama dünkünden daha az. Reglim de 17 marttaydı en son. Bu regl belırtısı de olamaz. Ne ki acaba?

Kızlar bir şey soracagım, cuma gunu muayene oldum ben. O gun akıntımda cok hafıf pembe kırmızılık vardı. Geçti gitti, doğal zaten. Ama dün gece kahverengı akıntım gelmeye basladı. Sabah gördum. Sonra günlük pedi değiştirip okula gıttım, eve geldıgımde yine vardı ama dünkünden daha az. Reglim de 17 marttaydı en son. Bu regl belırtısı de olamaz. Ne ki acaba?

Slm.cnm iki ihtimal olabilir ya onceki adetinden kalintidir yada sitresten erken adetin gelebilir pembeye donerse rengi doktorunu ara bence...

Slm.cnm iki ihtimal olabilir ya onceki adetinden kalintidir yada sitresten erken adetin gelebilir pembeye donerse rengi doktorunu ara bence...

stres o zaman, cunku işte cok problem yasadım bu hafta. Tüm haftasonunu da stresle sıkıntıyla gecırdım :KK43:(
Stresten uzak durmak lazım ama benım okulumda ne mümkün. Sağol cevabın ıcın canım.

Selam kızlarrrrr

Ayy moralim çok bozuk, hem çok yorgunum iş güç koşturma, hemde yine biri intihar etti adliyede :KK5: psikolojimi bozuyor artık sürekli kavga gürültü, neyse Rabbim hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin...
Zaman su gibi geçiyor Mayıs yaklaşıyor....

Selam kızlarrrrr

Ayy moralim çok bozuk, hem çok yorgunum iş güç koşturma, hemde yine biri intihar etti adliyede :KK5: psikolojimi bozuyor artık sürekli kavga gürültü, neyse Rabbim hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin...

canım işinde huzurun olmaması nedir anlarım, ama etkilenmemeye çalış kendini çevrene kapa ve azıcık bencil ol inan bana sen üzülsen de üzüzlmesen de o tip olaylar olacak, güzel şeylerden bahsedelim evetttttt mayıs geliyor:KK76: ve biz yeni bir umut yolculuğuna çıkıyoruz:KK16:Allah bu yolculuğun sonunda kucağımızda bebekler görmeyi de nasip edecek:KK42:

Kizlar herkese mrb.nasilsiniz?Bir hamis haberi gelsede su topigin acilisini bir yapsak dimi ne guzel olur...Dun misafirim vardi butun gun yazamadim gec kalktilar.Arkadasin 4 yasinda kizi var onunla birlikte pizza yaptik.O sos surdu peynir koydu ben hamur actim.Kendine sosisli yapti ozel.Eglenceli bi gundu...Sizler ne yaptiniz umarim herkes iyidir hafta sonunuz guzel gecmistir.

afiyet bal şeker olsunnnn, ya insanın bütün negatif enerjisini alıyor değil mi çocuklar:emir_bebek: onlarla konuşmak, sarılmak, oyun oynamak, o saf enerjilerine dahil olmak mükemmel bir şey :)))

Ogretmenim canim benim canim benim mrb.nasilsin....

iyiyim bu aralar :) şöyle bir alışveriş yapsam keyfimden dört köşe olacağım ama benle gelecek arkadaşım yok :KK43: sen gelsene :KK52: (ama gelemezsin ki çok uzaktasın sennn)

yumurta çatladığında kanama yapabilir ama o kadar erken yumurtlama olamaz, bence adetinin devamı daha, üşüttüysen ya da sık sık banyo yaptıysan adetin şaşmıştır çok normal ama için rahat etmiyorsa tekrar git doktoruna...

afiyet bal şeker olsunnnn, ya insanın bütün negatif enerjisini alıyor değil mi çocuklar:emir_bebek: onlarla konuşmak, sarılmak, oyun oynamak, o saf enerjilerine dahil olmak mükemmel bir şey :)))

Kalp kalbe karsi imis.Bende ayni anda sana msj yaziyordum Menac."Bana selam yokmu dicektim"..
Evet canim cocuklar oyle tatliki annesine kiriliyorum ama ona kiyamiyorum.Aradan aylarda gecse tlf da sesimi duyunca ciglik atiyo.Dun bide yarinda gelebilirmiyim diye izin istiyo seker:)

Selam kızlarrrrr

Allah kolaylık versin tubisch, sorunlu ınsanlarla hep bır arada olmak ınsanı da huzursuz edıyor. İş ortamı cok etkılı. İşten cıkınca herseyı bırakabılıyorsan gerıde bırak cnm, yoksa zaman yoruyor insanı malesef.
yumurta çatladığında kanama yapabilir ama o kadar erken yumurtlama olamaz, bence adetinin devamı daha, üşüttüysen ya da sık sık banyo yaptıysan adetin şaşmıştır çok normal ama için rahat etmiyorsa tekrar git doktoruna...

ama reglın 14.günüydü dün, nasıl devamı olabılır kı canım? :44: sık sık banyo yapıyorum evet, bir de stres işte. adet gıbı de degıl kahverengınde. doktorum da uzakta, hemen kalkıp gıdemıyorum. Biraz daha bekleyım mı? Ya da regl söktürücü içmeye başlayacaktım ona mı başlasam?

bu arada benim adet sancılarım başladı 3-4 gün içinde olacağım inşallah, teyze olma keyfini mayısta sana yaşatmayı ümit ediyorum, sen de beni teyze yapacaksın :) sonra biz onların beşiklerini kerteceğiz :KK52: sonra benim kız çirkin olacak senin oğlan beğenmeyecek:KK60:

Allah kolaylık versin tubisch, sorunlu ınsanlarla hep bır arada olmak ınsanı da huzursuz edıyor. İş ortamı cok etkılı. İşten cıkınca herseyı bırakabılıyorsan gerıde bırak cnm, yoksa zaman yoruyor insanı malesef.

ama reglın 14.günüydü dün, nasıl devamı olabılır kı canım? :44: sık sık banyo yapıyorum evet, bir de stres işte. adet gıbı de degıl kahverengınde. doktorum da uzakta, hemen kalkıp gıdemıyorum. Biraz daha bekleyım mı? Ya da regl söktürücü içmeye başlayacaktım ona mı başlasam?

o zaman yumurta çatlamasıdır ağrında oldu mu peki? yok canım başlama daha adet söktürücüye rahmin dökülmesine daha var, dengeni bozma durduk yere tam zamanında başla söktürücüye

iyiyim bu aralar :) şöyle bir alışveriş yapsam keyfimden dört köşe olacağım ama benle gelecek arkadaşım yok :KK43: sen gelsene :KK52: (ama gelemezsin ki çok uzaktasın sennn)

Aaaa bak alisveris vitrin bakma bayilirim...Hic belli olmaz arkadasim belki agustosta gorusebiliriz kismet olursa..Istanbul yada Ankarada belki rastlasiriz ne dersin?Bekarken bunaldigimda alisveris yapardim ustune bi yemege giderdim.Bi tokada alsam mutlu oluyorum.Hani Hayat bilgisi dizisinde bi Sevda Hanim vardi.Annem bana Sevda hanim derdi...oda cok alisveris yapardi

Aaaa bak alisveris vitrin bakma bayilirim...Hic belli olmaz arkadasim belki agustosta gorusebiliriz kismet olursa..Istanbul yada Ankarada belki rastlasiriz ne dersin?Bekarken bunaldigimda alisveris yapardim ustune bi yemege giderdim.Bi tokada alsam mutlu oluyorum.Hani Hayat bilgisi dizisinde bi Sevda Hanim vardi.Annem bana Sevda hanim derdi...oda cok alisveris yapardi

ya valla tıpkı ben :) Allahhhh ne güzel olur inşallahhhhh hamile oluruz o zamana kadar göbekleri tokuştururuz :KK60: bakarsın kız kardeşim gelir nisan sonu, artık onunla pazarları ve vitrinleri dolaşırız, İstanbul'un pazarlarını çok seviyorum bir şey almasan da gezmesi keyifli oluyor :)

bu arada benim adet sancılarım başladı 3-4 gün içinde olacağım inşallah, teyze olma keyfini mayısta sana yaşatmayı ümit ediyorum, sen de beni teyze yapacaksın :) sonra biz onların beşiklerini kerteceğiz :KK52: sonra benim kız çirkin olacak senin oğlan beğenmeyecek:KK60:

Insallah cnm.O gunleri gormeyi oyle cok istiyorumki.Sen baslat ben arkandan gelicem.oy yesin o cirkin kizini Teyzesi.Biz simdi dunur mu olcaz?Baslik falan da istersin sen...

Insallah cnm.O gunleri gormeyi oyle cok istiyorumki.Sen baslat ben arkandan gelicem.oy yesin o cirkin kizini Teyzesi.Biz simdi dunur mu olcaz?Baslik falan da istersin sen...

inşallah o günleri de nasip edecek Rabbimiz, ooooo başlık parası isterim tabi Urfalı'lardan kız alacaksın:KK9: kolay mı, ağırlığınca da altın ona göre :))

X