Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Selam kızlarrrrr
Ama böyle bir günde 7-8 sayfa ilerlemişsiniz, nasıl takip edeceğim ben sizi, işyerinde mümkün değil bakamıyorum zaten akşam bi geliyorum dolmuş sayfalar :KK1: tabi işin şakası bi yana gittikçe çoğalıyoruz, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

selam canım aynen öyle ben evde olmama rağmen yetişemiyorum :))

cnm en başta kısmet nasip değilmiş ondan tutmadı,nasip olcaksa ztn kendiliğindende oluyor,evet ya ben tek transfere karşıyım,çünki 2 kez çift transferim oldu ikisindede teki tuttu...yani oran bence artıyor,kesinlikle konuş doktorunla çift koysun,inşallah bir daha hiç negatif yaşamayız..kimseye yaşatmasın rabbim,inşallah tutacak,sigara tabi büyük olumsuzluk,kesinlikle içmemek lazım,sen zaten dikkat ettikten sonra rabbimde ol dedikten sonra olmaması için hiçbir sebep yok,sen gönlünü ferah tut,kendini suçlama sigara içinde,nasip işi bu

gittigimde zaten cift koyamam derse buyuk kavga cikar.. bazi sitelerde okudum daha ilk seferinde cift konulanlar da var. hemde ne guzel tutmus bebisler.. insallah tabiki dondurulmus embriyolar cozulurken bir problem olmazsa cnm.. bazen bozulmaya ugrayabiliyorlarmis.. umarim hepimiz hic sorun yasamadan bebislerimize kavusuruz en kisa zamanda.. rabbim her isteyene versin insallahhhhhhhh

selamm kizlar nasilsiniz?? aranizda bal cörekotu tarcin kürünü yapan yada duyan varmi? okudugum bazi yerlerde onunla hamile kalanlar varmis aranizda yapan yada duyaniniz varmi hangi sebebten dolayi yapiliyormus....cevaplarinizi bekliyorum:)))

selamm kizlar nasilsiniz?? aranizda bal cörekotu tarcin kürünü yapan yada duyan varmi? okudugum bazi yerlerde onunla hamile kalanlar varmis aranizda yapan yada duyaniniz varmi hangi sebebten dolayi yapiliyormus....cevaplarinizi bekliyorum:)))

selam canım benim yengem yapıyodu ama hamile kalmak için değil. onun faranjiti vardı öksürüğe iyi geliyomuş bide vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı oluyomuş. toksin açısından felan faydalıymş ama gebelik için ilk kez duydum vala

kızlar adetimin 18.günü daha rahim ve kasık ağrılarım vardı 4 gündür evde idrar testi yaptım pozitif çıktı galiba kendiliğinden hamileyim ama yine kimyasal gebelik olabilir şoktayım bu nasıl mümkün olabilir

kızlar adetimin 18.günü daha rahim ve kasık ağrılarım vardı 4 gündür evde idrar testi yaptım pozitif çıktı galiba kendiliğinden hamileyim ama yine kimyasal gebelik olabilir şoktayım bu nasıl mümkün olabilir

ayyy ne güzelllll.....insallahh hamissindir:)) allah ol desin yeterki hersey mümkün....hemen bi kan testi yaptir bence...

selam canım benim yengem yapıyodu ama hamile kalmak için değil. onun faranjiti vardı öksürüğe iyi geliyomuş bide vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı oluyomuş. toksin açısından felan faydalıymş ama gebelik için ilk kez duydum vala

bende burdan okumustum bayagi bi yapan varmis hamilelik icin ama...ben o niyetle basladim bugun:)) rabbim sifasini verir insallahh...

canım benim inşallah öyledir kendiliğinden hamilesindir ama lütfen içini ferah tut ve bol bol dua oku arkadaşım olurmu...

bende burdan okumustum bayagi bi yapan varmis hamilelik icin ama...ben o niyetle basladim bugun:)) rabbim sifasini verir insallahh...

selam canım Allahım şifa versin inşallh ama ilk kez duydum böyle bişey olduğunu açıkçası :))

insallahhhhhh hamilesindir

ya kızlar hiçççç sevinemedim geçen ay tüp bebek tedavisiyle kimyasal gebelik yaşadım ağrılarım başladı böyle ve düşük yaşadım, ama en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorum onu öğrendim:KK49:

merhaba canım, denemedim ama ben de duymuştum forumlardan, baya etkili sanırım. Bir de soğan kürü var, bir arkadaşım tüp bebek ile hamile kalamamış ve sonraki ay soğan kürü uygulamış, ve o ay hamile kalmış. bilemiyorum tüp bebekte kullanılan ilaçlardan mı yoksa soğan küründen mi ama neticede hamile kaldı ve şuan bebeği kucağında :)

ne güzel bi haber :) hemen kan testi yaptır canım.
yalnız daha adet günün gelmedi dimi? eğer hamileysen idrara çabuk karışmış demek ki.

ne güzel bi haber :) hemen kan testi yaptır canım.
yalnız daha adet günün gelmedi dimi? eğer hamileysen idrara çabuk karışmış demek ki.

canım benim 5 üzeri oldu mu idrar testi pozitif çıkıyor merakta kalmıyorum yani :) yarın bir kan testi yaptırırım:44:

ya kızlar hiçççç sevinemedim geçen ay tüp bebek tedavisiyle kimyasal gebelik yaşadım ağrılarım başladı böyle ve düşük yaşadım, ama en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorum onu öğrendim:KK49:

icini ferah tut canimm insallah busefer ebegini kucagina alirsin...bol bol dua et yeter..

merhaba canım, denemedim ama ben de duymuştum forumlardan, baya etkili sanırım. Bir de soğan kürü var, bir arkadaşım tüp bebek ile hamile kalamamış ve sonraki ay soğan kürü uygulamış, ve o ay hamile kalmış. bilemiyorum tüp bebekte kullanılan ilaçlardan mı yoksa soğan küründen mi ama neticede hamile kaldı ve şuan bebeği kucağında :)

ayy ne güzell:)) walla ben cok inanarak basladim insallah benimde öyle olur:))

Ayyy süper bir haber bu, yanlız nasıl bu kadar çabuk belli oldu ki, erken döllenme falan mı oldu acaba :44: ne meraksızsın yaa, kan testini yaptırsana hemen, öyle aklına olumsuz şeylerde getirme, inşallah bu defa bebeğin sımsıkı tutunacak sana...:emir_bebek: :nazar:

ayy ne umdun ne buldun, ne kadar güzel birşey. Hemencecık kan testı lazım sen de söylemışsın. Yarın haberdar et bızı canım, cok merak ederız.

Kızlar kan testi verdim yarım saat sonra çıkacak cok ağrım var ya inşallah sorun çıkmaz çıkaarsa da beklentimiz yoktu zaten kader kısmet

Kızlar kan testi verdim yarım saat sonra çıkacak cok ağrım var ya inşallah sorun çıkmaz çıkaarsa da beklentimiz yoktu zaten kader kısmet

sonucta kendılıgınden bırsey beklemıyordun dedıgın gıbı, olursa muthıs olur. Olmazsa da sakın üzülme. İyi ki kan vermışsın, yarın okulda hep senı merak edecektım yoksa :KK1: Güzel haberlerını beklıyorum, hemen yaz tamam mı? Hayırlısı olsun ınş. :nazar:

5.38 çıktı kızlar var mı yok mu belli degil ama adetin 18.gunu için iyi bir değer sanırım

X