• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

arkadaşlar bu yöntemi kullanan bazı tanıdıklarım kısa zamanda hamile kaldılar.bende denedim şuan bekleme aşamasındayım.lütfen yaptıysanız deneyim ve tecrübelerinizi paylaşın.eğer şuan deniyorsanız gelişmelerden ve sonuçlardan haberdar edin.özellikle tüplerin açılmasını ve iltihabın yok olmasını sağlıyor bu yöntem.hadi bakalım hayırlısı.sevgiler.

cnm nasıl yapılcak hangi gün olcak bu

Bugün bu uygulamayı yaptım kasıklarım ağrıdı sanırım tüplerimde bir tıkanık var ya tamamen psikolojik bilemiyorum uygulamaya devam

kızlar meraba ya ben bu süt buharını duydum ama korktum yapmaya ama nane ile yapıldını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum .. 2,5 senedir tedavi görüyorum hormonlarım çok yüksek menopoz durumu var 3 tane aşılama olumsuz hazirandada tüp bebek yapıldı ama tutmadı eylül de 2. yapılcak bu arada hayıt suyu , bal tarçın arısütü çörek otu karışımı bi macun içiyorum bide 2. uygulamaya kadar biostreon diye bi ilaç kullanıyorum ve sürekli idrr yolu iltihabım var sürekli akıntı rahimede var galba iltihap ilaçlar fayda etmiyo bi türlü etsede tekrarlıyor bu buharın etkisi olurmu acaba :43:

mrb kızlar bn bu buharı bugün yapayım dedim köy sütüm vardı onla olması gerektiğini duymuştum .....kaynattım maydasnoz ve sütü süt kesildi yaaaa nolcak şimdi ondan olmaz demi ya dökeyim mi onu oooffff yumrtlam gnmdü bugün bi tüpüm tıkalı diğeri açık bu arada

Kizlar şu maydanozlu süt buharinin ustune oturacaz ya, sicakligi nasil olmasi gerekir? Çok sicak olursa yumurtaliklara zarar verebilir diye duymustum.. buhari 1 kere yaptim ama korktumda yani cok fazla oturmaya.. acaba sicaklik nasil olmalidir ????

Kizlar şu maydanozlu süt buharinin ustune oturacaz ya, sicakligi nasil olmasi gerekir? Çok sicak olursa yumurtaliklara zarar verebilir diye duymustum.. buhari 1 kere yaptim ama korktumda yani cok fazla oturmaya.. acaba sicaklik nasil olmalidir ????
yumuratalara zarar verir diye bende cesaret edemedim benimde tüpümün ikiside tıkalıydı laparoskopiyle açıldı.tekrar kapanır diye de korkuyoprum.acaba bunu nasıl yapcaz.adetin kaçıncı günü

Ben denemistim Rabbim de ol dedi 1 ay sonra hamileydim. Bu kür ile mi alakali bilemiyorum ama çok şükür evladım var. Ama çok dua ettimm

arkadaşlar merhaba bende anlayamadım adet bitiminden hemen sonraki 3 gün mü yapıcaz yoksa adetin 5.günümü başlayıp 3 gün yapıcaz...ayrıca adet bitiminden sonraki 3gün yumurtlama günümüze denk gelmiyo ki ilişkiye girmemizin faydası neolcak o 3gün boyunca anlayamadım...çünkü yumurtamızın çatlaması gerekmiyo mu ilişkinin faydası olması için...bilgisi olan tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum...

arkadaşlar merhaba bende anlayamadım adet bitiminden hemen sonraki 3 gün mü yapıcaz yoksa adetin 5.günümü başlayıp 3 gün yapıcaz...ayrıca adet bitiminden sonraki 3gün yumurtlama günümüze denk gelmiyo ki ilişkiye girmemizin faydası neolcak o 3gün boyunca anlayamadım...çünkü yumurtamızın çatlaması gerekmiyo mu ilişkinin faydası olması için...bilgisi olan tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum...
Merhaba cnm ben söyle yaptım 1 2 lt sütü tencereye koydum 1 demet maydonuzu içine attım güzelce kaynattim soyundu belime battaniye sardı tencereye koydum üzerine eğilim zaten çok sıcak olduğu için çok durmadım ama otur kalk otur kalk nerdeyse soğuyacak kadar durdum. Adet dönemi takip etmedim hatırladığım ama bu şekilde yaptım ve ondan sonraki ay di sanırım hamileydim.

Merhaba cnm ben söyle yaptım 1 2 lt sütü tencereye koydum 1 demet maydonuzu içine attım güzelce kaynattim soyundu belime battaniye sardı tencereye koydum üzerine eğilim zaten çok sıcak olduğu için çok durmadım ama otur kalk otur kalk nerdeyse soğuyacak kadar durdum. Adet dönemi takip etmedim hatırladığım ama bu şekilde yaptım ve ondan sonraki ay di sanırım hamileydim.[/QUO

Anladim canim tesekkur ederim cevapladigin icin bide zamanini ogrenebilsek iyi olucak:)

geçen ay bende yapmıştım kaynanamın tavsiyesiyle adetimin bitiminde başlatmıştı 5 gün bounca yaptım ama ilişki yapmadım aşılama yapcağım için.yine tutmadı malesef acaba zamanınımı bilemedim ki.bugün adetimin son günü acaba ne zaman başlayayım hamile kalanlar nasıl yaptı yardımcı olsanız arkadaşlar.

geçen ay bende yapmıştım kaynanamın tavsiyesiyle adetimin bitiminde başlatmıştı 5 gün bounca yaptım ama ilişki yapmadım aşılama yapcağım için.yine tutmadı malesef acaba zamanınımı bilemedim ki.bugün adetimin son günü acaba ne zaman başlayayım hamile kalanlar nasıl yaptı yardımcı olsanız arkadaşlar.
Aynen canim zamanlamasini bende merak ediyorum:)

kızlar benimde yumurtalıklarım çalışmıyor doktor adetinin ikinci günü gel dedi gidecegim ama gitmeden denesem mi birşeyler yardım edinnnn :(

mrb kızlar bn bu buharı bugün yapayım dedim köy sütüm vardı onla olması gerektiğini duymuştum .....kaynattım maydasnoz ve sütü süt kesildi yaaaa nolcak şimdi ondan olmaz demi ya dökeyim mi onu oooffff yumrtlam gnmdü bugün bi tüpüm tıkalı diğeri açık bu arada

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin hamilesin galiba.. benimde durumm senin gibi.. sen bu kür sayesinde mi açıldı tüpün?

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için Allah bir değil bin defa razı olsun. Ben adetin 10-12-14 günleri denedim maydanoz buharını inan 2-3 gündür öyle çok ağrım varki duramıyorum acaba başka bir şey mi oldu yada çok kaynar oturdum yumurtalıklara zarar mı verdim diye içim içimi yiyor. Önümüzdeki ay tekrar hsg çekilecek ondan sonra doktorum hangi tedaviyi uygular bilmiyorum hakkımızda hayırlısı aeo

canım senin durumun ne oldu merak etiim ?? tüplerin açıldı mı??

selam doremi,
vajinal enfeksiyon gebeliğe engel olabiliyor .fitili kullanabilirsin. geçen yıl ben pelvik enfeksiyon geçirmiştim bu nedenle sol tubada tıkanma meydana gelmişti. bunun için doktorum bana antibiyotik tedavisi yanında fitil de vermişti ancak gebelik planladığım için yumurtlama dönemimde bırakmıştım. maydanoz kürünü ben denemedim. allaha şükürler olsun şu an herhangi bir akıntı vs problemim yok. geçmiş olsun sevgiyle kal

Canim benimde tek tup tikali cikti cok merak ettim doktorun enfeksiyon sonucu tikandiginu nasil anladi benim ki hic bisi soylemedi yani hsg yi ceken doktorumm:KK61:

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin hamilesin galiba.. benimde durumm senin gibi.. sen bu kür sayesinde mi açıldı tüpün?
Sagol canim darisi tüm isteyenlerin basina... bn bu yaziyi yazdigim gun sut kesilince kalan maydanozlarimla su Kunatip buharina oturdum ama bi faydasi olmadi .somraki ay tarif edildigi gibi dogal sütü buldum. Taze.maydanozla kaynatip aksam üzeri.yumurtlama gnmde iki gn buharina oturdum.aksamina ilski...ayni ayda sogan kürü de yapmistim hangisi vesile oldu bilemiyorum belkide ikisini ayni ayda yapmamdir.o ay hamile kaldim ilk denememde bu ikisini hemde ck sükür.hic. umudunu kesme.adetin 7. Gunude sogan kurune baslamistm.15 gn dewam etmistm dene bnce .sonucta hersey bebis icin bi zarari da olmaz..insallah faydasini görürsun:)♥

Bn tam yumurtlama gnmde iki gn yaptim aksamina ilski oldu. Iki cocugundada yillarca tedavi gorup bu buhari yaptigi ilk ay hamile kalan bi arkadasimn tavsiyesi ise yaradi belkide baana o vesile oldu. Insallah hayirlisyL olur..

canım nasıl yapılıyor bu buhar anlatırsan çok sevinirim :KK43:
ben bu ay regil olursam doktora gidicem klomene başlayacak bende

Back