• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

hayellerim suya düştüü hastalandım...yapcak bişey yok.olmuyorsa olmuyor yapmadığım şey kalmadı.bunalıma girdim artık kafama çok takıyorum..bişey yapmıycam bundan sonra.kızlar sizlerden dua istiyorum nolur benim için dua edin...rabbim kimseyi bekletmesin ne diyeyim

canım benm sakın umutsuzluga kapılma.bi doktora gitsene en azından sorunun ne oldugunu öğrenirsin.sakın üzülme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.kafana da takmamaya çalış.allah isteyen herkese evladın tadını tattırsın...:30::30::30::50::50::50::50::50:

canım inanılmaz moralim bozuk...resmen hayattan soğudum.rabbim beterinden korusun.artık rabbim hakkımda hayırlı değilse gönlümden al bu isteği diye dua etmeye başladım.
çok korkuyorum bu kadar çok isteyerek günaha giriyormuyumdur acaba diyee:43::43::43:nolcak benim bu halim

canım seni çok iyi anlıyorum. kafana takmamaya çalış,başka uğraşlarla kendini oyala. en azından birazcık da olsa düşünmemiş olursun.yüce rabbimin vardır bir bildiği...sakın umutsuzluğa kapılma.bol bol dua et.sabrın sonu selamettir:24::24::24:

canım benm sakın umutsuzluga kapılma.bi doktora gitsene en azından sorunun ne oldugunu öğrenirsin.sakın üzülme hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.kafana da takmamaya çalış.allah isteyen herkese evladın tadını tattırsın...:30::30::30::50::50::50::50::50:

canım seni çok iyi anlıyorum. kafana takmamaya çalış,başka uğraşlarla kendini oyala. en azından birazcık da olsa düşünmemiş olursun.yüce rabbimin vardır bir bildiği...sakın umutsuzluğa kapılma.bol bol dua et.sabrın sonu selamettir:24::24::24:

çok bunaldım artık canım ya napayım isyan etmiyorum ama ne bileyim öyle işte

cnm canını sıkma..herşey Allah'tan geliyor seni çok iyi anlıyorum..suğan kürü yap bence .suğan suyu ile hamile kalanlar sitesinde çok hamile kalan var ..orayı oku ..ben ordan çok etkilendim..geçen ay buhar ben de hiç bir işe yaramadı ..hasta olmama da 15 gün var bu ay suğan kürü yapıyorum .. nasip kısmet rabbim ol derse anında olur demek ki bunda da hayır var ..bizim şer dediğimiz şeyler bazen hayırlı ..böyle düşün..bu arada sen kaç yıllık evlisin ki ........

denedim canım onuda denedim:(3 yıl oldu

Son düzenleme:
bende senin gibiyim canm 3 yıla yakın olacak.yarı yıl tatilinde buradaki doktr gidecegim bakalım...oğluşum tek teselllim..:34::34:

Kizlar nerelerdesiniz?yarin dktora gidecegim benm icin dua edin olurmu.insallaah hayirli ve guzel haberleri sizinle burda paylasirim.nerelerdesiniz assosyal sen ne yaptin canm....

Kizlar nerelerdesiniz?yarin dktora gidecegim benm icin dua edin olurmu.insallaah hayirli ve guzel haberleri sizinle burda paylasirim.nerelerdesiniz assosyal sen ne yaptin canm....

bebeğim naptın gittinmi doktora? çok iyi yapmışsın.bende gidicem araştırıyorum işte.ben şuan beklemedeyimadetim gelsin diye.gelicek biliyorum çünkü bu ayda boş geçti çünkü.artık vücudumu dinlendiriyorum bişey yapmadım.bu arada bütün bitkisel şeyleri denemniş oldum.banada dokotr yolu göründü artık tıbın kollarına bırakıcam kendimi:1:bu ay çok rahatım valla.sen neler yaptın doktor ne dedi detaylı bişekilde yaz.ben ara ara giriyorum bende yazarım.özel msj göndericektim sana ama sen cvp veremiyosun sanırım.sana hep dua ediyorum canım namazlarımda sende bana et olurmu.müslümanın müslümana yaptığı dua daha makbulmüş kendimize yaptıklarımızdan hoca söyledi.

mrb arkadaşlar..rabbim inşallah herkesin gönlüne göre versin.bende geçen ay bu süt kürünü denemiştim ama olmadı.bu ayda soğan suyuna başladım..daha sonra hemn arkasından incir kürüne başlıyacagım....ne problemim olduğunuda bilmiyorum.acaba bu süt buharını tekrar yapsam mı acaba?bazı arkadaşlar bu buhardan sonra koyu renkli akıntı geldiğini yazmışlar,bende öyle bişey olmadı,sadece sol kasığımda agrı oldu....:1:

merhaba incir kürü yumurta kalitesi için kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama prolaktin hormonu yüksek çıkanların kullanmaması gerekiyormuş ben bilmeden kullanmıştım prolaktin fırlamıştı hem de tüp bebek tedaivisi öncesi.Sana tavsiyem önce sorunun ne olduğunu öğrenip ona göre kür uygulaman canım sonra daha büyük sıkıntılar yaşama benim gibi

arkadşlar herkese selam
yoksa kürü uygulayıp hamiş kalıp başka topiklere mi transfer oldunuz kimsecikler yok burda
ama bizide düşünün kullananlar
bu buharı ne zaman yapıyoruz bi anlatabilrmisinz
faydasını görev var mı ?
yada herhangi bir yan etkisini gören

arkadaşlar merhaba bende şu süt maydonoz kürünü uygulamak istiyorum 1 hafta önce rahim enfeksiyonu olduğumu öğrendim hsg çekildi kürü uygulasam sonuç alırmıyım yoksa beni sıkıntıya sokarmı olumsuz tepkilerde aldım zarar görende varmış ama faydası olanda bilen biri varsa lütfen bana yardım etsin arkadaşlar teşekkürler

kızlar bu kürü ne zaman yapacağız. yumurtlama dönemindemi. adetin kaçıncı günü yapmalıyız. hadi bukürü yaptığım zaman hamile isem ne olacak peki. bebeğe zararı olur dimi

Herkese merhaba.1.tüp bebek denemem negatif .çok üzüldüm ama yapacak bişi yoktu.yaşım 37 daha çok zamanım var inş.:))

şimdi adet olmayı bekliyorum.gecikti.adet olduktan sonra soğan kürünü yapmayı düşünüyorum.şuanda da süt ve maydonozda 2.günümdeyim, gece yapıyorum ve yatıyorum.ben süt ve maydonozu bir hafta yap ,bir hafta ara ver, bir hafta tekrar yapılacağını biliyorum.bu arada benim sorunum sağ tarafta çukulata kisti var.birde yurmurtalarım biraz yaşlanmışlar.çok streli biriyim.stres yıpratmış. Ayrıca 3 öğun incir kürü yapıyorum .incirde 2. günüm.hayırlısı olsun inş.

Mrb kizlar cok değil 1 -2 sayfa geriye gidersenz buraya ilk yazdigim yorumu gorursunz. Bebek yapmaya karar verdik gecen ocak aynda ve ben bu kürü sutle degil suyla yaptm üstelik ve bir defa ve mart aynda hamile kaldm. Malesef kimyasal gebelik oldu. Bebegi kaybettk yani. Nisan dan beri korunmuyorum ama henuz gebelik yok hersey normal hormonlar yumurtalar vs.Ama olmadi simdiye kadar com stres yaptm. Artk takmiyorm RRabbim ne zamn nasip ederse olur inşallah ve bu kür aklima geldi bi defa daha deneycem inşllah. Günün bi onemi yok yapan arkadaşta ole dedi sadece usutmeyn.

Biz 12 aydır deniyoduk daha çnce mayıs haziranda yapmıştım pek işe yaramamıştı.Ekim ve kasım ayında soğan kürü aralık ayında da maydanoz+süt buharı +viks kürü yaptım çok şükür Allah'ın izniyle bu ay hamileyim.Kürle ne kadar ilgisi var çok bilmiyorum ama denemekte fayda var özellikle enfeksiyonu olanlar denesin bence.Kürün tam olarak yapılışı şöyle bir arkadaşıma eski bir ebe tarif etmişti kğrden 2 ay sonra o da hamile kaldı o ebenin tarifini anlatayım.

Adetin bittiği ilk gün akşam 1 litre süte bir demet maydanoz koyup kaynatıp onun buharına oturuyorsunuz.O günlerde ilişkiye girmeyeceksiniz sonra karnınızı viks sürün ,eğer enfeksiyon varsa alt tarafa da biraz viks sürün sonra da havlu kağıda sütün içindeki maydanozlar alıp onları iç çamaşırınızın üstüne koyup bir saat üstünüze battaneyi alıp uzanın.Buna 3 gün devam edin yumurtalıkların tamamen temizlenmesi için bu kürü iki ay uygulamalıymış ama aylarca ard arda denemeyin belki zararı olabilir.

Mrb kizlar cok değil 1 -2 sayfa geriye gidersenz buraya ilk yazdigim yorumu gorursunz. Bebek yapmaya karar verdik gecen ocak aynda ve ben bu kürü sutle degil suyla yaptm üstelik ve bir defa ve mart aynda hamile kaldm. Malesef kimyasal gebelik oldu. Bebegi kaybettk yani. Nisan dan beri korunmuyorum ama henuz gebelik yok hersey normal hormonlar yumurtalar vs.Ama olmadi simdiye kadar com stres yaptm. Artk takmiyorm RRabbim ne zamn nasip ederse olur inşallah ve bu kür aklima geldi bi defa daha deneycem inşllah. Günün bi onemi yok yapan arkadaşta ole dedi sadece usutmeyn.

Nasıl , ne kadar süre işe uyguladın kürü tatlım?

cnm adet bittik ten sonra 2 günde bir ilişkiye başlıoruz ya ilişkiye girmeden yaptım dşrek yatağa gttim hiç üşütmeden. sonra hemen birlikte olduk. mesela 10. 12. 14. 16 günler gibi... kaç gün yaptım hatrlamıyorum inan...

hımm anladım canım.. ben de deniyorum 2 kere sütle bir suyla yaptım. süt buharı enfeksiyona sebep mi oluyormuş neymiş...

iki defa hamile kaldım ama bendeki kan pıhtılaşması yzünden bebekler tutunamadı
hamile kalmadan bir önceki ay bu kürü uygulamıştım etkisi olmuşmudur bilemem
denemkte fayda var

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum.birazdan çıkıcaz.eşimle bi yemek yiyip sonucu almaya gidicez.gelir gelmez yazıcam sonucu.çok heyecanlıyız ikimizde.zaten eşim dedim ya sanki aramızda değil.çok komik bakıyo bana.ellerim buz gibi oldu.kalvyenin tuşlarını bulduramıyorum.çok az kaldı.öptüm hepinizi.bir buçuk saat sonra geliyorum.

hamile kaldiginZ ay ozel bisey yaptiniz miii ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back