• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canım nasıl yapılıyor bu buhar anlatırsan çok sevinirim :KK43:
ben bu ay regil olursam doktora gidicem klomene başlayacak bende
2 litre kadar dogal süte ( marketten olmicak) bir demet kadar maydanoz u elinle bolup sutle kaynat... genis bi kaba döküp uzerine ic camsirsiz buhar iceri gircek sekilde otur.kenarlardan buhar disari cikmasin ve uşütme die battaniye sar beline...bunu yumurtlama günü iki gn yap.yumurtlaman zamaninda olmuyrsa önce adetin 7. Gnu baslayip 15 gn sogan kürünu uygula.insallah faydasi olur cNim

Sütle maydonoz buharını denedim bu ay inş yararı olur ama kim çıkardıysa çok dua alıyodur inş bize de sevindiri haber vermek nasip olur

2 litre kadar dogal süte ( marketten olmicak) bir demet kadar maydanoz u elinle bolup sutle kaynat... genis bi kaba döküp uzerine ic camsirsiz buhar iceri gircek sekilde otur.kenarlardan buhar disari cikmasin ve uşütme die battaniye sar beline...bunu yumurtlama günü iki gn yap.yumurtlaman zamaninda olmuyrsa önce adetin 7. Gnu baslayip 15 gn sogan kürünu uygula.insallah faydasi olur cNim
sagol canım suğan kürüne başlayacagım

Yaa kizlar neden marketten alinan süt olmaz ki bugun benim adetim in 3.cu gunu bende denemek istiyorum reglim bitince ama anca sutu marketten bulabilirim :(

Ben.bugün gittim bi kadına bel acikligim varmış ve yumurtaliklarim aşağıda ve belime yakinmis masaj yaptı ve belime. Yakı koydu 3 gun durucakmis ve sut buharı yap dedi 1demet maydanoz viks ve fırın tuglasiyla olan bi tarif bu aksam yaptım bakalım klomenede yarin başlıca hayırlısı ile hamile kalirim insaallah

Ben.bugün gittim bi kadına bel acikligim varmış ve yumurtaliklarim aşağıda ve belime yakinmis masaj yaptı ve belime. Yakı koydu 3 gun durucakmis ve sut buharı yap dedi 1demet maydanoz viks ve fırın tuglasiyla olan bi tarif bu aksam yaptım bakalım klomenede yarin başlıca hayırlısı ile hamile kalirim insaallah
Aynısını bende bu ay yaptırdım canım ama ebe bana sadece bir gün yaptı tüplerin açık yumurtalar hızlı çalışıyo dedi çalışmaları bitirdik şimdi beklemedeyim canım bakalım işe yarayacak mı

İnşaallah yarar canım hayırlı haberlerle buluşuruz burada :)
inşallah canım ama buhar gününden beri aşırı kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim çok erkenden şişti ve acıyolar sanki bu ay değişik gibi ama inanmak da istemiyorum

inşallah canım ama buhar gününden beri aşırı kasık ağrısı çekiyorum ve göğüslerim çok erkenden şişti ve acıyolar sanki bu ay değişik gibi ama inanmak da istemiyorum
Hadi canim inş hayırlı haberler ver bize inş dualarimdasın :-)

Zor geçiyor canım darısı en yakında başına ama kolay bir şekilde :-) bu arada incir kürü de yap canım ben yapmıştım şifa olur inş
Aminn canım inşallah valla çok yoruldum ve sıkıldım daha bişey yapasım yok inan ki akışına bırakcam biraz

slm kızlar bunu bende yaptım tabi benimki farklı şuan dış gebelik yaşıyorum 18 gün kanamam oldu bittikten sonra bir arkadaş tavsiye etti sütle maydanozu kaynatıp battanyeyi sarıp üstüne oturuyorsun iltihap için çok iyimiş arkadaş da dış gebelik geçirmiş 1 yıl hamile kalamamış bunu yaptığı ay hamile kalmış ama üşütmemek gerekiyormuş bol bol kalın giyip terletiyosun kendini 2-3 gün dışarı çıkmıyorsun üşütmemek için ama ben biraz tahriş oldum yaptıktan sonra 2-3 gün çok az akıntı sarı renkte iltihap gibi emin degilim oldu dış gebeliğim devam etmekte doktor gözetiminde bekliyorum ama bu kür için hep iyi şeyler duydum hamile kalmadan önce yapılması iyi olurmuş

kızlar bu sut marketlerde satılan kapalı klutu sut mu yksa organık dogal sutlemı yapılıyo uyugulaayan varmı

Back