• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

merhaba bende denemek istiyorum maydonoz süt kürünü benim sağ tüpüm tıkanık işe yarıyacak mı ve genelde adetein 5. günü yapılıp ilişkiye girileceği yazılmış ama nasıl olacak ben 7 güzn adet oluyorum...

Merhaba kızlar ben 2 ay önce dış gebelık gecırdım sağ tüpüm alındı 6 haftalıktı, sadece sol tüpüm var rahim filmi cekınmedım iatdmıyorum da maydonoz buharı denemek istıyorum , arkadasım 4 yılın sonunda maydonoz buharı ile hamile , 2 tüpü de kapalıydı,korunmam surecim bıtjnce bende denemek istıyorum yapanlar deneyenleri tecrubelerinizi paylaşın lütfrn

Merhaba kızlar ben 2 ay önce dış gebelık gecırdım sağ tüpüm alındı 6 haftalıktı, sadece sol tüpüm var rahim filmi cekınmedım iatdmıyorum da maydonoz buharı denemek istıyorum , arkadasım 4 yılın sonunda maydonoz buharı ile hamile , 2 tüpü de kapalıydı,korunmam surecim bıtjnce bende denemek istıyorum yapanlar deneyenleri tecrubelerinizi paylaşın lütfrn

Arkadaşınız nasıl uyguladı bu kürü ayrıntılı anlatırmısınız. Benimde hsg çektirdikten sonra her iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.

Arkadaşınız nasıl uyguladı bu kürü ayrıntılı anlatırmısınız. Benimde hsg çektirdikten sonra her iki tüpümünde kapalı olduğunu öğrendim.

Yıllarca tüp bebek vs kürler denemişti bir kızı vardı fakat hamile kalıyor sonrasında dış gebelık oluyordu, ama o soğan kürü incir kürü, vitaminler herşeyi kullanmıştı tabi bunların tüplere çok fazla etkisi yok ancak yapılıklığın ilerlemesini önlüyordu, hamile kaldiği ayda ise adet bitiminden itibaren başlamış ve adetin 15 16 . Gününe kadar uygulamış fakat sadece su ve maydonoz ile yapmış büyük bir tencerede su kaynatmiş sonra maydonozşar bir demet 2 demet ne kadar olursa buharına oturuyormuş oturabildiği kadar heryerini iyice kapatarak, çok aşiri yakacak kadar da sıcak olmamalı diye biliyorum sonrasında hergün ilişki, benim de sağ gitti sol da ne durumda bilmiyorum bu buhari denemek istiyorum, bir de adaçayı çayı diyorlar ama denemedin

Eğer iki tüpünde kapalıysa hiç tüpleri açmak için uğraşma yumurtalıkların için kürler dene ve tüp bebeğe yönel bence zaman kaybetme, benim de biri gitti diğeri ne durumda bilmiyorum. Birkaç ya deneyip zaman kaybetmeden tüp , sonuçta tüp bebekle senin tüplerinin tıkalı olsa bile yumurtalar kalıtelı olunca tutma şansı çok yüksek, biz boşuna kendimizi yıpratıyoruz hep olmayana bakaıyoruz rn önemlisi yumurtalıklarınız onlar bize yeter inş

Yıllarca tüp bebek vs kürler denemişti bir kızı vardı fakat hamile kalıyor sonrasında dış gebelık oluyordu, ama o soğan kürü incir kürü, vitaminler herşeyi kullanmıştı tabi bunların tüplere çok fazla etkisi yok ancak yapılıklığın ilerlemesini önlüyordu, hamile kaldiği ayda ise adet bitiminden itibaren başlamış ve adetin 15 16 . Gününe kadar uygulamış fakat sadece su ve maydonoz ile yapmış büyük bir tencerede su kaynatmiş sonra maydonozşar bir demet 2 demet ne kadar olursa buharına oturuyormuş oturabildiği kadar heryerini iyice kapatarak, çok aşiri yakacak kadar da sıcak olmamalı diye biliyorum sonrasında hergün ilişki, benim de sağ gitti sol da ne durumda bilmiyorum bu buhari denemek istiyorum, bir de adaçayı çayı diyorlar ama denemedin

Eğer iki tüpünde kapalıysa hiç tüpleri açmak için uğraşma yumurtalıkların için kürler dene ve tüp bebeğe yönel bence zaman kaybetme, benim de biri gitti diğeri ne durumda bilmiyorum. Birkaç ya deneyip zaman kaybetmeden tüp , sonuçta tüp bebekle senin tüplerinin tıkalı olsa bile yumurtalar kalıtelı olunca tutma şansı çok yüksek, biz boşuna kendimizi yıpratıyoruz hep olmayana bakaıyoruz rn önemlisi yumurtalıklarınız onlar bize yeter inş

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için Allah bir değil bin defa razı olsun. Ben adetin 10-12-14 günleri denedim maydanoz buharını inan 2-3 gündür öyle çok ağrım varki duramıyorum acaba başka bir şey mi oldu yada çok kaynar oturdum yumurtalıklara zarar mı verdim diye içim içimi yiyor. Önümüzdeki ay tekrar hsg çekilecek ondan sonra doktorum hangi tedaviyi uygular bilmiyorum hakkımızda hayırlısı aeo

Canım çok çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için Allah bir değil bin defa razı olsun. Ben adetin 10-12-14 günleri denedim maydanoz buharını inan 2-3 gündür öyle çok ağrım varki duramıyorum acaba başka bir şey mi oldu yada çok kaynar oturdum yumurtalıklara zarar mı verdim diye içim içimi yiyor. Önümüzdeki ay tekrar hsg çekilecek ondan sonra doktorum hangi tedaviyi uygular bilmiyorum hakkımızda hayırlısı aeo

Yumurtlama ağrısıdır belki ben de soğan kürü denemiştim hem ağrim oldu hem de adetim çok sancılı geçtim hastanelik olmuştum, bir haftalık soğan kürü ile kistlerim gitmişti, o yüzden olumlu düşün ile yaradığı için ağrı yapmıştır inşallah

Merhabalar,
Dün aksam bende süt buhari denedim. Keske denemeseydim dünden beri icim icimi yiyor. Kaynattim sütü ocaktan alir almaz oturdum. Okadar okudum ilik olmasi gerekir diye ama ne oldu bilmiyorum hepsini unuttum o an. Yaptiktan sonrada ben neyaptim dedim. Direnmedim ama kalktim oturdum falan. Yumurtalik pismezde biliyorum. Fakat baska birsey olurmu?

Cok korktum lütfen bilen biri varsa cevap verebilirmi ne olursunuz :50:

Olumlu sonuç alan hamile olan yok mu arkadaşlar

canım ben bi teyze tavsiyesiyle denemiştim hatta yapmış olmak için yapmıştım.bi teyze yaptı su ve bol maydonozla adetin 5. günü ilişkiye girmedende yap dedi bi kezde ben sütlü maydonozlu buhar yaptım .üşütmiceksin ama hemen üstünü değiştiriceksin çok terletiyor.o ay gebe kaldım ama bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettim.şimdi yeniden gebe kalmak istiyrum yine denicem

canım ben bi teyze tavsiyesiyle denemiştim hatta yapmış olmak için yapmıştım.bi teyze yaptı su ve bol maydonozla adetin 5. günü ilişkiye girmedende yap dedi bi kezde ben sütlü maydonozlu buhar yaptım .üşütmiceksin ama hemen üstünü değiştiriceksin çok terletiyor.o ay gebe kaldım ama bebeğimi pıhtılaşmadan kaybettim.şimdi yeniden gebe kalmak istiyrum yine denicem

Ilk gebeliğin mi peki ,

slm arkadaşalr.bende bu ay maydanoz ve süt buharı deneyenlerdenim.inş. olur buda bebeğim gelir artık.rabbim inş. herkesi sevindirir.benim bi haftam kaldı adeti,me.bakalım ne olcak...bide ben bu ay ateş yönteminide yaptım ikisi beraber bakalım ne olcak.....:18::18::18:

Kan pıhtılaşmasının tedavisi var mı peki,

canım senin rahatsızlığın mı bilmiyorum ama kan pıhtılışması için Prof. İbrahim Saracoglu nun bi önerisi var istersen onu bir araştır.yarım suyun içine yurum limon sıkıp icecekmişsin.bi öğleden önce birde öğleden sonra.

canım senin rahatsızlığın mı bilmiyorum ama kan pıhtılışması için Prof. İbrahim Saracoglu nun bi önerisi var istersen onu bir araştır.yarım suyun içine yurum limon sıkıp icecekmişsin.bi öğleden önce birde öğleden sonra.
.

Yok canım benim rahatsızlığım değil sanırım bir arkadaş bahsetti ben de ona sormuştum forum da

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten bulduk kızlar

[color="ındigo"]canlarııımmm.az Önce bı arkadaŞımın hamıle olduĞunu ÖĞrendımmm.hemde maydonoz ve sÜt buharı ıle.ılk yapıŞında etkı etmıŞ.off ya tamda artık bıŞı yapmıycam derken olumlu Şeler duyuyorum.Üstelık onun 2 tÜpÜde kapalıydıı.benım 1 tanesı aÇık ama olmadı.bırazdan doktora gıdecekler.ve onlar tam 11 yıldır bu anı beklıyolar.vesıle olduĞum ıÇın Çok ama Çok mutluyum.keŞke banada hepımıze faydası olsa.[/color]

canlarım hamile kalan arkadaşım 5 gece yapmış buhardan sonra hemen ilişkiye girin ve belinizin altına yastık koyun ii şanslarrrr...

Mrb
bizim sorunumuzda nedeni bilinmeyen inferilite.2 negatif microenjeksiyon geçmişimiz var.ben genelde bu tarz şeylere pek inanmam.11 yıllık evliyim benim eltimde 10 yıl sonra süt buharıyla hamile kalmış( ama o zaten hamile kalıyordu.2-3 aylıkken düşürüyürdu) balcalıda rahmine dikiş atıldıktan sonra uzun süre hamile kalamamış.bu buhar sayesinde hamile kalmış ve şu an 12 yaşında kızı var.)bana evlendiğimden beri bana ısrar ediyor ama ben tüp bebekle olmadı buharlamı kalacak diye uygulamamakta ısrar ettim ama bu sayfada görünce denemeye karar verdim.önümüzdeki ay dondurulmuşlarımı denemeden önce kendime bir şans verecem cuma günü kısmetse başlayacağım.+ bal,çörek otu ve tarçına bu gün başladım .adaçayınada başlayacağım umarım abartmıyorumdur.AMA ARTIK MUCıZEME KAVUŞMAK ıSTıYORUM.
Eltimin eşi yurtdışında.1.5 yaşında oğlu var ve benim eşime baba diyor.hepimiz ısrar ediyoruz ama amca dedirtemiyoruz.eşim çok kötü oluyor

mrb kızlar, benm bu kürden yapıp hamile olan arkadaşım var. ama herkes olacak diye bişi yok ümitsizliğe kapılmayın hemen.Allah tan ümit kesilmez. bir akrabamız 18 yıl çocukları olmadı bi çok yol denediler ama sonra oldu. (bu kürden değil, Allah tan ümit kesilmez anlamında söledim)...:34: birde ben eskiden hep idrar yolu enfeksiyonu oluodum. ozman suyunu içmiştim bunu sonradan duydum.eğer idrar yolu iltihabı varsa akıntı o zman oluyor. kürü yaptınız ve sizde akıntı falan yoksa demekki sizde iltihap yok demektr...

bu arada bende 2,5 yıllık evliyim artık bebek yapmaya karar verdik.adetim yeni btti bu ay ilk defa korunmayacağm inşallah herkesle birlikte Rabbim yüzümüzü güldürür...

bugün bir arkadaşımın daha hami,le haberini aldım çok sevindim.kendimle beraber dua ettiğim arkadaşlarınım tümü tek tek hamile kalıyor hissediyorum banada çok az kaldı:)))yakında sizlerdende duyarım güzel haberler inşallah.rabbim dualarımı kabul ediyor yuppiiiiiiiiiiiiiiii:))

mrb,öncelikle diyorum ki ben de süt+maydanoz buharına inanmıyordum başta,ama 6 ay deneyip hiç bir şekilde testte çift çizgiyi göremedim,ovülasyon testleri aldım,ateşimi ölçtüm,doktorum bütün testleri yaptı olmadı rahim filmide çektirdim hiç bir şey çıkmadı ama olumlu bir sonuçta alamadık taki kayınvalidem ısrar edene kadar bir dene dedi,bnde nette araştırdım ve inandım çünkü bir çok yapan vardı,5 gün yaptım 1 kilo inek sütüne 1 demet maydanoz koydum içina karabiber koydum ve kaynattım,sonra altıma uzun etek giydim ve sütü küçük bir leğene döktüm üzerine oturdum,etek giyme sebebimde buhar dışarı çıkmasın die,ilk başta çok zor oluo resmen yanıo bir tarafların ama dayanıyorsun yani buhar soğuyana kadar oturdum sonra adaçayı yağını bir pamuğa döküp ......yerleştirdim,yine dayanabildiğim kadar tuttum bazıları sabaha kadar demiş ama buram buram yanarken uyumak imkansız,ayrıca bnde bunu adetimin başlangıcından 5.günde yapmaya başladım ve 5 gün denedim.bol bol dua ettim,tarçın sperm hareketi için iyi geliyor dediler bnde tarçınlı karabiberli cevizli ve bir sürü baharatın olduğu adanaya özgü kaynar çayı yaptım ikimizde her akşam içtik ve sonuçmu? BU AY TESTİMİZ ÇİFT ÇİZGİ allah isteyen herkese versin 5 haftalık hamileyim,bu ay hiç ümidim kalmamıştı ki adet sancım gibi sancılarımda vardı meğer bebeşim yerleşmeye çalışıyormuş...çok mutluyum çokkkk....

kIZLARRR OLUMLU SONUÇÇ ALANLARA ÇOK SEVİNDİM. BİZDE EŞİMDE SPERM AZLIĞI VAR. OLUMLU SONUÇ ALAN ARKADAŞLARRR KENDİSİNDE Mİ SIKINTI VARDI YOKSA EŞİ KAYNAKLI PROBLEM OLAN VAR MI ARANIZDA?..

Back