• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar bu sut marketlerde satılan kapalı klutu sut mu yksa organık dogal sutlemı yapılıyo uyugulaayan varmı
canım ben bi ebeye yaptırdım ama köy sütünden yaptı geçen ay.hamile kalamadım ama adet de olamadım çok ilginç oldu yaa

fark etmez diye biliyorum market sütüyle yaptım ben

hmmm bırde yarın yumurtlama gunlerım balsıyooo bu ay yapmasamm mıı acaba ....o_O bıdakı ay adetten sonra hemen mı yapmak lazım oyleyse yumurtlama zamanım sımdı sıkıntı olabılr dımıo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

arkadaşlar bugün reglimin 12. günü,çalışmalar oldu tabiki,ben bü süt buharını şimdi yapsam olurmu,

arkadaşlar bugün reglimin 12. günü,çalışmalar oldu tabiki,ben bü süt buharını şimdi yapsam olurmu,
valla okuduugm yazılara göre adet bıtınımden haman snr yapılması daha ıyımısss ... ben bu ayda tutmassaa bıdakı ay denerım dıye dusundumm..

hmmm bırde yarın yumurtlama gunlerım balsıyooo bu ay yapmasamm mıı acaba ....o_O bıdakı ay adetten sonra hemen mı yapmak lazım oyleyse yumurtlama zamanım sımdı sıkıntı olabılr dımıo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
canım adetten çıkar çıkmaz yap hatta bir köy hekimi varsa ona da baktırsan iyi olur özelden msj at face varsa sende ordan konuşalım olur mu

Yaa kizlar neden marketten alinan süt olmaz ki bugun benim adetim in 3.cu gunu bende denemek istiyorum reglim bitince ama anca sutu marketten bulabilirim :KK43:
canım bende sütü uyguladım köy sütüydü benimki adet bitiminden sonra yap ama ben adetime 15gün kala yapabildim bakalım bu ay işe yarar inşallah

2 litre kadar dogal süte ( marketten olmicak) bir demet kadar maydanoz u elinle bolup sutle kaynat... genis bi kaba döküp uzerine ic camsirsiz buhar iceri gircek sekilde otur.kenarlardan buhar disari cikmasin ve uşütme die battaniye sar beline...bunu yumurtlama günü iki gn yap.yumurtlaman zamaninda olmuyrsa önce adetin 7. Gnu baslayip 15 gn sogan kürünu uygula.insallah faydasi olur cNim
sen bu yolla mı hamiş kaldın canım

valla okuduugm yazılara göre adet bıtınımden haman snr yapılması daha ıyımısss ... ben bu ayda tutmassaa bıdakı ay denerım dıye dusundumm..
yumurtlama günüme denk gelen günde ilişkiden önce 1saat yapmayı düşünüyorum yolları açarmış

merhaba arkadaşlar, başkalarından duysaydım acaba derdim ama annem bugun söyledi, dayımın eşininde 7 sene olmamış, 35 yıl öncesi köyde iliçta yok, maydanoz buharına oturrtukları ay hamile kalmış yengem. denemekte fayda var.

Ilk defa boyle bisey duydum bugun adetimin ilk gunu bitiminde bende baslicam insallah. Koyden sut getirip satan da var hem :)

ıste kımısı adet bıtımı yapılmalık kımısısde yumurtlama zamanı yapılmalı dıyo kafam karıstııııı çokkkkkkk:110:

Mrb kızlar bende yumurtlama sorunu var ve regilimin son günü bu gün ilaç ve igne takviyesine başladım bu ay sizce süt ve maydonoz buharı yapmalımıyım rahim filmide çekilmedim _?

Mrb kızlar bende yumurtlama sorunu var ve regilimin son günü bu gün ilaç ve igne takviyesine başladım bu ay sizce süt ve maydonoz buharı yapmalımıyım rahim filmide çekilmedim _?
bence bı tedavıyeee baslamııssan bu kürü uygulama ...

Back