- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr..
günaydın canlarım.nasılsınız.ben yine bikaç gün giremedim.evde değildim annemdeydim.aslında çok tatsız şeyler oldu.galiba nekadar takmıyorum desemde ben sağlığımdan oldum.geçen akşam bu buhardan hamile kalan arkadaşım geldi bize.eşime ve bana karşı okadar manasız tavırları vardıki hayretler içinde kaldım.özelliklede eşi ile birlikte bize karşı saçma sapan laf sokmaları delirtti beni.kadın baaak olunca nasıl oluyo buharla falan dedi.ya bide artık yazmaya bile değer bulmadığım şeyler söylendi.sonra eşimde ona siz 11 yıl beklediniz şükredin olduğu için belki niyetiniz kötü değil ama bizi rencide ediyosunuz dedi.sonra da biz de artık kafaya takmıyoruz.hatta tüp bebeği bile ertliycez.bu yıl kafamız boş gezicez.ben eşimin tadını çıkarmak istiyorum dedi.evet eşim güzel sözler sarfetmişti.çünkü o okadar olgun düşünen benim bile hayretler içinde kaldığım harika bi insandır benim aşkım.sonra gittiler.ben okadar gücendim ki resmen sinir krizi geçirdim.ve hastaneye gittik.sakinleştirici vurdular da biraz kendime geldim.doktor bu konuda ciddi psikolojik destek almam gerektiğini söylüyo.ve yarından itibaren bunada başlıyorum.akşam eşimle oturup konuştuk.bitanem dedi.bu kadar yeter.yıprandın.ne olur kafanı boşalt.şu 1 yıl hiç bunu düşünme.canının istediği herşeyi yap gez.sonra başlarız herşeye dedi.çünkü 5 senedir böyle bi karar almamıştık.ve evet kızlar.ben dün hayatımdaki değişikilliğe saçlarımdan başladım.açık sarıydılar.kahverengi yaptırdım.sonra evimdeki bütün aktardan aldıklarımı attım.tüp bebek broşürlerini yırttık.yarında malesef psikiyatri desteği alıcam.enazından stres illetinden uzaklaşıcazm biraz.biraz olsun kafam rahatlasın diye anneme gittim çok şükür iyiyim artık.yaz tatilide geliyo zaten.ammmaaaan ya kızlar sakın benim gibi olmayın neolur.benim durumum gerçekten berbat.hepinizi çok sevyiorum.öptüm.
günaydın canlarım.nasılsınız.ben yine bikaç gün giremedim.evde değildim annemdeydim.aslında çok tatsız şeyler oldu.galiba nekadar takmıyorum desemde ben sağlığımdan oldum.geçen akşam bu buhardan hamile kalan arkadaşım geldi bize.eşime ve bana karşı okadar manasız tavırları vardıki hayretler içinde kaldım.özelliklede eşi ile birlikte bize karşı saçma sapan laf sokmaları delirtti beni.kadın baaak olunca nasıl oluyo buharla falan dedi.ya bide artık yazmaya bile değer bulmadığım şeyler söylendi.sonra eşimde ona siz 11 yıl beklediniz şükredin olduğu için belki niyetiniz kötü değil ama bizi rencide ediyosunuz dedi.sonra da biz de artık kafaya takmıyoruz.hatta tüp bebeği bile ertliycez.bu yıl kafamız boş gezicez.ben eşimin tadını çıkarmak istiyorum dedi.evet eşim güzel sözler sarfetmişti.çünkü o okadar olgun düşünen benim bile hayretler içinde kaldığım harika bi insandır benim aşkım.sonra gittiler.ben okadar gücendim ki resmen sinir krizi geçirdim.ve hastaneye gittik.sakinleştirici vurdular da biraz kendime geldim.doktor bu konuda ciddi psikolojik destek almam gerektiğini söylüyo.ve yarından itibaren bunada başlıyorum.akşam eşimle oturup konuştuk.bitanem dedi.bu kadar yeter.yıprandın.ne olur kafanı boşalt.şu 1 yıl hiç bunu düşünme.canının istediği herşeyi yap gez.sonra başlarız herşeye dedi.çünkü 5 senedir böyle bi karar almamıştık.ve evet kızlar.ben dün hayatımdaki değişikilliğe saçlarımdan başladım.açık sarıydılar.kahverengi yaptırdım.sonra evimdeki bütün aktardan aldıklarımı attım.tüp bebek broşürlerini yırttık.yarında malesef psikiyatri desteği alıcam.enazından stres illetinden uzaklaşıcazm biraz.biraz olsun kafam rahatlasın diye anneme gittim çok şükür iyiyim artık.yaz tatilide geliyo zaten.ammmaaaan ya kızlar sakın benim gibi olmayın neolur.benim durumum gerçekten berbat.hepinizi çok sevyiorum.öptüm.
ayy kızlarrrr varya hepimiz başka sehirlerde ,
başka hayatlarda aynı şeyleri düşünüyoruz...aynısını yaşıyoruz...
ben de ekim den sonrasına erteledim... cok bunaldım...
yaz tatili ve ramazan bitsin.. düğün sezonu geçsin... öyle...
tabiki cok cok istiyoruz bebeklerimizi... ama kendimizi de düşünelim...
insallah biz rahat olursak onlar gelecekler.... dua ile bekleyelim..
CANIM ARKADŞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN:1hug: SENİ OKADAR İYİ ANLIYORUMKİ O KRİZLERİ BENDE ÇOK GEÇİRDİM (ELTİM YÜZÜNDEN) ASLINDA SUÇ BİZDE BÖYLE DENGESİZ GERİZEKALI İNSANLARI KAALE ALIP ONLAR YÜZÜNDEN CANIMIZI SIKTIĞIMIZ İÇİN, BÖYLE SALAK İNSANLARLA HİÇÇÇ KONUŞMUYACAKSIN, O ARKADAŞINIDA HAYATINDAN ÇIKAR BENCE.... 11 YIL YAŞADIĞIKLARINI NE ÇABUK UNUTMUŞ kötükedihüso...EŞİNEDE HELAL OLSUN DİYORUM İYİ VERMİŞ ARKADAŞININ AĞZINI PAYINI :mymeka: ÜZME KENDİNİ TAMAMMI:teselli:günaydın canlarım.nasılsınız.ben yine bikaç gün giremedim.evde değildim annemdeydim.aslında çok tatsız şeyler oldu.galiba nekadar takmıyorum desemde ben sağlığımdan oldum.geçen akşam bu buhardan hamile kalan arkadaşım geldi bize.eşime ve bana karşı okadar manasız tavırları vardıki hayretler içinde kaldım.özelliklede eşi ile birlikte bize karşı saçma sapan laf sokmaları delirtti beni.kadın baaak olunca nasıl oluyo buharla falan dedi.ya bide artık yazmaya bile değer bulmadığım şeyler söylendi.sonra eşimde ona siz 11 yıl beklediniz şükredin olduğu için belki niyetiniz kötü değil ama bizi rencide ediyosunuz dedi.sonra da biz de artık kafaya takmıyoruz.hatta tüp bebeği bile ertliycez.bu yıl kafamız boş gezicez.ben eşimin tadını çıkarmak istiyorum dedi.evet eşim güzel sözler sarfetmişti.çünkü o okadar olgun düşünen benim bile hayretler içinde kaldığım harika bi insandır benim aşkım.sonra gittiler.ben okadar gücendim ki resmen sinir krizi geçirdim.ve hastaneye gittik.sakinleştirici vurdular da biraz kendime geldim.doktor bu konuda ciddi psikolojik destek almam gerektiğini söylüyo.ve yarından itibaren bunada başlıyorum.akşam eşimle oturup konuştuk.bitanem dedi.bu kadar yeter.yıprandın.ne olur kafanı boşalt.şu 1 yıl hiç bunu düşünme.canının istediği herşeyi yap gez.sonra başlarız herşeye dedi.çünkü 5 senedir böyle bi karar almamıştık.ve evet kızlar.ben dün hayatımdaki değişikilliğe saçlarımdan başladım.açık sarıydılar.kahverengi yaptırdım.sonra evimdeki bütün aktardan aldıklarımı attım.tüp bebek broşürlerini yırttık.yarında malesef psikiyatri desteği alıcam.enazından stres illetinden uzaklaşıcazm biraz.biraz olsun kafam rahatlasın diye anneme gittim çok şükür iyiyim artık.yaz tatilide geliyo zaten.ammmaaaan ya kızlar sakın benim gibi olmayın neolur.benim durumum gerçekten berbat.hepinizi çok sevyiorum.öptüm.
Selimina yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten insan şaşıyo arkadaş dediğin kişiler gebe kalınca çocuğu olunca değişiyolar ve bebeği olmayanlara yani bize farklı bakıyolar ya acıyarak yada senin durumun gibi kinayeli konuşarak.Rabbimm herkesin kalbine göre versin herşeyde hayır vardır unutmayın bu çabalar iyi şekilde sonuçlanıcak,sonuçlanmasada mutluluğumuza devam edicez dediğim gibi herşey rabbimden hayırlı ise zaten olacak zamanı gelince ama hiçbişey sağlığımızdan önemli değil.
Bende en yakın zamanda bu kürü uygulayacağım.Bende 2,5 yıldır bebek bekleyen biriyim.Benim eşimde sorun var ama olsun belki bu hamile kalmama yardımcı olur mirmirmirmir
Bu arada bi liste yapmıştınız sonuç bekleyenler falan durumlarınız nedir son gelişmeler nedir hiç sonuç alan yokmu CADIARZU
durucum noldu senin durum.. kırmızılar gelmedi galiba.. mehril arkadaşımızdanda hiç ses seda yok valla.. inşallah hamiştir.. durucum inşallah sende hamişsindir.. sevimsu canım seninde son bir gün.. inşallah sendende hayırlı haber alırız..
sevdanehri sende aramıza yeni katıldın heralde canım hoşgeldin sefalar getirdin.. eşinde problem varmış.. bence sen eşine keçiboynuzu kürü yap daha iyi olur..
RABBİM HEPİMİZİN KUCAKLARINI BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNŞALLAH..
esram 1 saat önce feci bir karın ağrısı girdi kırmızı gelmedi ama normal beni yanıltan geçen ay aşılamadan dolayı 8 gün önce adet olmuşum ondan öncede 19 martta oldum yani 19 mayıstan itibaren 3-4-5-6- gün atar benim