How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

esram 1 saat önce feci bir karın ağrısı girdi kırmızı gelmedi ama normal beni yanıltan geçen ay aşılamadan dolayı 8 gün önce adet olmuşum ondan öncede 19 martta oldum yani 19 mayıstan itibaren 3-4-5-6- gün atar benim

canım adetim 4_5_6 gün atar diyosun ama nerdeyse 10 gün gecikti bu ay ,bence sen bir dr a görünsen iyi olacak ne sabır varmış sende bee:mymeka: şuraya bir tıkla bakalım 5+2 hafta hamilelik görünüyor :)Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası

canım adetim 4_5_6 gün atar diyosun ama nerdeyse 10 gün gecikti bu ay ,bence sen bir dr a görünsen iyi olacak ne sabır varmış sende bee:mymeka: şuraya bir tıkla bakalım 5+2 hafta hamilelik görünüyor :)Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası

kedersizim benim canım arkadaşım walla böyle gecikmelere çooookk şahit oldum a.s 10 gün geçti hamileyim dedim kan tahlili yaptırdım negatifti sonra bana hemşire dediki kesinlikle 15 gün bekleyin bu durumlarda dedi...:mymeka: sonra gene oldu gene oldu derken bir günde idrar testi yaptırdım yine negatif benim gecikmeler miyomdan kaynaklanıyor wallaha yine aynı stresi yaşamamak için bekleyim ben kaydirigubbakcemile2

inşallahh hamilesindir yaaa :)
bende dediklerinizi yapıcam bir an önce adetim gelsin başlıcam eşimede keçi boynuzunu teşekkürlerr.Valla bu site benim ruhuma çok iyi geliyo :) herşeyi bulup konuşuyom neler neler öğrendim bilseniz :) herşey var burda diyet cilt bakımları yemek tarifleri gebelik tüp bebek hepsi bana hitap ediyo kaydirigubbakcemile4

inşallahh hamilesindir yaaa :)
bende dediklerinizi yapıcam bir an önce adetim gelsin başlıcam eşimede keçi boynuzunu teşekkürlerr.Valla bu site benim ruhuma çok iyi geliyo :) herşeyi bulup konuşuyom neler neler öğrendim bilseniz :) herşey var burda diyet cilt bakımları yemek tarifleri gebelik tüp bebek hepsi bana hitap ediyo kaydirigubbakcemile4

canım yap tabiiii bakarsın :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek: gelir
bak bide yan topikte polen kürü var onuda oku canım kaydirigubbakcemile5

hanimiş benim sütlü maydanoz güzelleriiimmmmmmmmkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ahhhh sibelim eğer miyomdan dolayı gecikme varsa bana yine doktor yolu gözüktü benneyaptımki

selam kizlar. nasilsiniz?

benim arkadasimda hamile kalinca hemde adet düzensizligine ragmen nasilsa olmaz diye korunmadi ve 4 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. simdi de etrafa benimle ilgili olur olmaz seyler anlatio. kaynanasina bile anlatmis, sastim kaldim, kadin benim hakkimda herseyi bilio, bide böyle üzülme olur felan dio kadin aciyarak. sinir olmustum. artik görüsmüyorum. ne cekicem yaaa.

durucum canim benim ihmal etmesene bi dr a git. bakarsin sana müjde verir. yada bi sey söyler miyomla ilgili, Allah gönlümüze göre versin insallah.

kizlar dikkat ettinizmi ne kadar fazla insanin cocugu olmuyor? cevremde o kadar cokki... hele de bu forumda jinekoloji bölümünde falan sanirim türkiyedeki kadinlarin yarisinin bebegi olmuyor. yavas yavas bunun bir komplo filan oldugunu düsünmeye basladim. eskiden orkid kullanmayin kisirlastiro filan diolardi, dogru muymus neymis sanirim. baksaniza etrafa bi.

selam kizlar. nasilsiniz?

benim arkadasimda hamile kalinca hemde adet düzensizligine ragmen nasilsa olmaz diye korunmadi ve 4 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. simdi de etrafa benimle ilgili olur olmaz seyler anlatio. kaynanasina bile anlatmis, sastim kaldim, kadin benim hakkimda herseyi bilio, bide böyle üzülme olur felan dio kadin aciyarak. sinir olmustum. artik görüsmüyorum. ne cekicem yaaa.

durucum canim benim ihmal etmesene bi dr a git. bakarsin sana müjde verir. yada bi sey söyler miyomla ilgili, Allah gönlümüze göre versin insallah.

kizlar dikkat ettinizmi ne kadar fazla insanin cocugu olmuyor? cevremde o kadar cokki... hele de bu forumda jinekoloji bölümünde falan sanirim türkiyedeki kadinlarin yarisinin bebegi olmuyor. yavas yavas bunun bir komplo filan oldugunu düsünmeye basladim. eskiden orkid kullanmayin kisirlastiro filan diolardi, dogru muymus neymis sanirim. baksaniza etrafa bi.

şu fesat insanlarıda anlamıyorum kendilerinin olmaz olmaz oldumuda havalarından geçilmez... ALLAH herzaman doğru insanlarla karşılaştırsın...

bence şu STRES yüzünden etkileniyoruz hamilelik düşünen çiftlerin stresli olmaması gerekmiş sadece anne adayları değil baba adaylarınında STRESli olmamaları gerek ama hayat şartlarından bu mümkün değilllll

meyram mevsim değişikliğinde de adet gecikir geçen ay hormonlarım şaştı ya bu ayda ben şaştııımmmmdelikafadulden

canım arkadaşlarımmmm.bende sizi çok seviyorum.inanın etrafımda hiç ama hiiiç dostum kalmadı yaaa.bu ne fesatlık böyle.çok şükür siz varsınızzz. ohhhhh bundan daha büyük şans olurmu.bugün msj geldi o malum arkadaştan.özür diledi falan. bende sen bize yaptığını kafana takma.ama kesinlikle ve kesinlikle benden uzun bir süre uzak dur.hayırlısı ile bebeğini kucağına al.gerisi önemli değil yazdım.çünkü bebişin günahı yok.yinede iyi niyetimi bitaraf atamıyorum.nasıl bi yapım var bende anlamadım.ama şu bi gerçek onun iyi niyetle benden özür dilediğine asla inanmıyorum.neyse ben artık hiç bişeyi kafama takmamaya çalışıyorum.iyi bi doktordan psikolojik destekte alıcam.canımız saolsun.dert dert nereye kadar.durummmm canım arkadaşım.bu gecikmeler hayırlıdır inşallah.teyzesinin güzeli tutunmuştur güzel annnesinin karnına.allahım inşalllaaaahhhh.öpüyorum hepiniziiii.buhara yeni başlayacak olan arkadaşlarım.hadi bakalım inşalllah olucak.hiç bir detayı atlamadan üşenmeden yapın.allah izin verirse sizlerden güzel haberler alıcam.

ayyyy kızlarr şu fesat insanları hiç ama hiç kafanıza takmayın.
biz birbirimize yeteriz....
ben artık cocuk ısterken tüm olmayanların olsun diye Allah tan istiyorum...
inanın cocuklar olunca bunları unutucaz...
ama ben artık kimseye cocuk sormam...
kimseyi üzmem.... hamile sokakta karnımı mümkün oldukca gizlerim..
olmayan kimseyı üzmem.....
bu soranlara vazgeçtik diyin kafanız rahat olsun.

duruuum cidiiyim bendeee bi yapı ver aşkım şu kan testini yaap..bende söylemiyim diyoduum ammaa dayanamadım ..peki hiç bir belirtin varmııı??dilerim rabbim sana bir süpriz yapar o tahili sonucunu POZİTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİF ALIRSIIIIN.AMİİİİİİN

sadecemeyra nın da dediği gibi okadar çok ki bebişi olmayan :( benim en yakın dostumun olmuyo , benim olmuyo amca gelini olmuyo,arkadaşlarımdan 4-5 kişinin olmuyo :) kısır döngüdeyiz arkadaşlar :)

boşverin arkadaşlar elalem ne derse desin boşvermek lazım biliyorum bu zor oluyo ama yapıcak birşey yok.hele kaç yıllık evlisin diyipte çocuğun varmı diye devam edip yapsanıza baya olmuş diyenlerrr sakınnnnn bana bunu söylemeyinnn :kızgın: artık usandım bu cümlelerle başlayanlardan.içimden allahımm kimseye imrendirmee bana da ver diyorum o an.ama bebişlerimiz olunca ne pofpoflanıcak düşünün :) bi arkadaşım bebeği olursa ismini zorbey koyacakmış :) ne hallere geldik yarabbi :)

canım arnavutum güzelim sadece karnım ağrıyooo gelecek gibi başkada bişi yokk :1no2: hep hüsran hep hüsran yaşadım ya bıraktım kendi haline

sadecemeyra nın da dediği gibi okadar çok ki bebişi olmayan :( benim en yakın dostumun olmuyo , benim olmuyo amca gelini olmuyo,arkadaşlarımdan 4-5 kişinin olmuyo :) kısır döngüdeyiz arkadaşlar :)

boşverin arkadaşlar elalem ne derse desin boşvermek lazım biliyorum bu zor oluyo ama yapıcak birşey yok.hele kaç yıllık evlisin diyipte çocuğun varmı diye devam edip yapsanıza baya olmuş diyenlerrr sakınnnnn bana bunu söylemeyinnn :kızgın: artık usandım bu cümlelerle başlayanlardan.içimden allahımm kimseye imrendirmee bana da ver diyorum o an.ama bebişlerimiz olunca ne pofpoflanıcak düşünün :) bi arkadaşım bebeği olursa ismini zorbey koyacakmış :) ne hallere geldik yarabbi :)

zorbey'mi :1shok:
evet çağımızda artık hamile kalmak kolay değilmiş .....bide eeee artık yapsanıza yaşın geçiyo demiyorlarmı :oklava: sanki ben kalıyomda istemiyom olsa :emir_bebek::ecrin_bebek:

Olsun üzülme olursan da takdir ilahi diyecek bişey yok kafana takma denemeye devam edicezzz

zorbey'mi :1shok:
evet çağımızda artık hamile kalmak kolay değilmiş .....bide eeee artık yapsanıza yaşın geçiyo demiyorlarmı :oklava: sanki ben kalıyomda istemiyom olsa :emir_bebek::ecrin_bebek:

:) evet zorbey aslında güzel isim değilmi :)
sorma o soru zaten başlıca sorulardan biri :) kaç yaşında doğurcan da büyütücen diye devamı gelir.önümüze gelen herkese anlatmak zorundayız sanki durumumuzu.hele sorun olduğunu söyleyince o yüzdeki acıma duruşu :kızgın: olsun olur derler sonra .sanki bilmiyos yapmayı.bazen düşünüyom bişeyleri yanlışmı yapıyos kaydirigubbakcemile3

Back