Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heheeeeyyyyy 5 taneee ya tam 5 tane bebişimiz olduuuuuuuuu.anammmmm böyle bi güzellik olamazzzzzzz.ne kadar kolay doğuruyo şu köpeklerr.ama mesela 1 tane doğduu taaaa15 dakika sonra öbürü doğdu.15 20 dakika ara ile.tamam videolarını koyucam.sizde görünnnn.hay bide biz ona doğum sandığı yaptırmıştık.ama orada doğurmamış.gitmiş komşunun odunluğunda doğurmaya başlamış.komşu haber vermese hiiiiç haberimiz olmıycakkk.offff alllahhhhııımmmm bizide doğuuurrrrtttttt.AMİNNNN.
merhaba kızlar.. maşallahhh keyfler yerinde... öncelikle seliminacım hayırlı olsun 5 tane yavru köpek süper bişey yaa... durucum daha görmemişsin kırmızıları inşallah görmessinde :CüvCüv: böyle olursun inşallah inşallahhh..kedersizim valla süpersin herbişeyini yazmışsın.. kalp atışı ilk doktor muayenesisositososito
heeeee esrammm gelmedi nazlanıyoooo mübarekkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kedersizim takipte walla hepsini söyledi hatta ilk muayene 17 mayısss
SANADA GÜNAYDIN HAYATIM alkisalkisalkiskürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz
ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................:uhm
sevimsu ..................son 4 gün
fshsos......................son 7 gün
esramm82................son 9 gün
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnn alkisalkisalkis nasılız bakiiimmmmm a.s.a.s.
kedersizim akşam baktım not kağıdıma ben martın 19 da olmuşum sonra aşılama yapılmıştı o ay ve nisan 11'de erken olarak regl omuştum şaşırmıştım hattaa:uhm:
yani daha var demekki birde karnım ağrımaya başladı bugüünnnn
meyracım yeni nickin hayırlı olsun canımŞeniz
SANADA GÜNAYDIN HAYATIM alkisalkisalkis
SEN MARTIN 19 UNDA OLDUM BİR DAHAKİ AY ERKEN GELDİ DİYORSUN EEE ANLAMADIM:uhm: SENİN BİR AY ERKEN BİR AY GEÇMİ GELİR ADETİN, YOK CANIM ÖYLE BİŞEY GEÇEN AY 8_9 GÜN ERKEN OLDUN BUAYDA 8_9GÜN GECİKECEKMİ, ADET YA HEP GECİKİR YADA HEP ERKEN GELİR BENCE BU GECİKME HAYIRA İŞARETTİR İNŞALLAH:CüvCüv:
İNAN DURU SEN HAMİLE OLURSAN EN AZ SENİN KADAR BENDE SEVİNECEM DİĞER ARKADAŞLARIMDA TABİİ, ALLAHIM BİR AN ÖNCE KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN :Saruboceq:
Günaydın canlarr... valla durucum banada adet tarihlerin çok karışmış gibi geldi.. görünüşe bakılırsa bir ay geç bir ay erken geliyor gibi.. belkide aşılama yaptığın için günler karışmışa olabilir... inşallah kdersiziminde dediği gibi hayırlıdır senin için..
meyram yeni nickin hayırlı uğurlu olsun inşallah..
evet dr banada demişti bir hafta geç veya erken gelmesi normal demiştiyok aslında bir ay erken bir ay geç gelmezzz ama geçen ay erken gelmesini anlayamadım aslında her ay adet olduğum günden itibaren 3-4-5-6 gün atar ileri :uhm: doktora sorduğumda normal diyooo bende o yüzden bilemiyorum eşime dün dedimki test yapayım yada kanda baktırayım yooookkkkkk daha bekleeeeeeeee sen hep gecikirsin dediiiiiii zaten olmamıştır biz tüpçünün yolunu tutcaz bu işi tüpçü paklar dedi-tatlicadiarzu-
kızlar varya ben şunu anladımki ne kadar kafaya takmıyorum desemde çok takıyorum.. çünkü vucudumun sesini çok dinlemeye başladım.. önceleri bir bakardım hemen hastayım.. şimdi yok yumurtlama zamanı bitti.. yok bakayım göğüs uclarımda hassaslaşma varmı yok bakayım kasıklarımda batma varmı diye diye olacağı varsada olmuyo... her sabah uyanır uyanmaz kendi kendimi yokluyom yüzümde değişiklik varmı yokmu akıntım varmı yokmu... 10 günüm kalıyo yok akıntım yok tamam ben kesin hamile değilim yargısı direk oluşuyor aklımda.. sizde böylemisiniz canlarım..
kızlar varya ben şunu anladımki ne kadar kafaya takmıyorum desemde çok takıyorum.. çünkü vucudumun sesini çok dinlemeye başladım.. önceleri bir bakardım hemen hastayım.. şimdi yok yumurtlama zamanı bitti.. yok bakayım göğüs uclarımda hassaslaşma varmı yok bakayım kasıklarımda batma varmı diye diye olacağı varsada olmuyo... her sabah uyanır uyanmaz kendi kendimi yokluyom yüzümde değişiklik varmı yokmu akıntım varmı yokmu... 10 günüm kalıyo yok akıntım yok tamam ben kesin hamile değilim yargısı direk oluşuyor aklımda.. sizde böylemisiniz canlarım..
ayyy güzelim benim ayni beni anlatmissin sanki:) aynen valla. her dakikami dinliyorum. en ufak bi sey olsa hemen acaba mi? diyorum? nolcek bilmem.
yeni nickimi tebrik eden arkadaslar, saolun. ev görmeye bebek görmeye giden bi milletiz biz, yeni nickimi görmeye gelmiceniz miiiii hihoyyyt :sm_cool: :roflol: