How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

sütü bu sefer yüzüme sürcemm maydanozuda kaynatıp içcem kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-:bbo: delikafadulden kafamçokkarıştı vicdansız selimina abbbbaaauuuuvvvvv delikafadulden

tavuk vicdanlııııııııııııııııııııııı.gezmek falan dersin heeee.bende sana böle bi dua edeyimde bakalım gezebilcenmi.alllahhıııııım inşallaah durum hamiledir.inşalllaaahhhh gezmelere gidemez bulantılardan kusmalardan uyuklamalardan.

ya durum bişi sorcam kısssss.şu folikasit kilo aldırıyomu.ben azıcık kilo istiyomm.çok zayıfım.nekadar zamanda kilo almaya başlarım.kilom kontrolden çıkarmı acep.

tavuk vicdanlııııııııııııııııııııııı.gezmek falan dersin heeee.bende sana böle bi dua edeyimde bakalım gezebilcenmi.alllahhıııııım inşallaah durum hamiledir.inşalllaaahhhh gezmelere gidemez bulantılardan kusmalardan uyuklamalardan.

tavuk vicdanlımıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
başedemiycem senle bennnnnn kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
heeee kusma bulantı baş dönmesi olsun sonra benden çekersiniz hergün şikayet ederim size hormonlarım depreştiğinde..-tatlicadiarzu-

tavuk vicdanlımıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
başedemiycem senle bennnnnn kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
heeee kusma bulantı baş dönmesi olsun sonra benden çekersiniz hergün şikayet ederim size hormonlarım depreştiğinde..-tatlicadiarzu-

anam çektiren sen ol yeterki ben çekerim seniiiii.kıyamam ben sana.bütün gün sana bulantı baş dönmesini kesen bitkisel kürler arar dururum sen yeterki teyze yap beni teyze yap beniii

ya durum bişi sorcam kısssss.şu folikasit kilo aldırıyomu.ben azıcık kilo istiyomm.çok zayıfım.nekadar zamanda kilo almaya başlarım.kilom kontrolden çıkarmı acep.

ayyy saat çok erken ama ben bi kahve alayım canım.geliyorum.

ben bir buçuk senedir kullanıyorum doktor bıraktırmıyor..polen yemişmiydin dün arnavutumun topiğinde kızlarlada konuştuk kilo aldırıyor
iç kahveni canım afiyet olsuunnnnn:kahve:

ben bir buçuk senedir kullanıyorum doktor bıraktırmıyor..polen yemişmiydin dün arnavutumun topiğinde kızlarlada konuştuk kilo aldırıyor
iç kahveni canım afiyet olsuunnnnn:kahve:

poleni 3 ay kadar kullandım canım ama bana kilo aldırmadı malesef.ya eşim çubukgibisin diyo kemiklerin batıyo diyo azucuk doldur şunları ele gelsin diyo..gıcık adam yaaa.iştahım yerinde maşalllahhh ama yok anam yokkkk alamıyom.öyle kötü bi görüntüm yok ama az kilo alsam hem daha ii durur hemde azucuk memişlerim büyür.:utangac:

abbauuuvvvvvvvvv bende fazlasıyla var kilo gönderim sanaaaakaydirigubbakcemile3

abbauuuvvvvvvvvv bende fazlasıyla var kilo gönderim sanaaaakaydirigubbakcemile3

ahhhh keşke gönderilseeeee.annemde öyle diyo amaaaa malesef.tatlışkom benim çıkmam lazım.eşimin 3 tane av köpeği var.2si dişi 1tanesi erkek.dişinin biri 2 ay önce doğum yapmıştı.diğer dişininde doğumu başlamış.eşimi aradım.napçamı bilemedim.yanına git ama uzakta dur seni görmemesi gerek rahat rahat doğursun dedi.ben gidim yanına.onların doğumunu zilemek çok güzel bişi.cinsi kurhazar.kahverengi beyaz benekli.yavruları nasıl olcak meraktan ölcem.hemen video çekmeye başlıycam.hadi öptüümmmmm.görüşürüz.

ahhhh keşke gönderilseeeee.annemde öyle diyo amaaaa malesef.tatlışkom benim çıkmam lazım.eşimin 3 tane av köpeği var.2si dişi 1tanesi erkek.dişinin biri 2 ay önce doğum yapmıştı.diğer dişininde doğumu başlamış.eşimi aradım.napçamı bilemedim.yanına git ama uzakta dur seni görmemesi gerek rahat rahat doğursun dedi.ben gidim yanına.onların doğumunu zilemek çok güzel bişi.cinsi kurhazar.kahverengi beyaz benekli.yavruları nasıl olcak meraktan ölcem.hemen video çekmeye başlıycam.hadi öptüümmmmm.görüşürüz.

canım benimmmmm tamam tabi git yanına hayırlı olsun ayyyyy çok tatlııııı görüşürüzza.s.

günaydın kıslar ,
durucum gelmemiş daha adetin:) aman gelmesin sakın, umutlandık çünkü :CüvCüv: duru yaa bugünde bir kandan baktırsan hee nedersinCADIARZU

günaydın kıslar ,
durucum gelmemiş daha adetin:) aman gelmesin sakın, umutlandık çünkü :CüvCüv: duru yaa bugünde bir kandan baktırsan hee nedersinCADIARZU

sanada günaydın nur yüzlüm a.s. kısssssssssssss bak basarım aydını haaaaaaaaaaaaaaa gelir yanaklarını öperiiimmmm ŞenizŞeniz daha gelmedi gelsin diye bekliyorum ya dalga geçiyo benle şu kırmızııııııkafamçokkarıştıdelikafadulden-tatlicadiarzu-
canım çok umutlandınız kendimi geçtim sizi düşünüyorum wallaaaaaaaaaaa

duru 4+5 haftalık hamiş görünüyorsun canım:CüvCüv: bide bebeğinin kalbi muhtemelen 13 mayısta atmaya başlamış yani dün:):emir_bebek:bebeğin tahmini doğumu 6 ocak 2010 da,:ecrin_bebek:rahimm içine ekilme 2mayıs,kaydirigubbakcemile3ilk doktor ziyaretin17 mayıs_23 mayısyerimseniben

eee peki benim neden midem bulanmıyoooo başım dönmüyooooo kaydirigubbakcemile3

Back