How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

:) evet zorbey aslında güzel isim değilmi :)
sorma o soru zaten başlıca sorulardan biri :) kaç yaşında doğurcan da büyütücen diye devamı gelir.önümüze gelen herkese anlatmak zorundayız sanki durumumuzu.hele sorun olduğunu söyleyince o yüzdeki acıma duruşu :kızgın: olsun olur derler sonra .sanki bilmiyos yapmayı.bazen düşünüyom bişeyleri yanlışmı yapıyos kaydirigubbakcemile3

evet başta yaşın geçiyoooo sonra zor olur bakkkkk diyolar kafamçokkarıştı sanki bilmiyoz ne kürler yapıyoz kür dedikte şu adetim gelsin ben maydanozun suyunu içim bariiiii belki sol tarafımdaki yapışıklığı açar :kahve:

benim halamın 25 yıldır çocuğu olmadı hala da yok artık olmaz zaten.ben küçükken hatırladığım bi laf sölemişti "kimsenin bebeğini sevemiyorum içlerinden ne söleyeceklerini,kötü düşünebileceklerini yada bişey olsa benim nazarımdan olduğunu düşünecekler diye" derdi.öle bişey olurmu diye düşünürdüm.ama aynı şeyleri ben düşünüyorum belki saçma gelebilir size ama böyle işte kimsenin bebeğini alamıyorum korkuyorum içlerinden ne düşünecekler diye :( ve itiraf ediyorum hep derler ya kız hala erkek dayıya çeker diye küçükken hep korkardım çocuğum olmacak diye :(

benim halamın 25 yıldır çocuğu olmadı hala da yok artık olmaz zaten.ben küçükken hatırladığım bi laf sölemişti "kimsenin bebeğini sevemiyorum içlerinden ne söleyeceklerini,kötü düşünebileceklerini yada bişey olsa benim nazarımdan olduğunu düşünecekler diye" derdi.öle bişey olurmu diye düşünürdüm.ama aynı şeyleri ben düşünüyorum belki saçma gelebilir size ama böyle işte kimsenin bebeğini alamıyorum korkuyorum içlerinden ne düşünecekler diye :( ve itiraf ediyorum hep derler ya kız hala erkek dayıya çeker diye küçükken hep korkardım çocuğum olmacak diye :(

ama sen baştan pes etmişsin sanki öyle düşünme sen bu süt maydanoz buharını yaptınmı bak yan topikte aranavutgüzelinin başlattığı topik var ordada paylaşımlar var onları oku canım bu buharıda yap incir kürü dene yumurtaların büyüsün ama çatlaması için muhakkak havuçlu olanı yap inan STRES yaptık hep pozitif düşünelim bu buhardan hamile kalan olmuş ama bizden henüz hamile çıkmadı en azından tüplerdeki iltihabı atarsın sağlıcakla kal canım benim

süt maydanoz buharını deneyen arkadaşlar veya çevrenizde duyanlar bizlerlede paylaşırsanız en azından gelen arkadaşlara ışık olur

aslında pes etmedim ama aklıma geliyo o yaşta bunları düşünebilmişim yada geleceğimi sezmişimm :)
biz 2,5 yıldır eşim için çabaladık varikosel ameliyatı ilaçlar felan bakalım bu hafta sonu test yaptırıcaz her şey o teste bağlı.reglime az kaldı bi gelsin sonra başlıcam süt maydonoz güzellerinden olucam.eşim bi ara keçi boynuzu kullandı tekrardan başlatıcam.velhasıl bizim yol uzun :)

aslında pes etmedim ama aklıma geliyo o yaşta bunları düşünebilmişim yada geleceğimi sezmişimm :)
biz 2,5 yıldır eşim için çabaladık varikosel ameliyatı ilaçlar felan bakalım bu hafta sonu test yaptırıcaz her şey o teste bağlı.reglime az kaldı bi gelsin sonra başlıcam süt maydonoz güzellerinden olucam.eşim bi ara keçi boynuzu kullandı tekrardan başlatıcam.velhasıl bizim yol uzun :)

keçiboynuzunu hergün taze olarak kaynatıp içir daha etkili ok çerez yedir eşine bu arada geçmiş olsun canım sende yap süt maydanoz buharını deneyimini paylaş bizimle sayfaları okuduysan neler yazdık nelera.s

bu söylediklerinin aynısını bende düşünüyorum başkasının çocuğuna bakamıyorum kucağıma almak istiyorum alamıyorum acaba annesi ne düşünür diye ....bu yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum biri hariç BENİM ÇOCUĞUM olmuyacak demiyorum OLACAK diyorum kesinlikle olmaz demiyorum sende öyle düşün tamammı kötü düşünme

allah herzaman güldürsün hepimizi :Saruboceq: çok eğlendik yaparken walla :roflol::roflol:

bu söylediklerinin aynısını bende düşünüyorum başkasının çocuğuna bakamıyorum kucağıma almak istiyorum alamıyorum acaba annesi ne düşünür diye ....bu yazdıklarının hepsini bende yaşıyorum biri hariç BENİM ÇOCUĞUM olmuyacak demiyorum OLACAK diyorum kesinlikle olmaz demiyorum sende öyle düşün tamammı kötü düşünme

kedersizim pozitif düşünmek gerek dimi canım bebişimiz olacak :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

sevdanehri canım eşim bilgisayarda çalışacak ben şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere
rüyanızda meleklerinizi görmeniz dileğimle :ecrin_bebek::emir_bebek:

ınşallahhhhh allah gönlümüze göre versin.en çok istediğim şey kanguru varya hani bebeğini önde taşıyosun ona bebiğimi koymak.bi arkadaşıma ondan aldım ikimizinde gözleri doldu kelimeler kifayetsiz kaldığı andı :) inşallah bizde tadıcaz analığı :icecream:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. sizlerle bilgi paylaşımları sonucu daha kolay hamile kalabileceğime inanıyorum:emir_bebek:

arkadaşlar 1,5 yıldır deniyoruz ama öncesinde 2,5 yıl korunmuştuk ama hap kullanmadım eşim korundu.hamile kalamamamda önceki korunmanın etkisi varmıdır bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.cevap bekliyorum

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
Kedersiz..................Şafaksız
Selimina83...............Şafaksız
meyra basman..........Şafaksız
Turkuaz26.................Şafaksız
NS72........................Şafaksız
mehril......................:uhm::uhm:
durualya...................:uhm:
sevimsu ..................son 0 gün
fshsos......................son 3 gün
esramm82................son 5 gün

kızlar selam nasılsınız bakiimmmma.s.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...a.s.a.s.a.s.

Back