Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın durualya ordamısınnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım, belirtler sadece adet olacağıma dair var (zaten bugün ondan erkenciyim adetime yakın hep öyle olur sancılarla uyanırım yarım saat sonrada geçer ..seninde öyle oluyormu adetine yakıngünaydın canıım benim burdayım ara ara bilgisayara girip çıkıyorum iş yerindeyim malum nasılsın canım belirtilerin var mı bu arada sen bugün erkencisin
oooooooo hoşgeldin seliminam sende erkencisin hayırsır beni sancılar uyandırdı seni kim uyandırdı öyle erkendenherkese günaydın.nasılsınızzzz.
sanada günayadın canım nasılsın :)günaydın kızzlar sonunda haftayı yarıladık...
hoşbulduk canım.ben hep erkenciyim de bugünlerdde evde temizlik var.badana falan yapıldı.ondan giremiyorum.ya benimde akıntım çok ama karnım ve belim adetin geliyo demeye başladı.galiba bu seferde foosssss.son 5 gün
iyiyim canım, belirtler sadece adet olacağıma dair var (zaten bugün ondan erkenciyim adetime yakın hep öyle olur sancılarla uyanırım yarım saat sonrada geçer ..seninde öyle oluyormu adetine yakın
şafakları sayıyoruz
ArnavutGüzeli..........Şafaksız
meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün
listemizi düzelltim hata varmı acaba
herkese günaydın.nasılsınızzzz.
hoşbulduk canım.ben hep erkenciyim de bugünlerdde evde temizlik var.badana falan yapıldı.ondan giremiyorum.ya benimde akıntım çok ama karnım ve belim adetin geliyo demeye başladı.galiba bu seferde foosssss.son 5 gün
akşam rüyamda bebek kıyafetleri gördüm.eltim veriyodu.zeynepin küçükleri bunlar sen al sende kalsın diyodu.sabah eşime anlattım.offf yaa gıcık... senin yine bi tarafların açıkta kalmış dedi.o da bıktı benim rüyalardan galiba.
kızlar ben çıkıyom halılarımı temizletmeye vermiştim onlar geldi.hadi öptüm.dualarım sizinle.
ya o listeyei ben düzenliyim derken ne oldu biliyormusun blog yazı oldu nasıl silecem ben onu yaa