• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

dedimyaa benim şafak ŞAFAKSIIIIZ..canikom ben bu ay doğumkontrol hapı kullanıyorum histeroskopi için o yüzden beni es geçin..
böyle liste yapmanız çok iyi oldu ..hadi inşallah hayrılı uğurlu olsuur bu liste hepinizee.siz şafak sayın be dua edeyim sizeee..

şafakları sayıyoruz

meyra basman.........son 13 gün
durualya..................son 14 gün
sevimsu ..................son 21 gün
Turkuaz26................son 15 gün
Kedersiz..................son 4 gün
Selimina83...............son 6 gün
fshsos.....................son 24 gün
mehril......................son 7 gün

tamammi tatlim:)

şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
meyra basman.........son 13 gün
durualya..................son 14 gün
sevimsu ..................son 21 gün
Turkuaz26................son 15 gün
Kedersiz..................son 4 gün
Selimina83...............son 6 gün
fshsos.....................son 24 gün
mehril......................son 7 gün

günaydın canıım benim burdayım ara ara bilgisayara girip çıkıyorum iş yerindeyim malum nasılsın canım belirtilerin var mı bu arada sen bugün erkencisin
iyiyim canım, belirtler sadece adet olacağıma dair var :((zaten bugün ondan erkenciyim adetime yakın hep öyle olur sancılarla uyanırım yarım saat sonrada geçer ..seninde öyle oluyormu adetine yakın

hoşbulduk canım.ben hep erkenciyim de bugünlerdde evde temizlik var.badana falan yapıldı.ondan giremiyorum.ya benimde akıntım çok ama karnım ve belim adetin geliyo demeye başladı.galiba bu seferde foosssss.son 5 gün

akşam rüyamda bebek kıyafetleri gördüm.eltim veriyodu.zeynepin küçükleri bunlar sen al sende kalsın diyodu.sabah eşime anlattım.offf yaa gıcık... senin yine bi tarafların açıkta kalmış dedi.o da bıktı benim rüyalardan galiba.

kızlar ben çıkıyom halılarımı temizletmeye vermiştim onlar geldi.hadi öptüm.dualarım sizinle.

canım benim ya inşallah güzel allahım eşine de sana da güzel bir süpriz yapar.göbişine konduruverir bebişi...

günaydın kızzlar sonunda haftayı yarıladık...
sanada günayadın canım nasılsın :)
hoşbulduk canım.ben hep erkenciyim de bugünlerdde evde temizlik var.badana falan yapıldı.ondan giremiyorum.ya benimde akıntım çok ama karnım ve belim adetin geliyo demeye başladı.galiba bu seferde foosssss.son 5 gün

amannn boşver gelecekse gelsin kırmızı kart, biz üstüne düştükçe inat ediyor, ahh bir aklımızdan çıkarabilsek sadece bir ay hiç düşünmesek, günleri saymasak,kulağımız karnımızda kendimizi dinlemesek ama olmuyor işte benneyaptımki

iyiyim canım, belirtler sadece adet olacağıma dair var :((zaten bugün ondan erkenciyim adetime yakın hep öyle olur sancılarla uyanırım yarım saat sonrada geçer ..seninde öyle oluyormu adetine yakın

bende de adet ağrısı olur önceden başlar ama geçen ay hiç ağrım olmadı anlamadım bilee delikafadulden

şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün

listemizi düzelltim hata varmı acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın.nasılsınızzzz.

akşam rüyamda bebek kıyafetleri gördüm.eltim veriyodu.zeynepin küçükleri bunlar sen al sende kalsın diyodu.sabah eşime anlattım.offf yaa gıcık... senin yine bi tarafların açıkta kalmış dedi.o da bıktı benim rüyalardan galiba.

kızlar ben çıkıyom halılarımı temizletmeye vermiştim onlar geldi.hadi öptüm.dualarım sizinle.

günaydın canım fazla yorma kendini :1hug: dur bakalım belki bebiş geliyordur bu ay adet ağrısı gibi olurmuş yaa :emir_bebek: rüyanı hayırlara yor canım öptüm

Back