Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım bitanem.şimdi girebildim.yok ben hiiiç yorulmuyorum.saolsun annem ve teyzem burada onlar yardım ediyolar.badana yapılıyo evim.salon kaldı sadece.bugün öğleden sonra oda bitecek inşalllah.eeee bebeiş gelcek yaaa mis gibi görsün evimi.aslında keşke gelse de temizlik hastalığımdan biraz kurtulsam onunla oyalanarak.boşu boşuna çok yoruyorum kendimi.farkındayım ama genede kendimi tutamıyorum.allah kimseye göstermesin.tedavide oldum ama hala var biraz.siz beni merak etmeyin.çalışmalara ve kürlere devam.öptüm hepinizi.giremezsem ne olur kusuruma bakmayın.
kızlar kedersizimle adet tarihlerimiz çok yakın.onun 2 benim 4 mayıs.halay çekmeye şimdiden hazırlanın.
durualyam nasılsın kızz demek çok yorgunsun hee bence bu bahar yorgunluğu değil bu fantazi yorgunluğuna benziyor :jeyyar: kaydirigubbakcemilesütlü maydanoz güzelleriiiiimmm nasıl gidiyor kürleriniizzz ben çoookkk yorgunuummm:1closedeyes: galiba bahar yorgunluğumudur nedirrmirmirmirmir dün ovulasyon testinde çok silikte olsa çift çizgiyi yakaladıım.. çalışmalara devam :jeyyar: akide şekerlerim beniimmm hepinizi öpüyoruuuuummmmmm Şeniz
canım benim benim umudum yok artık bu sabah karnım ötmeye başladı :)))her ay 2 _3 gün önceden haber verir mübarek çalar saat gibi :) az önce dr umu aradım banada hisdereskopi yolu görünüyo sanırsam adetin 2. günü gel dedi hayırlısı bakalım...kızlar kedersizimle adet tarihlerimiz çok yakın.onun 2 benim 4 mayıs.halay çekmeye şimdiden hazırlanın.
durualyam nasılsın kızz demek çok yorgunsun hee bence bu bahar yorgunluğu değil bu fantazi yorgunluğuna benziyor :jeyyar: kaydirigubbakcemile
bakıyorum ovulasyon testide almışsın iyi iyi çalışmaya devam ara vermeden yerimseniben
canım benim benim umudum yok artık bu sabah karnım ötmeye başladı :)))her ay 2 _3 gün önceden haber verir mübarek çalar saat gibi :) az önce dr umu aradım banada endoskopi yolu görünüyo sanırsam adetin 2. günü gel dedi hayırlısı bakalım...
inşallah seliminam inşallah senin bu ay bebişin seninledir o kadar içten istiyorumki senin ve diğer arkadaşların hamile kalmasını güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün
tatlıııımmm inşalllah bitanemmm.rabbim hayırlısını hepimizin gönlüne göre versin.inşalllah 4 mayısta ii haberler verirsin ve inşalllah benden hamilelik haberi alırsın.
slm kızlar,ben akşam süt buharıını yaptım..ay birter bu hemde zayıflatır diye düşündüm..kaydirigubbakcemile3...:sm_cool:.eşimi bile aynı yatağa almadım terden adam uyuyamaz diye...kızlar belki işe yararda rahim filminden kurtulurum inş.:Saruboceq:..hadi hayırlısı...:roflol:..
İnşallah süt maydanoz buharı fayda eder canım hayırlı olsun :1hug:Şeniz
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun diyorum ...kesinlikle süt buharı iltihabı söküyor canım, ben ilk defa bu ay denedim süt buharını çok fazlasıyla akıntım oldu iki günde sarı şekilde geliyor iltihabın yanı sırada kabızlığım vardı onada çok iyi geldi, bide adaçayı yağı var onuda alıp denersen daha iyi olur selimina arkadaşımız kullanmıştı bu sayede kurtulmuştu iltihabından ...ama yinede bir dr a görünsen daha iyi olur mantar ihmale gelmez canım rabbim gönlüne göre versinslm kızlar ben uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum bu ay hastalandıktan sonra bende sut buharına baslamayı dusunuyorum tek merak ettıgım sey buharı yaptıktan sonra eger iltihap varsa sökülüyomu, gecen ay klomenın son ayıydı ama olmadı dr rahım fılmı ıstedı korktum cekılmedım sonrada antar oldum ama dr gıtmedım kasıntım ve yumurta akı seklınde akıntım vardı ama 20-25 gündür bu akıntı sarı ve cok yogun sekılde olmaya basladı merakım bu yuzden acaba sut buharını yapan arkadaslar bılgı verebılırmı. mirmirmirmir
slm kızlar ben uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum bu ay hastalandıktan sonra bende sut buharına baslamayı dusunuyorum tek merak ettıgım sey buharı yaptıktan sonra eger iltihap varsa sökülüyomu, gecen ay klomenın son ayıydı ama olmadı dr rahım fılmı ıstedı korktum cekılmedım sonrada antar oldum ama dr gıtmedım kasıntım ve yumurta akı seklınde akıntım vardı ama 20-25 gündür bu akıntı sarı ve cok yogun sekılde olmaya basladı merakım bu yuzden acaba sut buharını yapan arkadaslar bılgı verebılırmı. mirmirmirmir
ayyy bende birileri hayirli haber vermistir diye bi bakim dedim ama kimseden hayirli haber cikmamis.
durucum hadi hayirlisi bende bu ay ögrendim 10. gün yumurtladim. esim eve gelince yumurtladinmi bugün diye sordu, kendimi tavuk gibi hissettim :roflol:
bir fikrim var. herkes mesajinin sonuna safak yazsin. mesela ben basliyim:
son 13 gün
Allah'im kocalarimizin dilinden bizi kurtar ve bebislerimizi bize gönder amiiiiinnnn
son 13 gün
sorma bir tanem şu sıralar gene sessiz topic böyle olunca hamilelerimiz çıkıyor :CüvCüv:hihoyyyt :teytey: bende dün akşam çift çizgiyi yakaladım bu da demek oluyorki 16.günde çatladım eşim çatladınmı diye soruyor :roflol: ay benden neler öğrendi delikafadulden anlatmazsam çatlarım geçen gün ayaklarımı kaldırmış duvara dayamıştıımm:jeyyar: yanıma yatmış oda ayaklarını havaya kaldırmış ne yapıyorsun dedim dışarı çıkmasın yumurtalıklarıma kadar gitsin diye kaldırdım demezmi :roflol::roflol:
:roflol:dalga geçiyo benle sırnaşık şey
son 14 gün
duru alyacım cıft cızgıyı yakalayınca yumurta catlamısmı oluyor bende bu ay 12 gunde cıft cızgı cıktı bız ogunler sabah aksam calıstık acaba yumurta catlamısmıdr
bıgı verırsen sevınırım
şafakları sayıyoruz
meyra basman.........son 13 gün
durualya..................son 14 gün
sevimsu ..................son 21 gün
kızlar ekleyin hadiiiii