• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar arnavutgüzeli nerelerde bilen varmııı.

burdayım aşkııııım..gene kim kızdırdı senii yaaaaa.ooofff varyaa ben o kadınıııı:mymeka:Çok üzgünüm çoook ..allahıııııııııııııım yüce rabbiiim selimina arkadaşım hamile kalsın bu ay noluuuuuuur lütfen sen beni duyarsın şimdi şu gıcık kadın bir mort olsuuuun.bana bak seliminaa ilk müjdeni koşucan o kadına vericen tamammııı..doğurduğun zamanda bebeği ilk ona gösterrr...bu ne yaa bu ne fesatlık.ona mı kalmıış yorum yapmak..hey yarrabiiim bu insanlar bizim hakımızda ne düşünüyosa iki katını veeer..:Saruboceq: :Saruboceq:

canım beniiim hayırdır inşallaaaah baktınmı yoruma neymiiş??ben baktım bulamadım kıyafetle ilgilii:sm_confused:ama güzel bebek görmek hayırlı güzel haber alıcaksın seviniceksin diyoooa.s..

esram hoşgeldin nerelerdesin sen kayboldun?_

hiçsorma canım yaa..:utangac: gerçekten bu hamile kalamama düşüncesinden biraz sıyrılmak ve herşeyi unutmak istedim hatta burayada hiç uğramıyım dedim ama baktım ben düşünmemeye çalışsamda sağolsunlar insanların soruları unutturmuyoki..:oklava: yine burdaki arkadaşlarım sizlerle konuşmak gerçekten beni rahatlattığına inandığım için ve gerçekten sizleri özlediğim için tekrar aranızdayım.. :teselli:valla hepinizi çok özledim seni arnavutgüzelini ve göremiorum ama buse ve pumpinks vardı onlarda kaçmış galiba.. :uhm:sonuç olarak burdayım canımm.. a.s.a.s.a.s.

kızlaar allah sizin iliğinizi versiin kız listee süper olmuş yaaa ..bayıldııım bi güldüm bi güldüüüüüüm eşimede gösterdiim..sonra dediki seni niye listeye eklemişlerkii bende dedimkii AAAA KAMBERSıZ DÜĞÜN OLURMUU??:)))) teşekürederim sizee..

kedersiziim canım beniim ..dikkatli yürü bak yolda maşallaaaaah bu güzelikleee nazar deymesin sanaa..

hoşgeldin canım hayırlısı olsun.çok şükür okadar güzel destek oluyoruz ki.burada üzülmek yasak.zaten moralin bozuk bile olsa buraya girince bi kaç satır yazıp yada okuyunca emin ol moralin düzelir.adetin bitince buhara başlayacakssın herhalde.inşalllah faydasını görürsün.

evet seliminacım inşallah adet bir bitsin maydanoz ve süt buharına başlıcam.. artık hakkımızda hayırlısı olsun.. İnşallah sende hamilesindir.. hadi bir müjde verde biraz canlanalım..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün
esramm82...............son 25 gün

esramm yazdım canım senide.....latsibelim senide ekledim kızma sakıınnn Şeniz

hadi kızlar süt maydanoz ve diğer kürleri yapan arkadaşlar şafakları sayıyoruz:lepi:

elllerine sağlık süpper bir liste olmuşş.. en ileri tarihte benimki maşallahh..:uhm:

hiçsorma canım yaa..:utangac: gerçekten bu hamile kalamama düşüncesinden biraz sıyrılmak ve herşeyi unutmak istedim hatta burayada hiç uğramıyım dedim ama baktım ben düşünmemeye çalışsamda sağolsunlar insanların soruları unutturmuyoki..:oklava: yine burdaki arkadaşlarım sizlerle konuşmak gerçekten beni rahatlattığına inandığım için ve gerçekten sizleri özlediğim için tekrar aranızdayım.. :teselli:valla hepinizi çok özledim seni arnavutgüzelini ve göremiorum ama buse ve pumpinks vardı onlarda kaçmış galiba.. :uhm:sonuç olarak burdayım canımm.. a.s.a.s.a.s.

hoşgeldiiiin canım beniiim:1hug:nerelerdesin sen bakiiiimyerimseniben..
takma ya diyenleri boşveer sen yeni haberleri duydunmuu bak ben en son yapıcak kür bulamadım TÜPÇÜYE GİDİCEM..hem sen yokken birsürü hamilemiz çıktııı.o yüzden sende bizden ayrılmaa,belki okuduğun birşey sana umut olur burda.en azından karamsalığa kapılma.bizimle burda konuş rahatların.bak banaa mesela örnek al beniikaydirigubbakcemile5tekrar hoşgeldiiiin:1hug:

evet seliminacım inşallah adet bir bitsin maydanoz ve süt buharına başlıcam.. artık hakkımızda hayırlısı olsun.. İnşallah sende hamilesindir.. hadi bir müjde verde biraz canlanalım..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aa evet evet adet ol temizlen iyice sonra sendee buhar yap.bak lütfen buda belki bir işarettir buda belki sana vesile olucaktıırr..sen hiç canını sıkmaaa nolur pozitif ol..

hoşgeldiiiin canım beniiim:1hug:nerelerdesin sen bakiiiimyerimseniben..
takma ya diyenleri boşveer sen yeni haberleri duydunmuu bak ben en son yapıcak kür bulamadım TÜPÇÜYE GİDİCEM..hem sen yokken birsürü hamilemiz çıktııı.o yüzden sende bizden ayrılmaa,belki okuduğun birşey sana umut olur burda.en azından karamsalığa kapılma.bizimle burda konuş rahatların.bak banaa mesela örnek al beniikaydirigubbakcemile5tekrar hoşgeldiiiin:1hug:

duydum duydumm... kız doktorunda altalyaya gelmiş hayırlı uğurlu olsun gözün aydın ne diyim.. Allahım bebişlerini (ikizlerini veya üçüzlerinidelikafaduldendelikafadulden) en erken zamanda sana gönderir.. Bak bende dualarımla hayırlı haberlerini bekliyom..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

duydum duydumm... kız doktorunda altalyaya gelmiş hayırlı uğurlu olsun gözün aydın ne diyim.. Allahım bebişlerini (ikizlerini veya üçüzlerinidelikafaduldendelikafadulden) en erken zamanda sana gönderir.. Bak bende dualarımla hayırlı haberlerini bekliyom..sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:1shok:bak yaaa cadı seniiii:oklava:..amin amin cümlemizeeeee İNAŞŞALLAAAH.söylemez olaydıım-tatlicadiarzu-..dilinizi ısırın poponuzu kaşıyın .tövbe edin şaka yaptım diyiin.üçüzdee nee yaa:1shok: .aşk olsun siz beni öldürüceksiniiz.haa anladım siz beni burda görmek istemiyosunuuuuzzz..
eğer ikizlerim olursa ben buraya mömkön değil uğrayamam ...:bbo:

:1shok:bak yaaa cadı seniiii:oklava:..amin amin cümlemizeeeee İNAŞŞALLAAAH.söylemez olaydıım-tatlicadiarzu-..dilinizi ısırın poponuzu kaşıyın .tövbe edin şaka yaptım diyiin.üçüzdee nee yaa:1shok: .aşk olsun siz beni öldürüceksiniiz.haa anladım siz beni burda görmek istemiyosunuuuuzzz..
eğer ikizlerim olursa ben buraya mömkön değil uğrayamam ...:bbo:

ne güzel işte bir defada 3 bebekkk...naniknanik seni düşünemiyom valla.. allahım ne güzel bir anne çıkar hem sabırlısında hepimize yetiştiğine göre 3 tane bebişede yetişirsin kız nolcek..:roflol::roflol::roflol: tüpçü öyle canım genelde çoğul gebelik oluyo... :icecream: tabiki bunlar şakada hakkında hayırlısı ne ise o olsun.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şafakları sayıyoruz

latsibel....................Şafaksız
esramm82...............son 25 gün

arkadaslar sanirim herseyden önce bi dahiliyeye gitmem gerekecek. kac gündür yine apandisit yerimde kramplar artti. bazen böyle oluyor. bir anlam veremiyorum. birsey yok diyorlar ama bicak gibi kesiyor sag tarafimi. acaba onla alakali bi sorun mu var, o yüzden mi hamile kalamiyorum. CADIARZU

canım bende sorun şöyle 5 kez düşük yapıp 1 kez erken doğum yapmış ve bebişinim kaybettım 2,5 yıl ara verdım 1 aydırda bebış için uğraşıyoruz doktordan onay çıktı artık yapılan tüm tetkıkler normal kusuru bulamıyorlar hamış kalınca iğne yaparız dedı dr bizde bekliyoruz inş.mayısta hamıle kalırımda anneler gunu ve evlılık yıldonumum hedıyesı olur bana

insallah canim bu defa sana güzel bir hediye olur.

ISTEDIGINI ALLAH'TAN ISTEYEN HICBIRSEYDEN MAHRUM OLMAZ.

babam hep der bunu. bizde O'ndan istiyoruz. insallah bize de verir.

masallah cok iyi dayanmissin, 5 düsük bir erken dogum. derdi veren sabirini da veriyor.

selamm kızlar ya yardım edin gecen ay klomen kullandm ilkkez ilaçlı tedavmdii ovitrelle vuruldm birde.... 31 martta adet olmşstum adetimin 3.günü ilaca basladım 3tane içtim günde 5gün kullandımm...... 13nisanda ovitrelle vuruldmmm 15nisanda gittiğimde catlamamıştı 24 mm olmştu...bu ayda adet oldu:(dün doktra giittiim baktı kist falan olmşmu diye cok sükür yok tuu biay ara verdik doktr eşimden spermiogram istedi 6ayda bir yaptırıoruz eşimde varikosel var ama zararı yokDİYOR DOKTORLAR SPERMLER İYYİYMİŞ. lütfen cevap yazınnnn YAZIMI İLGİYLE OKUYUN!!!!NNOLURRRR 1SENEDR İSTİYORUZ NE YAPAYIM NE KÜRÜ ADETİMİN 2.GÜNÜ BUGUN NEYAPAYIM İNCİR SOGAN MAYDINIZ BUHARI?ADACAYI YAĞI KAFAM COK KARISIK BANA ANLATIN LÜTFENNNN EŞİMİN SPERMİOGRAMI EN SONKİ:

volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
CUMARTESİ BİRDAHA YAPTIRACAGIZ

şafakları sayıyoruz

ayyy özür dilerim fshsos'cum yaaaaaa işyerinden takip etmeye çalışıyorum sizleri ara ara giriyorum siteye

canım bende şaka yaptım zaten biliyorum isteyerek olmadığını.heeee bak şimdi süper olmuş liste:lepi:

selamm kızlar ya yardım edin gecen ay klomen kullandm ilkkez ilaçlı tedavmdii ovitrelle vuruldm birde.... 31 martta adet olmşstum adetimin 3.günü ilaca basladım 3tane içtim günde 5gün kullandımm...... 13nisanda ovitrelle vuruldmmm 15nisanda gittiğimde catlamamıştı 24 mm olmştu...bu ayda adet oldu:(dün doktra giittiim baktı kist falan olmşmu diye cok sükür yok tuu biay ara verdik doktr eşimden spermiogram istedi 6ayda bir yaptırıoruz eşimde varikosel var ama zararı yokDİYOR DOKTORLAR SPERMLER İYYİYMİŞ. lütfen cevap yazınnnn YAZIMI İLGİYLE OKUYUN!!!!NNOLURRRR 1SENEDR İSTİYORUZ NE YAPAYIM NE KÜRÜ ADETİMİN 2.GÜNÜ BUGUN NEYAPAYIM İNCİR SOGAN MAYDINIZ BUHARI?ADACAYI YAĞI KAFAM COK KARISIK BANA ANLATIN LÜTFENNNN EŞİMİN SPERMİOGRAMI EN SONKİ:

volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
CUMARTESİ BİRDAHA YAPTIRACAGIZ

önce su olumsuzluktan kurtul bence:) nickini degistir:) umutlu ol. bi kederli vardi aramizda artik kedersiz oldu:)

canim maydonoz buharini istedigin kürle deneyebilirsin sonucta vücuduna birsey girmiyorki. polenli karisim var birde, yaninda onuda ye istersen. ayrica bir sene olmus daha. biz ne yapalim peki? üzülme hersey daha yeni. mutlaka bir tedavi vardir. hemen kendini umutsuzluga kaptirma

Saol canım cok yıkıldım buay cok umtluydum klomenden eşimin sperm tahlili nasııı iyimii canım adetliyim ben maydonuzu nasıl yapcam bi süt maydonoz diolar bi su maydonoz karabiber?hangisi iyi kaçgün günde kaçkekree cok sordum mazur gör lütfen adetliykenmi yapıcam bi yaptıgım tenceridekini gün içinde kullanabilirmiyim yoksa her yaptıgımda yenimi yapıcam bde nasıl yapılıor anltırmısın bi careeee bi yardm polen ne??offfff cıldırcam

Back