K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
nası yaniii abbaaaooooouuuvvvvvv geri al mesajı
yapamadım kıss modarötöre söledim benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası yaniii abbaaaooooouuuvvvvvv geri al mesajı
günaydın kızzlar sonunda haftayı yarıladık...
günaydın canııımm hadi sende söyle şafak kaç senide ekleyim
listemizi düzelltim hata varmı acaba
kızlar ben çıkıyorum teyzem aradı beni kahvaltıya çağırıyo cokacimcoookgitmeden en son halimi çekip size göstermek istedim :1closedeyes:
ama dikkat ederseniz bir benim ki yanlış çıkmış kızlar
ben bu ay ne adet tarihimi saydım nede yumurtlama...hem kocam bu ay hep şantiyedeydi evede bitmiş bi halde geliyodu yani anlayacağın çalışmalar çooook zayıf geçti.saymaya gerek bile yok sonucu ben biliyorum..NEgatif ..
sayınca ümitlerim şimdi birde
slm kızlar.. aslında ben daha önce sürekli bu topice giryordum yorumlarda yapıyordum.. daha önceden hatırlayanınız olur.. bir süre ara verdim kaç gündürde takip ediyorum.. birbirinize olan desteklerinize bayıldım.. bende sizler gibiyim son 1 yıldır sürekli bebek için uğraşıyorum ama nafile.. süt buharını geçen ay denedim hamiş kalamadımda ama sancılarım kesilmişti.. artık bende hergün burdayım.. benimde şafağımı eklerseniz sevinirim.. bugün hastalığımın 4. günündeyim..
şafak 25 diyelim (mayıs 23 de hasta olmam gerekiyor)
canlarım yaa.karnımda acayip bi ağrı var yani adet ağrısına benzemiyo.yada yaklaştığı zaman ağrıdığı gibi ağrımıyo.hani yumurtlma döneminde kasıklarımız ağrır ya aynen öyle.çok afedersiniz ama tuvaletten kalkınca bile acayip bi basınç var sanki.ama aynı yumurtlama zamanında ki yumurtaların coştuğu gibi bi ağrı.yoksa ben hala gıdaklıyomuyum yaa.ne oluyo böyle.kendimi de hiç yormadım.evde temizlik var ama elimi bile sürdürmüyo annemle teyzem.çok canım sıkıldı.bi fikriniz varmı.acaba enfeksiyonmu oldum yada üşüttümmü.ama çok dikkat ediyorum offffffffffffffffffffff.
canım acaba nedirki bak şimdi bende heyecan yaptımmm zaten rüyada görmüştün ya belki :CüvCüv::ecrin_bebek: geliyordur haaaa ne dersin ......umarım geliyordur bebiş buharın faydası olmuştur....ayyy şu şafak çabuk gelsiiinnnnnnn