• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

arkadaslar dernek toplantisina gidiyorum simdi, aklim sizde kalcak. döndügümde güzel haberler görmek istiyorum insalllah

son 13 gün

şafakları sayıyoruz

meyra basman.........son 13 gün
durualya..................son 14 gün
sevimsu ..................son 21 gün
Turkuaz26................son 15 gün
Kedersiz..................son 4 gün

hepinize küsstttüüüüümmmmmmmmmm :1no2: :dilcikar: beni unutmuşsunuz listeye almaya.üstelik benim 6 günüm kaldı.şaka bi yana allah inşalllah bu ay nasip eder.hepinizi çok seviyorum.

slm kızlar ben uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum bu ay hastalandıktan sonra bende sut buharına baslamayı dusunuyorum tek merak ettıgım sey buharı yaptıktan sonra eger iltihap varsa sökülüyomu, gecen ay klomenın son ayıydı ama olmadı dr rahım fılmı ıstedı korktum cekılmedım sonrada antar oldum ama dr gıtmedım kasıntım ve yumurta akı seklınde akıntım vardı ama 20-25 gündür bu akıntı sarı ve cok yogun sekılde olmaya basladı merakım bu yuzden acaba sut buharını yapan arkadaslar bılgı verebılırmı. mirmirmirmir

canım bende de iltihap vardı ama adaçayı yağı sayeseinde çok şükür öyle bi problemim kalmadı.ancak mantar varsa onun için kesin bişi söyleyemem.en iyisi doktora git.bide karbonatlı su duymuştum ama tam olarak emin değilim.istersen bi araştır.çünkü öyle bi başlık açılmıştı.geçmiş olsun.

ayyy bende birileri hayirli haber vermistir diye bi bakim dedim ama kimseden hayirli haber cikmamis.

durucum hadi hayirlisi bende bu ay ögrendim 10. gün yumurtladim. esim eve gelince yumurtladinmi bugün diye sordu, kendimi tavuk gibi hissettim :roflol:

bir fikrim var. herkes mesajinin sonuna safak yazsin. mesela ben basliyim:

son 13 gün

kız sen nerelrdesin.unuttun bizi bi giriyon bişiler yazıyon sonra bidaha göremiyorum.çok sıkı çalışma var galiba.öptüm seni canım.özletme kendini.

gelecek gelecek az kaldıııııı:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek: yaptığın kürler fayda edecekkkk:lepi:

ee o zamaan ben başlayım halayaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benimmm inşalllah.yıkıcaz buraları halay çekerek.offf inşalllaaahhhhhh.

canım benim benim umudum yok artık bu sabah karnım ötmeye başladı :)))her ay 2 _3 gün önceden haber verir mübarek çalar saat gibi :) az önce dr umu aradım banada hisdereskopi yolu görünüyo sanırsam adetin 2. günü gel dedi hayırlısı bakalım...
inşallah seliminam inşallah senin bu ay bebişin seninledir o kadar içten istiyorumki senin ve diğer arkadaşların hamile kalmasını güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün
[/QUOTE]

canııııımmm.öyle deme belli olmaz.hani umutluydun bu kez.aaaaa pek bi umutsuz gördüm seniii.allah hayırlı tedavilerle karşılaştırsın tatlım.inşalllah hayırlı olur yeni tedavin.bi şekilde gelecek bebklerimiz.iyi niyetli canım arkadaşım.hepimizin bebişi inşalllah tutunmuştur.allah seninde yüzünü güldürsün.

kimseler yoookkkk galiba.çalışın çalışın.bende çok yogunum.hepinize ii geceler.

şafakları sayıyoruz

Selimina83...............son 6 gün

benide ekleyiiiinn...ŞAFAKSIIIZ-tatlicadiarzu-

.allahım bu şafakların sonuuu böyle olsuun inşallaaaaah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:..sizi böyle görmek nasib olsun banaa..sositososito..

sütlü nuriyelerim beniim,,hadi tam gaz çalışmalara devaam,nolur hadii teyze olasım var beniim..bekliyorum haberlerinizii..
hihoyyyt hihoyyytdualarımdasınıızz:Saruboceq::Saruboceq: :teytey:

evet canımnerdeyse 8 yıl bekledim keşkehamile kalsam rahim filminden çok korkuyorum..Çok üzgünüm çoook..

inaşşalh gerek kalmaz bitanem ama sana bişey söylimmiii keşke diyorum keşkeee ilk gün doktora gittiğimde rahim filmini ve diğerlerini hemen isteseymişim şimdiye bebişim 2 yaşındaydıı.sakın korkma hiç birşey hisetmiyosun bana güven.ben çok korkağımdır,ama deymezmiş endişelenmeyee.bak şimdi histeroskpiyi yaptırıcam oda anestezili..ben 200 tl çektirdim ama anestezi istedim.uyandığımda kotum bile üstümdeydi ve sadece adet olucakmışım gibi sancım vardı okadar.akşamda doğumgünü partisinde hopladım zıpladımkaydirigubbakcemile2..ki ben ozaman herşeyi denemiştim en sona onu bırakmıştım,şimdi çok pişmanım..

durualyam nasılsın kızz demek çok yorgunsun hee bence bu bahar yorgunluğu değil bu fantazi yorgunluğuna benziyor :jeyyar: kaydirigubbakcemile
bakıyorum ovulasyon testide almışsın iyi iyi çalışmaya devam ara vermeden yerimseniben

canım benim benim umudum yok artık bu sabah karnım ötmeye başladı :)))her ay 2 _3 gün önceden haber verir mübarek çalar saat gibi :) az önce dr umu aradım banada hisdereskopi yolu görünüyo sanırsam adetin 2. günü gel dedi hayırlısı bakalım...
inşallah seliminam inşallah senin bu ay bebişin seninledir o kadar içten istiyorumki senin ve diğer arkadaşların hamile kalmasını güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün

:uhm:histeroskpoiii miii?nedenkii??:uhm:

sorma bir tanem şu sıralar gene sessiz topic böyle olunca hamilelerimiz çıkıyor :CüvCüv:hihoyyyt :teytey: bende dün akşam çift çizgiyi yakaladım bu da demek oluyorki 16.günde çatladım eşim çatladınmı diye soruyor :roflol: ay benden neler öğrendi delikafadulden anlatmazsam çatlarım geçen gün ayaklarımı kaldırmış duvara dayamıştıımm:jeyyar: yanıma yatmış oda ayaklarını havaya kaldırmış ne yapıyorsun dedim dışarı çıkmasın yumurtalıklarıma kadar gitsin diye kaldırdım demezmi :roflol::roflol:
:roflol:dalga geçiyo benle sırnaşık şey

son 14 gün

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 enişte beye baaak seeen.. yok anam yok bunlar sözleşimiş gibii bizimle dalga geçiyolar.allahtan ben artık öyle şeylerle uğraşmıyorumhihoyyyt varyaa beraber olupta hemen uyumayı özlemişim bee:utangac:..yaa işkence yapıyomuşm ben meğer kendimee..valla kızlar bir ay bari ara verin tadını çıkarın özleminin..benden size tavsiyeeyerimseniben

hem şu yumurtladım lafını değiştirelim yaa hakkatten çok komik,bende söylerken sinir oluyodum..tavuk gibi hissediyodum kendimii..allahtan yumurtaları dışarı atmıyoruz bide üstünde beklemek zorunda kalırdıık..allah muhafazaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:bbo:

şafakları sayıyoruz

Selimina83...............son 6 gün
fshsos.....................son 24 gün

fshsos canım unuturmuyuz hiiçç.....arnavutum güzelim sende söyle hadi canım benim

Back