- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 42
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman geçer 21 gün ya..:çok üzgünüm:.. geçsede sonunda rahim filmi var :sm_confused:
arkadaslar dernek toplantisina gidiyorum simdi, aklim sizde kalcak. döndügümde güzel haberler görmek istiyorum insalllah
son 13 gün
canım bu kadar yıl bekledik herbirimiz takma kafana çabucak geçer
slm kızlar ben uzun zamandır sızlerı takıp edıyorum bu ay hastalandıktan sonra bende sut buharına baslamayı dusunuyorum tek merak ettıgım sey buharı yaptıktan sonra eger iltihap varsa sökülüyomu, gecen ay klomenın son ayıydı ama olmadı dr rahım fılmı ıstedı korktum cekılmedım sonrada antar oldum ama dr gıtmedım kasıntım ve yumurta akı seklınde akıntım vardı ama 20-25 gündür bu akıntı sarı ve cok yogun sekılde olmaya basladı merakım bu yuzden acaba sut buharını yapan arkadaslar bılgı verebılırmı. mirmirmirmir
ayyy bende birileri hayirli haber vermistir diye bi bakim dedim ama kimseden hayirli haber cikmamis.
durucum hadi hayirlisi bende bu ay ögrendim 10. gün yumurtladim. esim eve gelince yumurtladinmi bugün diye sordu, kendimi tavuk gibi hissettim :roflol:
bir fikrim var. herkes mesajinin sonuna safak yazsin. mesela ben basliyim:
son 13 gün
gelecek gelecek az kaldıııııı:CüvCüv::ecrin_bebek: yaptığın kürler fayda edecekkkk:lepi:
ee o zamaan ben başlayım halayaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet canımnerdeyse 8 yıl bekledim keşkehamile kalsam rahim filminden çok korkuyorum..Çok üzgünüm çoook..
durualyam nasılsın kızz demek çok yorgunsun hee bence bu bahar yorgunluğu değil bu fantazi yorgunluğuna benziyor :jeyyar: kaydirigubbakcemile
bakıyorum ovulasyon testide almışsın iyi iyi çalışmaya devam ara vermeden yerimseniben
canım benim benim umudum yok artık bu sabah karnım ötmeye başladı :)))her ay 2 _3 gün önceden haber verir mübarek çalar saat gibi :) az önce dr umu aradım banada hisdereskopi yolu görünüyo sanırsam adetin 2. günü gel dedi hayırlısı bakalım...
inşallah seliminam inşallah senin bu ay bebişin seninledir o kadar içten istiyorumki senin ve diğer arkadaşların hamile kalmasını güzel allahım hepimizin yüzünü güldürsün
sorma bir tanem şu sıralar gene sessiz topic böyle olunca hamilelerimiz çıkıyor :CüvCüv:hihoyyyt :teytey: bende dün akşam çift çizgiyi yakaladım bu da demek oluyorki 16.günde çatladım eşim çatladınmı diye soruyor :roflol: ay benden neler öğrendi delikafadulden anlatmazsam çatlarım geçen gün ayaklarımı kaldırmış duvara dayamıştıımm:jeyyar: yanıma yatmış oda ayaklarını havaya kaldırmış ne yapıyorsun dedim dışarı çıkmasın yumurtalıklarıma kadar gitsin diye kaldırdım demezmi :roflol::roflol:
:roflol:dalga geçiyo benle sırnaşık şey
son 14 gün