• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

slm hanımlar,ben bu gece süt buharını yapcam,birşey sorcam bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim,paket süttende oluyomu süt buharı yoksa sadece inekden sağılan taze sütmü olacak,inanın kafama takıldı kafamçokkarıştı

canım aslında haklısın ama eşimde şekil bozukluğu sorunu var.bendede durmadan bişeyler çıkıyor.inşallah dediğin gibi gerek kalmaz kendiliğinden gelir.eşimin gelmesine 18 gün var süt buharını ve adayağını şimdiden yapayım birde böğürtlen kötü onun dışında yapacağım başka bişey varmı sizlerin yaptığı
canım öncelikle allah kavultursun hayırlı teskerelerle dönsün eşin ...allahım inşallah doğal yoldan sana minik meleğini gönderir...polen , bal , ve tarçınıda almayı unutma onlarıda kullan :1hug:

slm hanımlar,ben bu gece süt buharını yapcam,birşey sorcam bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim,paket süttende oluyomu süt buharı yoksa sadece inekden sağılan taze sütmü olacak,inanın kafama takıldı kafamçokkarıştı
selam canım ben pazardan almıştım sütü ama sanırım paket sütte olur o da inektan sağılmadımı sanki:))
allahım sana şifasınıda versin canım

canım aslında haklısın ama eşimde şekil bozukluğu sorunu var.bendede durmadan bişeyler çıkıyor.inşallah dediğin gibi gerek kalmaz kendiliğinden gelir.eşimin gelmesine 18 gün var süt buharını ve adayağını şimdiden yapayım birde böğürtlen kötü onun dışında yapacağım başka bişey varmı sizlerin yaptığı

ANLADIM TATLIM..tamam sen bildiğin gibi yap ozaman..
sende tam olarak ne var bilmiyorum ama şöye söylim mutlaka polenle balı yemeye çalış..süt buharınıda yap..allahın izniyle eşinde geldimi onada pekmez yedir.birde aktarlarda PADİŞAH MACUNU VARMIŞ..İÇİNDE NE ARSAN VAR İÇİNDEKİLER HEPİSİ DOZUNU AŞMAMIŞ ŞEYLER.ONLAR İYİ GELİCEKTİR ..(şekil bozukluğu hiç önemli değil))yerimseniben

hadi hayırlı tezkereleeeer:teytey: bol bol çalışmalaaaarŞenizkaydirigubbakcemile :jeyyar:

ha o buharı ayarla sen geldiği gün...:jeyyar:anladın işte sen onuu hihoyyytkaydirigubbakcemile2

canım bende paketle yapmıştım yani hazır almıştım..ama sen bulabilirsen açık al..ben bulamamıştım ozaman..hadi hayırlı uğurlu olsuuun...

canım öncelikle allah kavultursun hayırlı teskerelerle dönsün eşin ...allahım inşallah doğal yoldan sana minik meleğini gönderir...polen , bal , ve tarçınıda almayı unutma onlarıda kullan :1hug:

amin canım allah razı olsun hepimize birden gelir inşallah meleklerimiz polen bal tarçınıda sizden duymuştum onuda yiyicem allahın izniyle sağol canım
ANLADIM TATLIM..tamam sen bildiğin gibi yap ozaman..
sende tam olarak ne var bilmiyorum ama şöye söylim mutlaka polenle balı yemeye çalış..süt buharınıda yap..allahın izniyle eşinde geldimi onada pekmez yedir.birde aktarlarda PADıŞAH MACUNU VARMIŞ..ıÇıNDE NE ARSAN VAR ıÇıNDEKıLER HEPıSı DOZUNU AŞMAMIŞ ŞEYLER.ONLAR ıYı GELıCEKTıR ..(şekil bozukluğu hiç önemli değil))yerimseniben

hadi hayırlı tezkereleeeer:teytey: bol bol çalışmalaaaarŞenizkaydirigubbakcemile :jeyyar:

ha o buharı ayarla sen geldiği gün...:jeyyar:anladın işte sen onuu hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Allah razı olsun canım padişah macununu bilmiyordum onuda alırım.bende enfeksiyon var tedavi oluyorum geçmiştir inşallah.birde ben tarçının hem erkek hem kadın için çok yararlı olduğunu duymuştum .birde canım süt buharını en fazla kaç gün yapmamız lazım mesela ben gelmeden 1 hafta önce başlıyımmı

amin canım allah razı olsun hepimize birden gelir inşallah meleklerimiz polen bal tarçınıda sizden duymuştum onuda yiyicem allahın izniyle sağol canım

Allah razı olsun canım padişah macununu bilmiyordum onuda alırım.bende enfeksiyon var tedavi oluyorum geçmiştir inşallah.birde ben tarçının hem erkek hem kadın için çok yararlı olduğunu duymuştum .birde canım süt buharını en fazla kaç gün yapmamız lazım mesela ben gelmeden 1 hafta önce başlıyımmı

adetin kaçıncı günündesin bide eşin tam hangi tarih gelicek ..sen yazda ben hesaplayayım sanaa..ona göre buharı bitirip eşinle beraber olman gerek.. yani tam denk gelmesi gerek..
evet canım padişah macununu sende yapabilirsin ama dozaşı çok farklı o yüzden o tarz şeyler hazır satıldıklarından dolayı uğraşma istedim..evet tarçın her ikinizede iyi gelicek..bende bir mail var tarçınla ilgilii,eski kadınlar hep onunla hamile kalıyolarmış.sen tarçınla balı karıştırıp sıcak suyla içebilirsin çay niyetine,oda enfeksiyon için iyi gelicektir,bana güven..ılık su sürekli enfeksiyonunu dökmene yardımcı olur hem temizler.... ha bu ara unutmadan söylimde süt buharını 3 gün yapıp hamile kalanda var 5 gün yapıpta..7 gün olan adaçayı yağı tatlım..

aaaaaaaaaayyyyyy kızlarrrr vallahiii bitkisel uzman olmuşsunuz....

Allah hepinizden razı olsun.... ınsallah Rabbim tez zamanda saglıklı evlatlar hepimize verir...

canım bende paketle yapmıştım yani hazır almıştım..ama sen bulabilirsen açık al..ben bulamamıştım ozaman..hadi hayırlı uğurlu olsuuun...

canım teşekkürler sağol hayırlısı inş,bende paket sütle başlıyacam ama sonra açık süt alacan...rabbim hayırlısını versin inş...:Saruboceq:

Vajinaya Maydanoz ve Sarımsak

Anadolu’da kadınlar, jinekolojik şikayetler için doktora gitmek yerine vajinalarına maydanoz, sarmısak koymak gibi çağdışı yöntemlere başvuruyorlar.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen bir araştırma, kadınların jinekolojik şikayetlerini azaltmak için akıl almaz yöntemlere başvurduğunu ortaya koydu. Hastanede tedavi gören 143 hasta üzerinde gerçekleştirilen araştırmadan çıkan sonuçlara göre, çareyi doktora gitmek yerine alternatif tıpta arayan bazı kadınlar vajinalarına maydanoz, sarmısak bile koyuyor. Tıbbi tedavi dışında kadınların yüzde 64.7’sinin bitkilerle tedavide çare aradıklarını söyleyen Prof. Dr. Ahsen Şirin, şu bilgileri verdi:

Kadınların yüzde 26.1’i ısırgan otu, yüzde 17.4’ü nane, limon, ıhlamur gibi bitkisel tedavi uyguluyor.

Akıntı şikayeti olan kadınlar, tıbbi tedavi dışında süt ve maydanozu kaynatıp buharına oturma, vajinaya maydanoz koyma, korse takma, beline pirinç lapası sarma, kaynatılmış sarmısağı vajinaya koyma gibi uygulamalara başvuruyor.

Prof. Dr. Şirin, bu uygulamaların enfeksiyon açısından zararı olabileceğine dikkat çekerek, bu enfeksiyonun komşu organlara da sıçrayabileceğini, en ileri düzeyde kısırlık yaratabiliceğini söyledi EEE NAPCAZ ŞıMDı KIZLAR :(

:
günaydın herkese canlarım.nasılsınız bakkiiiim.ben uykumu alamadım sabahta erken erken kalktım.uyukluyorum.bütün gece rüya görüp uyandım kendi kendime yorumlayıp tekrar yattım.benim akıntım değişti.daha doğrusu sık sık ıslanıyo çamaşırım.ama öyle böyle değil.değiştirmek zorunda kalıyorum.adetime 1 hafta kala akıntım farklı olurdu.şimdi daha değişik.4 mayıs adet günüm.bu kezde olmazsa galiba bende tüpçünün yolunu tutucam.hep derdim ya eşime kalsa hemen tüpçüye götürecek diye.bende arnavutum gibi yapıcam.dooğğğğrrruuu tüpçüye.bende herşeyi eşime bırakıcam.şimdiden canım sıkılmaya başladı bile.

cnm inşalla hamiş olursun benimde adetime 10 gün kala filan akıntım çoğalmıştı açık sarı renkliydi benimki hamilelik belirtisi zaten birde be beyaz gecelik giydiğimde dışından gögüs uçlarımın koyuluğunu farkettim ama bana öyle geliyo sanmıştım meğer hamişmişim inşallh canım sende hamişsindir benim ilk doktor kontrolü tarihim senin adet tarihin kaydirigubbakcemile44 mayıs yani müjdei haberi bekliyoruz :CüvCüv:

Vajinaya Maydanoz ve Sarımsak

Anadolu’da kadınlar, jinekolojik şikayetler için doktora gitmek yerine vajinalarına maydanoz, sarmısak koymak gibi çağdışı yöntemlere başvuruyorlar.

Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen bir araştırma, kadınların jinekolojik şikayetlerini azaltmak için akıl almaz yöntemlere başvurduğunu ortaya koydu. Hastanede tedavi gören 143 hasta üzerinde gerçekleştirilen araştırmadan çıkan sonuçlara göre, çareyi doktora gitmek yerine alternatif tıpta arayan bazı kadınlar vajinalarına maydanoz, sarmısak bile koyuyor. Tıbbi tedavi dışında kadınların yüzde 64.7’sinin bitkilerle tedavide çare aradıklarını söyleyen Prof. Dr. Ahsen Şirin, şu bilgileri verdi:

Kadınların yüzde 26.1’i ısırgan otu, yüzde 17.4’ü nane, limon, ıhlamur gibi bitkisel tedavi uyguluyor.

Akıntı şikayeti olan kadınlar, tıbbi tedavi dışında süt ve maydanozu kaynatıp buharına oturma, vajinaya maydanoz koyma, korse takma, beline pirinç lapası sarma, kaynatılmış sarmısağı vajinaya koyma gibi uygulamalara başvuruyor.

Prof. Dr. Şirin, bu uygulamaların enfeksiyon açısından zararı olabileceğine dikkat çekerek, bu enfeksiyonun komşu organlara da sıçrayabileceğini, en ileri düzeyde kısırlık yaratabiliceğini söyledi EEE NAPCAZ ŞİMDİ KIZLAR :(

anladım canımda tabii hşey kader kısmet ama bende alternatif tıpla bitkisel tedavilerle ve maydonoz süt buharıyla hamile kaldım bunu napcaz:CüvCüv:

yazın bende tüpçüye yetti gayrı be bune ya cılkı çıktı iyice bu işin yazın bende LPG taktırayım bari.82 model az kullanılmış lpg li ....:roflol:

yazın bende tüpçüye yetti gayrı be bune ya cılkı çıktı iyice bu işin yazın bende LPG taktırayım bari.82 model az kullanılmış lpg li ....:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 82 model olmaz tutmaz :roflol: 2009 model olsun canıımmmm:roflol::roflol::roflol:

sütlü maydanoz güzelleriiiiimmm nasıl gidiyor kürleriniizzzkaydirigubbakcemile4 ben çoookkk yorgunuummm:1closedeyes: galiba bahar yorgunluğumudur nedirrmirmirmirmir dün ovulasyon testinde çok silikte olsa çift çizgiyi yakaladıım..:utangac: çalışmalara devam :jeyyar: akide şekerlerim beniimmm hepinizi öpüyoruuuuummmmmm Şeniz

kızlar bende uygulucam maydonoz süt buharını,adetimi bekliyorum,kızlar adetin son günleri diyorsunuz ama o zaman ilişkiye girsek bile ne faydası olacak sonuçta yumurtlama günleri değil ki?

kızlar bende uygulucam maydonoz süt buharını,adetimi bekliyorum,kızlar adetin son günleri diyorsunuz ama o zaman ilişkiye girsek bile ne faydası olacak sonuçta yumurtlama günleri değil ki?

canım ben cevap vermeye çalışayımm adet bittikten sonra 4-5 gün yapıyorsun zaten hesaplarsan yumurtlama günleri başlıyor sonra yumurtlama günleride ilişkiye giriyorsun bazı arakadaşlar yumurtlama günleride yaptı buhardan kalktıktan sonra eşinle beraber oluyorsun canım hadi şimdiden hayırlı olsuunn:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

seliminamm huuuuuuuuuu saat kaç olduuu halamı uyuyosuuunnnn :1closedeyes: bak temizlik yapcam diye yorma kendiniii koşma sakııınnnnnn kaydirigubbakcemile4

seliminamm huuuuuuuuuu saat kaç olduuu halamı uyuyosuuunnnn :1closedeyes: bak temizlik yapcam diye yorma kendiniii koşma sakııınnnnnn kaydirigubbakcemile4

burdayım bitanem.şimdi girebildim.yok ben hiiiç yorulmuyorum.saolsun annem ve teyzem burada onlar yardım ediyolar.badana yapılıyo evim.salon kaldı sadece.bugün öğleden sonra oda bitecek inşalllah.eeee bebeiş gelcek yaaa mis gibi görsün evimi.aslında keşke gelse de temizlik hastalığımdan biraz kurtulsam onunla oyalanarak.boşu boşuna çok yoruyorum kendimi.farkındayım ama genede kendimi tutamıyorum.allah kimseye göstermesin.tedavide oldum ama hala var biraz.siz beni merak etmeyin.çalışmalara ve kürlere devam.öptüm hepinizi.giremezsem ne olur kusuruma bakmayın.

:

cnm inşalla hamiş olursun benimde adetime 10 gün kala filan akıntım çoğalmıştı açık sarı renkliydi benimki hamilelik belirtisi zaten birde be beyaz gecelik giydiğimde dışından gögüs uçlarımın koyuluğunu farkettim ama bana öyle geliyo sanmıştım meğer hamişmişim inşallh canım sende hamişsindir benim ilk doktor kontrolü tarihim senin adet tarihin kaydirigubbakcemile44 mayıs yani müjdei haberi bekliyoruz :CüvCüv:

tatlıııımmm inşalllah bitanemmm.rabbim hayırlısını hepimizin gönlüne göre versin.inşalllah 4 mayısta ii haberler verirsin ve inşalllah benden hamilelik haberi alırsın.

Back