Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür bir bebişimiz geliyor.ardı kesilmez innnşşşaaalllaaahhh.geve canım benim nekadar detaylı anlatmışsın güzelim.çok saol.emeklerinin karşılığınıda almışsın.kıyamam sana nekadar çok zahmet çekmişsin.teyzesinin bitanesine ve kendine çok iyi bak.inşalllah burada bizimle kalp atışlarını duyduğun anıda paylaşırsın.hayırlısı ile kucağına alırsın inşalllahh.
geve eşin duyunca ne yaptı.uçmuştur havalara.sen neler hissediyosun şuan.biliyorum anlatılamz bişidir.ama çok merak ediyorum.
canım tebrikler bizede moral oldun nekadardır istiyordunki ay çok sevindim yaa birazdaha inanmaya başladım bu küre:CüvCüv::ecrin_bebek:
:teytey::teytey:canımsın yaaaaa sevinmemmi havalara uçarım hihoyyyt önce sağlıklı bir evlat tabiii ama sonrada kız çok istiyorum ben çin takvimine baktım onda erkek çıkıyo ama kısmet işte yumıurtlamadan önceki ilişkilerde kızmı oluyomuş yani?bu durumun gerçekleşme istatistiği nedir merak ettim şimdi kaydirigubbakcemile2
bitanem tedavin hayırlı olur inşalllah.çok sevindim senin adına.beim içimde acayip bi heyecan var.yakında yine hamile çıkacak.
ya sen dedinyaa adetim biti sürekli beraber olduk buharın sonuncu günü diyee.ve yumurtladığım zamanda eşimle küstük diyee.tamam işteee. sen beraber olduğun için çatlamadan önce,ilk giden spermler herzaman erkek olurmuş,e tabi ortada yumurta olmayınca onlar çabuk ölüyolar yani fazla yaşamıyolar içerdee AMMAAA KIZLAR DAHA DAYANIKLI OLDUKLARI İÇİN YAŞAMA SÜRELERİ DAHA FAZLAA OLUYOO..VE SENİN YUMURTANA ŞAP DİYE KIZ GİRİYOOO:lepi: dilerim senin gibi bir kızın olurr eli ayağı düzgün olur hayırlı evlat olurrr,gerisi öemli değil..:1hug:
ya sen dedinyaa adetim biti sürekli beraber olduk buharın sonuncu günü diyee.ve yumurtladığım zamanda eşimle küstük diyee.tamam işteee. sen beraber olduğun için çatlamadan önce,ilk giden spermler herzaman erkek olurmuş,e tabi ortada yumurta olmayınca onlar çabuk ölüyolar yani fazla yaşamıyolar içerdee AMMAAA KIZLAR DAHA DAYANIKLI OLDUKLARI ıÇıN YAŞAMA SÜRELERı DAHA FAZLAA OLUYOO..VE SENıN YUMURTANA ŞAP DıYE KIZ GıRıYOOO:lepi: dilerim senin gibi bir kızın olurr eli ayağı düzgün olur hayırlı evlat olurrr,gerisi öemli değil..:1hug:
günaydın herkese canlarım.nasılsınız bakkiiiim.ben uykumu alamadım sabahta erken erken kalktım.uyukluyorum.bütün gece rüya görüp uyandım kendi kendime yorumlayıp tekrar yattım.benim akıntım değişti.daha doğrusu sık sık ıslanıyo çamaşırım.ama öyle böyle değil.değiştirmek zorunda kalıyorum.adetime 1 hafta kala akıntım farklı olurdu.şimdi daha değişik.4 mayıs adet günüm.bu kezde olmazsa galiba bende tüpçünün yolunu tutucam.hep derdim ya eşime kalsa hemen tüpçüye götürecek diye.bende arnavutum gibi yapıcam.dooğğğğrrruuu tüpçüye.bende herşeyi eşime bırakıcam.şimdiden canım sıkılmaya başladı bile.
yazmayı unuttum.bugünden itibaren bizim evde yaz temizliği başlıyo.öğleden sonra boyacılar gelcek.evin rengini tamamen değitiriyoruz.tabi ben hiç bişeye dokunmuyorum.annem ve teyzem bizde.belki tutunmuştur bebişim.dua edin kızlar.bende pek sık giremiyebilirim buraya kusuruma bakmayın tamammı fıstıklarım.çok öptüm hepinizi.
günaydın herkese canlarım.nasılsınız bakkiiiim.ben uykumu alamadım sabahta erken erken kalktım.uyukluyorum.bütün gece rüya görüp uyandım kendi kendime yorumlayıp tekrar yattım.benim akıntım değişti.daha doğrusu sık sık ıslanıyo çamaşırım.ama öyle böyle değil.değiştirmek zorunda kalıyorum.adetime 1 hafta kala akıntım farklı olurdu.şimdi daha değişik.4 mayıs adet günüm.bu kezde olmazsa galiba bende tüpçünün yolunu tutucam.hep derdim ya eşime kalsa hemen tüpçüye götürecek diye.bende arnavutum gibi yapıcam.dooğğğğrrruuu tüpçüye.bende herşeyi eşime bırakıcam.şimdiden canım sıkılmaya başladı bile.
yazmayı unuttum.bugünden itibaren bizim evde yaz temizliği başlıyo.öğleden sonra boyacılar gelcek.evin rengini tamamen değitiriyoruz.tabi ben hiç bişeye dokunmuyorum.annem ve teyzem bizde.belki tutunmuştur bebişim.dua edin kızlar.bende pek sık giremiyebilirim buraya kusuruma bakmayın tamammı fıstıklarım.çok öptüm hepinizi.
merhaba arkadaşlar adetim bitince bende adayağı ve süt buharı kürlerini yapıcam ama size başka bişey söylemek istiyorum
arkadaşımın annesinin 10 sene çocuğu olmamış bir karışım hazırlamışlar 2.ay hamile kalmış ve arkadaşımı dünyaya getirmiş ardınlar çok kısa aralıklarla 2 çocuğu daha olmuş ve bu yolla birçok kişi daha kalmış.şimdi kendi kızınada yaptı yeni kullanmaya başladı eşim askerden gelince banada yapıcaklarmış bu karışımdan ama ben tam olarak içinde ne olduğunu ve miktarını öğrenip yazarım.çocuğu olmayanlar bu kadına gidip karışımdan yaptırıyorlarmış bende öğrenip yazarım arkadaşlar
CANIIM HADİ İNŞALLAAAH BU KÜR SANA VESİLE OLUR..mutlaka o kürü paylaş benden geçtidee bari arkadaşlarım yararlansın..kaydirigubbakcemile5sağlıcakla kal inşallah kerek kalmadan hamile kalırsın bu ay..meleğine kavuşman dileğilee.:1hug: