kızlar hepinize çok teşekkür ederim canlrım benim darısı sizlerin başına inşalah inanın kalpten istiyorum
çeken bilir dimi kılar:)baştan başlıyım nerdeyse 2 yıldır deniyorduk ve olmuyordu geçen yıl ganophane çatlatma iğnesi sonuç negatif peşinden göbekten iğneyle yumurta gelişimi çtlatma iğnesi sonuç hipertimilasyon(aşır yumurtalık büyümesi ki tehlikei bir durummuş bnd snra öğrendim)sonra bıraktık hiç tedavi görmedim 7-8 ay fila yine olmadı ki hiçbir problemimiz yoktu bizim ne eşimin ne beim hatt değerlerimiz iki katıydı sonra tekrar klomen çatlatma iğnesi sonuç tek yumurta elde edildi oda zor büyüdü sonuç negatif peşinde tekrar klomen bu kz kist oldu sonra doğum kontrol hapı kullandım peşinden aşılamaya karar verdik ve tekrar doktora klomen çatlatma iğnesi (bu arada klomen içerken saraçoğlunun incir kürünü yaptım ve klomen ve incirle beraber 5-6 yumurtam oldu süperdi yani:)aşılamamda yapıldı sonuç negaif bu geçen ay oldu doktorum dediki senin çocuk sahibi olmaman için hiçbir sorunun yok ve seni çocuk saib yapamazsak bu bizm ayıbımız dedi psikolojik olarak kendin rahat tut dedi beni çok gegin gördü sanırm ve bu ay ara ver istersen dedi ende siz ne önerirsiniz dedim bence dinln dedi v ben dinlenme aşamasında adetimin 2.günü incir suyuna bşladım 21 gün yaptım yine bununla beraer bal çörekotu tarçın karışımı yedim 3 öğün 1 çay kaşığı ve adetim bitince maydonoz ve süt buharı yaptım 3 gün hergece eşm soğudukça ısıttı 3-4 kez ısıtıyordum bir gecede yaptığım sürec hiç ilişkiye girmedim bittiği gece ve gün aşırı toplasan4 veya 5 kere ilişkiye girdim sonra biz eşimle küstük ve adet günüme kadar beraber olmadık yani yumurtlama günümde bile beraber olmadık adetim geçince ihtimal vrmedim hatta 3 gün geçtikten sonra tst yaptım düşünün yani:)sonuçmu hamileyim:)ben maydonozun faydasını gördüm kızlar tabii incir ve çörekotununda bütün bu formülleri kadınlar klübünden öğrendim allah razı olsun allahisteyen herkese nasip etsin dualarım sizlerle