• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

canim adayagi kullannalar sütten sonra kullaniyorlar. sütü de biz bi kac kisi yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. 5 gün boyunca. her gün iliskiye girenler de oldu, 2 günde bir girenlerde. ama sanirim adayagi adetin son gününden baslanip 7 gün felan yapiylior. sana kalmis aslinda. nasil rahat ediyorsan öyle yap.

kız meyraa allah seni ne etsiiiiiiiiin..allah seni hamiş etsiiiiinn emiii. kız sütün üzerindeyken mi yazı yazıyon bizeee..ay ne güldüüümm sanaaa..
MAVİYESHİLL..canıııım geçmiş olsuuun,umarım tez zamanda atlatırsıın..sanan önerim bence madem eşinde yokmuş rahatça süt buharını yap adetten sonra kalktığındada adaçayı yağını yap öyle sabaha kadar dursun..

yaa bide hemşeriymişiiizz haaa,çok sevindiim çook..bütün arnavutlar toplaştııık..MİRSE VJEN:))Umarım arnavutça biliyosundur..görüşmek dileğile sağlıcakla kal..

TUBAYOK CANIM BENİİİM GÜZEL DUALARIN İÇİN AMİİİİİİİİİİİN..BİZİM İÇİN NE DİLİYOSAN RABBİM İKİ KATINI VERSİN SANADAAA..ALLAH RAZI OLSUUN.çok teşekür ederiiim

kıss meyram sen nasıl başardın o işi hem kaynar sütün üstüne otur hem burya mesaj yaz allah akıl fikir bir tanede bebiş versin emii :)))birden gözümün önüne getirdimde valla bravo sana alkisalkisalkis

selimina ve durualya arkadaşımız neredeler yaa valla merak ettim yoksam tatilimi değerlendiroyorlar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

kızlar yaa bu sut ve maydonozdan hamıs hıc yokmu bastan sona hepsını okıyamadın ara ara baktım hıc gormedım hıc hamıs yokmu bende denedım bu ay bakalım hayırlısı artık pek de umıtlı degılım ama Insallah Rabbım verır de bahanesı bu olur sevgıler.......

kızlar tamam belki bu topikte hamiş çıkmadı ama selimina arkadaşımın arkadaşı 11 yıl sonra süt buharı sayesinde bebişi oldu.bide herkezin bünyesi farklı bana uymaz ama sana uyabilir.demeekte fayda var.inanma meselesii.sonuçta pahalı bir işlem değil kaç miliyarlar harcanıyo bir tüp bebek tedavisinde,parası olmayıp bunu deneyen bir sürü kişi var.bence bişey kaybetmezsiniz...vee ister inanın ister inanmayın benim adetlerim hep sancılı geçerdi mutlaka ilaç alırdım..ve bugün hasta oldum inaanın ne ilaç kullandım nede ağrı hissettim.yani bayağı işe yaradı ..inşallah sizlerde faydasını görürsünüüüzz..

canim adayagi kullannalar sütten sonra kullaniyorlar. sütü de biz bi kac kisi yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. 5 gün boyunca. her gün iliskiye girenler de oldu, 2 günde bir girenlerde. ama sanirim adayagi adetin son gününden baslanip 7 gün felan yapiylior. sana kalmis aslinda. nasil rahat ediyorsan öyle yap.

canım çok teşekkür ederim.bu gün adetimin 3. günü hadi gidip bi hormon tahlili yaptırıvereyim dedim koskoca gatada sabahtan öğlene kadar muayene bile olamadım tabii o piskolojiyle hemen aktara koştum ne var ne yok hepsini aldım aktara dedimki eğer bunlar bir işe yaramazsa geri gelip ahanda burda çirkeflik yapıcam ona göre ver dedim.bu gün başlıycam eğer benim gibi tüpü kapalı arkadaşlar varsa bende fayda görürsem hemenn yazarım allahın izniyle bir daha ki ay herkes hamiş burasıda çocuk bahçesi inşallah...:alkisalkisalkis

fshsos caniiiim, seninde mi tüpün kapalii? benmde kapali sagdaki. Allah hayirlisini versin.

süt buhari gercekten adet agrisina iyi gelio. bende adet oldum ya gecen hafta, arnavut güzelinin dedigi gibi sadece ilk gün agridi ve ikinci gün cooook az agridi ilac bile icmedim. seliminadan Allah razi olsun, ön ayak olduda yaptik. yoksa tembellikten yapmazdim valla. Allah ona bebisler versin.

buharin üzerindeyken cooook rahat oluo valla, önüme minik laptop masasini aldim bakim dedim kimler var. kimse yoktu, benimde aklima geldi öyle yazdim iste :jeyyar: gülün diye yazdim yani. insallah bu aylar son olur yoksa dizlerimde derman kalmadi süte müte oturcak. bögürtlen köküde midemi mahvetti, ölüyorum agridan.

heee tüpüm kapalı canım ya bu tüpler başımıza bela oldu.artık evde tüp bitti cümlesine bile tahammülüm yok.açıcaz allahın izniyle yada bizim tüpler infilak edecek:)

Son düzenleme:
kızlar bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve hamileyimmmmmmm darısı sizlerin başına:)

kızlar bu ay maydonoz süt buharı yaptım ve hamileyimmmmmmm darısı sizlerin başına:)
oleyyyyyyyyyyyy bir hamilemiz çıktıııııııı canım allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün .......selimina arkadaşım çok sevinecek bu haberine allahhhhh oyunuyalım kızlar başı ben çekiyorum
KEDERSİZ:teytey:SELİMİNA:teytey:ARNAVUTGÜZELİ :teytey:DURUALYA:teytey:MEYRA:teytey:VE DİĞER ARKADAŞLAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: İNŞALLAH YAKINDA BENİM İÇİNDE HALAY ÇEKERİZ KIZLAR

gave ne kadar yaptın kac kere yanı bızde zamanında yaptık ama bıseycık olmadı

hihoyyyttebrikleeeer canııııım çok sevindiim senin adınaaaa:teytey:

:nazar::nazar:hadi hayırlısı olsuuun,herşey gönlünce olsuuuunn.sağlıcakla kal.bize gelişmeleri anlat mutlakaaa..:1hug:a.s.

oleyyyyyyyyyyyy bir hamilemiz çıktıııııııı canım allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerinde yüzünü güldürsün .......selimina arkadaşım çok sevinecek bu haberine allahhhhh oyunuyalım kızlar başı ben çekiyorum
KEDERSİZ:teytey:SELİMİNA:teytey:ARNAVUTGÜZELİ :teytey:DURUALYA:teytey:MEYRA:teytey:VE DİĞER ARKADAŞLAR:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: İNŞALLAH YAKINDA BENİM İÇİNDE HALAY ÇEKERİZ KIZLAR

Şeniz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin tatlım beniiiiiim inşallaah tez zamndaaahihoyyythihoyyythihoyyyt

kız selimina nerdesiiiiiiiiiiiin kız teyze oluyosuuun kııııızzz. hadi gözün aydııın ..topiğnde hamile vaaaaaar...tebrike ederim senidee bak senin vesilen sayesinde olduuuu.allah razı olsun sendee bir bebişimiz daha geliyoo.. kız sen çalışma mı yapıyosun yoksaa hallaaaa

canım benim.çok sevindim.tebrikler.rabbim tamamına erdirsin.senin hiç topikte bişiler yazdığını görmedim.demekki uzaktan takip etmişsin.olsun bu yöntemin işe yaradığına emin oldum.inşalllah hayırlısı ile bebişini kucağına alırsın.sorun neydi sizde.ve yaptıklarını detaylı yazarmısın.mutluluktan uçucam.şuan eşimde yanımda.o bile kontrol edemiyo beni.çoooooookkkk sevindiim çoookkk.

Back