• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu mayaiolp'nin koltuk takımları

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
beyaz koltuk takımın çok güzel iyi günlerde kullan

İkisi de çok güzel iyi günlerde oturun. Ama beyaz olan çok daha şık tekli koltuğu da çok güzel. Rahat görünüyor gerçekten :)))

cnm güle güle kulan..oturma odamız aynııı:)sadece kenarlarındakkiiii yatay kahve rengi ahşap benimkinde dikey:)yastıklarımda koltugun renginden:)misafirler için çok iyiş oluyor her biri çift kişilik yata açılınca:)

çook teşekkür ederim hanımlar beğenmenize sevindim. ama ben beyaz takımın rengini değiştirdim limon küfü olacak ayrıca bunlar deri ben kumaş istedim derini otururken çıkardığı sürtünme sesini sevmiyorum. sizler beyaz halini beğenince tereddüt ettim acaba beyaz mı kalsa diye ama yemek odam da beyaz iyice hastane gidi olmasın yaa

Limon küfü ne renk tam olarak kestiremiyorum ona yorum yapamayacağım. Ama deri yerine kumaş tercih etmen bence de iyi olmuş. Ben de deri sevmiyorum, görünüşleri çok güzel ama sanki üstüme koluma bacağıma yapışıyor gibi geliyor oturduğum zaman. :olmaz:

Limon küfü ne renk tam olarak kestiremiyorum ona yorum yapamayacağım. Ama deri yerine kumaş tercih etmen bence de iyi olmuş. Ben de deri sevmiyorum, görünüşleri çok güzel ama sanki üstüme koluma bacağıma yapışıyor gibi geliyor oturduğum zaman. :olmaz:

açık yeşil gibi bi renk canım.deri bana da yapışıyormuş gibi geliyor sevmiyorum

Değiştirmekle iyi yapmışsın, iki takımda açık renk olduğu için birbirine çok benziyordu,
Pastel ve soft bir renk tercih etmişsin, eminim çok farklı ve şık olacaktır,
Seçtiğin kumaş deriden daha kullanışlı iyi yapmışsın yani değiştirmekle,
Güle güle kullanın.

canım güle güle kullanmak nasip olsun bende oturma odanı beğendim burdan bile pofidik ve rahat gözüküyor deriyi bende sevmiyorum ve eniyisi bile yaz sıcagında cekilmiyor
limon küfü deride ve süette görmüştüm hoş 1renk bu arada sana kolay gelsin iki takımında çok açık renk

Güle güle kullanın canım, 2 takımda çok güzel..
Sorularım olacak izninle; oturma grubu yataklı ve bazalı mı? Nerden ve nekadara aldınız :kedi: tüm sorularım bukadar zemuszemus Bizde oturma grubu arıyoruzda.. Sizinkinin modelini beğenince sormak istedim..

canım güle güle kullanmak nasip olsun bende oturma odanı beğendim burdan bile pofidik ve rahat gözüküyor deriyi bende sevmiyorum ve eniyisi bile yaz sıcagında cekilmiyor
limon küfü deride ve süette görmüştüm hoş 1renk bu arada sana kolay gelsin iki takımında çok açık renk

saol canım. 2 takım da silinebilen kumaş leke tutmuyor dediler ama kullanmadan bilinmez...

Güle güle kullanın canım, 2 takımda çok güzel..
Sorularım olacak izninle; oturma grubu yataklı ve bazalı mı? Nerden ve nekadara aldınız :kedi: tüm sorularım bukadar zemuszemus Bizde oturma grubu arıyoruzda.. Sizinkinin modelini beğenince sormak istedim..

saol canım. iki takım da yataklı ama bazaları yok. inegölde üçel mobilyadan aldım.ikisi toplam 5600 gibi bi fiyattı sanırım canım.şunu söyleyeyim iki takım da çook rahat oturunca insanın kalkası gelmiyor.eğer imkanın varsa inegöle git çok farklı modeller var.

güle güle kullan cnm cok guzeller, markalarını ve fiyatlarınıda yazabilirmisin cnm

yazmışsın cnm pardon görmemiştim tekrar güle güle kullanman dileklerimde, huzlru mutlu olun hep inşallah cnm arkadaşım

Back
X