• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

arkadaşlar ben de hamileyim şuan 5 haftalık daha çok yeni bebeğim:) keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya da bebeğimi görürüz Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)

Gözün aydın canım..Allahım sana bağışlasın..bu arada ultrasyonda 5. haftadamı göründü? ilk olarak kan testindemi cıktı?? benimde adetim 9 gün geçti dün doktora gittim..ultrasyonda bişe göremedi kan verdim bugün alacağım..en son 27 nisanda adet olmuştum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum..inşallah bende gebeyimdirrr..

Gözün aydın canım..Allahım sana bağışlasın..bu arada ultrasyonda 5. haftadamı göründü? ilk olarak kan testindemi cıktı?? benimde adetim 9 gün geçti dün doktora gittim..ultrasyonda bişe göremedi kan verdim bugün alacağım..en son 27 nisanda adet olmuştum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum..inşallah bende gebeyimdirrr..
hira sen test yapmadın mı

arkadaşlar ben de hamileyim şuan 5 haftalık daha çok yeni bebeğim:) keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya da bebeğimi görürüz Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. Darısı bize olsun inş :)

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum günüme 1 hafta var ilk denememiz cok ümitliyim insallah olur Rabbim tüm isteyenlere verir insallah.

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum gunume 1 hafta var ilk kez deniyoruz cok ümitliyim insallah olur. Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insallah.

merhaba ben de yeni üyeyim. Adetime 4 gün kala test yaptım çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarladığımda koyulaştı. Yarın için randevu aldım bakalım kendi hesabıma göre şuan 5+0. Yarın gittiğimde kese görünür mü çok merak ediyorum

merhaba ben de yeni üyeyim. Adetime 4 gün kala test yaptım çok silik çıktı 2 gün sonra tekrarladığımda koyulaştı. Yarın için randevu aldım bakalım kendi hesabıma göre şuan 5+0. Yarın gittiğimde kese görünür mü çok merak ediyorum

görünmeyebilir canım ama endişelenme sat ne idi senin

benim 1 mayıs seninki ne zaman? aa seninkiyle 1 hafta mı var yoksa

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum gunume 1 hafta var ilk kez deniyoruz cok ümitliyim insallah olur. Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insallah.
ben de ilk kez düşünmüştüm hatta inanamadım hemen olduğuna. Test üstüne test yaptım :) inş. senin de olur olumlu düşün

Taze hamişler, özellikle yumurtlamadan sonra ne hissettiniz, ya da ne zaman hissetmeye başladınız anlatsanızaa:)))

hiç takip etmedim biraz sürpriz oldu benimki ama sık idrara çıkma baş dönmesi dilde demir tadı sadece bunlardı

Back
X