peki bunu bırktıktan sonra tekrar terleme baslıyormu ömür boyumu kullanmak gerekiyor acaba?
arkadaslar bende maxim roll on kullaniyorum Istanbula gittigimde arama motoruna ismini yazip ilk yazan eczaneden siparis edip satin aldim bana postayla beraber 85 milyona patladi ama olsun
5inci ayin sonunda aldim ve hala bitmedi
devamli kullanmiyorum acikcasi devamli kullanmaktan biktim cunku kol altimi temizleyip sursem kabariyor almayip sursem yine kabartiyor ve bu bana azicik aci veriyor
hatta gerilmeler oluyor onun disinda mukemmel yani hani derler ya gülü seven dikenine katlanir benimkide oyle bisey
mecbur katlaniyorum bi yarim saat kasintisina.
ve yikansam dahi kac gun etkisi suruyor simdiki amacim ets klipsli tedavi olmak en yakin arkadasim oldu ve muthis mutlu kesinlikle tavsiye ediyor kendisi 1500ytlye oldu
onu olmayi dusunuyorum benim sorunum sadece kol alti ama napalim denicez bakalim
arkadaşım iki gün kıstas değil, zaten kılavuzu okursan terlemen duruncaya kadar devam edeceksin, sonra azaltacaksın sürmeyi. her bünyenin terlemesi farklı sonuçta.Arkadaşlar Bende maximden aldım kullanmaya başlayalı 2 gün oldu ama yine terliyorum. Islaklık gözle görülür bir biçimde var. Kimi arkadaşlar ilk gün daha kesiyor demiş bende kesmedi biraz tedirgin oldum açıkçası. Verdiğim paraya değer inşallah bir faydasını görürüm. Bide benim terleme sıkıntım evdeyken pek olmuyo genelde işyerinde dışarıda gezerken vs.. oluyo bide normalde farklı bir ortamda kendimi kasarım ozamnlar çok aşırı terliyorum. Acaba terleme şekilleriyle nedenleriylede etkisinin bir alakası varmı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.