Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

mrb Arklar Bende Bu Yazdıklarınızı Okudum Certain Dri Aldım Ama Hiç Etkisini Göremedim :KK43:((( Dün Gece Sürdüm Bu Sabah Yine Her Zamanki Gibi Terlemeye Başladım Hiçbi Faydası Olmadı Aynı Sorunu Yaşıyan Varsa Cevap Bekliyorum Daha Yeni Kullandığım Içinde Olabilirmi Bu Etki Süreci

+11111111111111111111111111111111

bencede bilimsel olarak eger tehlikeli degilse kullanın bende bazı rolonlar koltuk altında bez yaptı özelliklede oriflamın silk kasmir kesinlikle kullanmayın

merhaba,
ben de bugün maxim aldım. ankara da nerde olduğunu merek edenler için, ben tandoğanda hemen ankara üniversitesinin karşısındaki eczaneden aldım. yalnız almak isteyen arkadaşlara şunu söyleyeyim. üzerinde böbrek rahatsızlığı olanlar için uygun olmadığı yazıyor. dikkat etmek lazım.... kaşıntı şikayeti olan arkadaşlar, üzerinde "kaşıntı yaparsa bize haber verin size hassas ciltler için olanı gönderilim" diye bir not düşmüşler. eczaneyle konuşup hassas ciltler için olandan da getimeleri istenebilir... bende normal rollonlarda kaşıntı yaptığı için sonuç ne olacak bilmiyoum...yeni sürdüm ama şimdilik kaşıntı yok :) abakalım yarın terleme durumu nasıl olacak....problemsiz günler dileğiyle..

ablamında vardı böyle bir sorunu terkur diye bir krem kullanıyo faydasını görmeye başladı.

Ben de 5 gün her gece yatmadan önce temiz koltukaltıma ve göğüslerin altına sürdüm ve etkisini gösterdi ama ben yine de sabahları deodorant falan sıkıyorum. Ama koltukaltım kupkuru artık :dance:

ya acaba lycralı tişortler bu ıslaklığı kamufle eder mi ?
her türlü ürünü deneyip de sonuç alamayanlar yada denemek istemeyenler için çözüm olabilir mi lycralı tişortler...ne dersiniz ? o kumaş ıslaklığı göstermiyor galiba...

arkadaşlar ben kayseride en az 15 tane eczacıya baktım.ama yoook
babam da int ten alışverişe izin vermiyo.ben napacam:KK43:

ama bu çözüm değil arkadaşlar
ay bende resmen muhalefet gibi oldum tüm konulara
aşırı terlemenin sağlık problemi olduğunu ve bunun çok değişik nedenleri olabildiğini biliyorum
geçici çözümler rahatlata bilir ama tedavi etmez.
bence bir uzmana görünüp nedenini çözmek ve buna göre davranmak icap eder.terleyen bölüme aşırı kozmetik veya gözenek kapatıcı veya v.s.v.s şeyler uzan vadede sıkıntı yarata bilir.
hadi iyi forumlar kızlar

Evet denedim maximi.Ve süper birşey olduğunu gördüm.Tereddüt edenlere şiddetle tavsiye ediyorum.Botoxtan bile daha iyi.Koltukaltım kupkuru inanamıyorum ya.Maximi tavsiye edenlere çok çok teşekkür ediyorum.:lepi:

Ben de botoks yaptırmıştım geçen sene, botoks yapılmış yere bunu kullanmanın bir zararı olur mu diye korktuğumdan alamadım. Sen araştırmış mıydın doktorla konuştun mu almadan önce? :çok üzgünüm:

doktoruma sordum, bi zararı yokmuş, hatta tüm deodorantlarda da aynı madde kullanıyormuş, botoks kadar etkili olmaz dedi. ben de aynı acıyı bi daha çekmek istemediğim için gidip aldım, bugün ilk gün, denemek için kısa kollu mavi tshirt giydim bugün... :KK70: şimdilik hiç terlemedim, umarım gün boyu aynı etkiyi gösterir :) maximden haberdar olmamızı sağlayan arkadaşa ben de teşekkür ederim :)

mrb arkadaşlarrrrrrrrr
ben de maxim kullanıp çok memnun kalanlardanım.ilk başlarda inanmıyordum etkili olacaına ama daha kullandığım ilk gün etkisini gördüm.tabii çok sık kullanmamak lazım yine de fazlası zarar olabilir.ayrıca öyle çok pahalı da değil siz nerden alıyosunuz?şişesini 35 e alıyorum ben. bu arada 3.şişem bitti 7 ayda.
yazın sadece koltuk altıma değil yüzüme de kullandım. el ve ayaklara,göğüs ve sırt bölgesine de sürülebiliyomuş.ama dediğim gibi çok fazla tiryaki olmamak lazım.

ankarada nerden aldığını söyleyebilir misin canım kafayı yicem bulamadım

arkadaslar kesinlikle ürün satis yeri paylasimi yapmiyoruz
aksi takdirde siteden uzaklastirilirsiniz a.s.
arama motorlarindan yardim aliniz

arkadaslar bende maxim roll on kullaniyorum Istanbula gittigimde arama motoruna ismini yazip ilk yazan eczaneden siparis edip satin aldim bana postayla beraber 85 milyona patladi ama olsun
5inci ayin sonunda aldim ve hala bitmedi
devamli kullanmiyorum acikcasi devamli kullanmaktan biktim cunku kol altimi temizleyip sursem kabariyor almayip sursem yine kabartiyor ve bu bana azicik aci veriyor
hatta gerilmeler oluyor onun disinda mukemmel yani hani derler ya gülü seven dikenine katlanir benimkide oyle bisey:nazar:
mecbur katlaniyorum bi yarim saat kasintisina.
ve yikansam dahi kac gun etkisi suruyor simdiki amacim ets klipsli tedavi olmak en yakin arkadasim oldu ve muthis mutlu kesinlikle tavsiye ediyor kendisi 1500ytlye oldu
onu olmayi dusunuyorum benim sorunum sadece kol alti ama napalim denicez bakalim

ürün satış yerinin ismini istemiyorum yeri yer olarak tarif istiyorum daha önceki sayfalarda tarifler olduğu için değişik şehirlerde...

Arkadaslar bunu ben gecen eczanede almak istedim fakat eczaci bana tavsiye etmedi, ilerde bundan dolayi cok daha buyuk sorunlar yasayabilecegimi soyledi.koltuk altinda ur olusabilirmis ve bobreklerimiz bundan dolayi zarar gorebilirmis.Kesin cozum kesinlikle terlemez falan dedi ama tavsiye etmedi yani. Dogru olabilcegini dusunuyorum, almis olsam adamin karina olmus olcakdi 55yt az degil ama bana aynen boyle anlatti cok ama cok istememe ragmen bende almadim..simdi napsam diye dusunmekteyim hala,umidim maximdi ama..

ya ben de hangi eczaneye sorsam kızım sakın kullanma fln dedi ama alacam.sonuçta birkaç doktorun tavsiye ettiğini duydum sitede içim rahat.hem biz normal terleyen koltukaltna kullanıp da teri kurutmuyoruz ki.bunu aşırı terleyenler kullanıp terlemeyi normale indiriyolar

ya ole sitede yazilan herseye inanmayin arkadaslar,en sagliklisi bunu doktorunuza sormaniz.
asiri terleyenler kullaniyoda tamamiyla kesiyo terlemeyi canim bu sagliksiz, vujud teri disari atamayinca napar bilmiyorum:KK70: bana eczaci hic tavsiye etmedi , ilerde keske terleseydimde bobreklerim suan boyle olmasaydi diyebiliriz. O yuzden ii dusunup ii arastirip karar verin derim kizlar.

normal boyutlarda terleyen arkadaşlar kullanmasın bence de.. benim koltukaltımdan ter damlardı ben o yüzden kullanıyorum, tamamen terlemeyi önlediğini de düşünmeyin.. yine terliyorum.. vücuduma daha çok yayılıyor ama artık hiçbir yere şıpır şıpır ter damlatmıyorum.. şu an koltuk altım yine ıslak, ama insanların dikkatini çekecek kadar değil..

o kadar terliyordum ki kışın kazak giydiğimde terlediğim için kazak sırılsıklam olurdu ve üşürdüm, o yüzden kışın kolsuz penyelerimle dolaşmaya başlamıştım ve inanın bana daha az üşüyordum.. annem de bi kış günü merserizenin üstüne giydiği deri ceketi sırılsıklam yapınca botoksu denemeye karar vermiştik..

botoks yaptırmaya karar verecek duruma geldiyseniz bence kullanın.. botoks da çok acılı ne de olsa.. kaşıntıyı tercih ederim naniknanik ve tavsiye ederim :dance:

X