- 20 Mart 2009
- 44
- 0
SELAM
bıktım şu ter denen şeyden.yaz kış sürekli ıslak.terleyeceğim diye hareketlerimi bile kısmaya başladım.teri bıraktım kokusu olmasa en azından bu kadar dert yapmazdım.deotak,nivea,rexona hep denedim.ter kokusu geçmiyor.maximi almaya karar verdim.acaba ıslaklıktan ziyade ter kokusunuda engellermi??yardımcı olusanız sevinirim..
SELAM
bıktım şu ter denen şeyden.yaz kış sürekli ıslak.terleyeceğim diye hareketlerimi bile kısmaya başladım.teri bıraktım kokusu olmasa en azından bu kadar dert yapmazdım.deotak,nivea,rexona hep denedim.ter kokusu geçmiyor.maximi almaya karar verdim.acaba ıslaklıktan ziyade ter kokusunuda engellermi??yardımcı olusanız sevinirim..
liliput bende çok da aşırı bir ter kokusu yoktu, en azından roll-on sürdüğüm zaman pek duymuyordum.. büyük bi oranda terlemeyi azaltıyor, bence koku da terler birlikte azalacaktır. ee zaten akşamdan sürüp sabah yıkıyorsun, sabah yıkayınca da roll-on sürersin, hiçbir koku kalmaz bence.. para ayırabiliyorsan ben denemeni tavsiye ederim.. umarım istediğin sonucu alırsın.. sengözlerimebaksanab
ter olmayınca kokusu da olmaz. arkadaşın dediği gibi sabah yine de bi roll-on sürer çıkarsın.
ya arkadaslar birsey sormak istiyorum.maximi gece suruyoruz sabah yikiyoruz onu anladim.peki yikadiktan sonra baska bir deodarant ya da roll on falan kullanmalimiyiz?mesela rexona falan
Ürünü alacağınız sitede belirtmişlerdir zaten kargo bilgilerini.ben de internetten sipariş vereceğim..fakat bir şeyi merak ediyorum..kargo ücreti var mı arkadaşlar....internetten sipariş isteyenler belirli bir kargo ücreti ödediler mi acaba?....