- 3 Haziran 2008
- 11
- 0
- 36
mrb Arklar Bende Bu Yazdıklarınızı Okudum Certain Dri Aldım Ama Hiç Etkisini Göremedim((( Dün Gece Sürdüm Bu Sabah Yine Her Zamanki Gibi Terlemeye Başladım Hiçbi Faydası Olmadı Aynı Sorunu Yaşıyan Varsa Cevap Bekliyorum Daha Yeni Kullandığım Içinde Olabilirmi Bu Etki Süreci
ablamında vardı böyle bir sorunu terkur diye bir krem kullanıyo faydasını görmeye başladı.
Evet denedim maximi.Ve süper birşey olduğunu gördüm.Tereddüt edenlere şiddetle tavsiye ediyorum.Botoxtan bile daha iyi.Koltukaltım kupkuru inanamıyorum ya.Maximi tavsiye edenlere çok çok teşekkür ediyorum.:lepi:
mrb arkadaşlarrrrrrrrr
ben de maxim kullanıp çok memnun kalanlardanım.ilk başlarda inanmıyordum etkili olacaına ama daha kullandığım ilk gün etkisini gördüm.tabii çok sık kullanmamak lazım yine de fazlası zarar olabilir.ayrıca öyle çok pahalı da değil siz nerden alıyosunuz?şişesini 35 e alıyorum ben. bu arada 3.şişem bitti 7 ayda.
yazın sadece koltuk altıma değil yüzüme de kullandım. el ve ayaklara,göğüs ve sırt bölgesine de sürülebiliyomuş.ama dediğim gibi çok fazla tiryaki olmamak lazım.