Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

SELAM
bıktım şu ter denen şeyden.yaz kış sürekli ıslak.terleyeceğim diye hareketlerimi bile kısmaya başladım.teri bıraktım kokusu olmasa en azından bu kadar dert yapmazdım.deotak,nivea,rexona hep denedim.ter kokusu geçmiyor.maximi almaya karar verdim.acaba ıslaklıktan ziyade ter kokusunuda engellermi??yardımcı olusanız sevinirim..

ya sagol bende acayıp terleyenlerdenım doktora cıktım terbezlerımın asırı calısması dedı ılac vermek ıstemıyorum cunku verecegım ılacların cok buyuk yan etkısı var terlemeyı kesersek daha buyuk sorunla karsılasırsın dedı o yuzden dogal yolla gecırmeye calıs dedı ama neler denedım olmadı bu ılacı deneyecegım ınsallah cozumunu bulmus olurum :sositososito

SELAM
bıktım şu ter denen şeyden.yaz kış sürekli ıslak.terleyeceğim diye hareketlerimi bile kısmaya başladım.teri bıraktım kokusu olmasa en azından bu kadar dert yapmazdım.deotak,nivea,rexona hep denedim.ter kokusu geçmiyor.maximi almaya karar verdim.acaba ıslaklıktan ziyade ter kokusunuda engellermi??yardımcı olusanız sevinirim..

arkadaşlar yokmu bir cevap yazacak:çok üzgünüm:

liliput bende çok da aşırı bir ter kokusu yoktu, en azından roll-on sürdüğüm zaman pek duymuyordum.. büyük bi oranda terlemeyi azaltıyor, bence koku da terler birlikte azalacaktır. ee zaten akşamdan sürüp sabah yıkıyorsun, sabah yıkayınca da roll-on sürersin, hiçbir koku kalmaz bence.. para ayırabiliyorsan ben denemeni tavsiye ederim.. umarım istediğin sonucu alırsın.. sengözlerimebaksanab

SELAM

ter olmayınca kokusu da olmaz. arkadaşın dediği gibi sabah yine de bi roll-on sürer çıkarsın.

Arakadaslar dus aldıktan sonra koltuk altlarınıza kabatrma tozu surun.pudra gıbı kuru sekılde. Asla terınız kokmuyor.ben bunu bu super sıte kk da okudum ve uyguladıgımda gordumkı hakıkaten dogru!!!!!!!!!!!!!

ya arkadaslar birsey sormak istiyorum.maximi gece suruyoruz sabah yikiyoruz onu anladim.peki yikadiktan sonra baska bir deodarant ya da roll on falan kullanmalimiyiz?mesela rexona falan

liliput bende çok da aşırı bir ter kokusu yoktu, en azından roll-on sürdüğüm zaman pek duymuyordum.. büyük bi oranda terlemeyi azaltıyor, bence koku da terler birlikte azalacaktır. ee zaten akşamdan sürüp sabah yıkıyorsun, sabah yıkayınca da roll-on sürersin, hiçbir koku kalmaz bence.. para ayırabiliyorsan ben denemeni tavsiye ederim.. umarım istediğin sonucu alırsın.. sengözlerimebaksanab

en kısa zamanda deneyeceğim.bu arada karbonatı bende denedim bugün.fazla kokmadı:teytey:

ya arkadaslar birsey sormak istiyorum.maximi gece suruyoruz sabah yikiyoruz onu anladim.peki yikadiktan sonra baska bir deodarant ya da roll on falan kullanmalimiyiz?mesela rexona falan

şart değil tabi de ben kullanmazsam rahat edemiyorum, zaten uzun zamandır maximi kullanmıyorum, ihtiyaç hissetmiyorum..

tamamen sana kalmış.. ilk seferinde sürme istersen, ihtiyaç hissedersen kullnırsın sonrakilerde..

lilipu aynı sorun bendede var canım,bide bende ter az ama koku çok,ıslaklık sorunum yok mesela koltuk altımı rahat kldırabiliyorum ama kokusu.anlamdım gttii ama terim çok kokulu galiba bide ben kendi ter kokumu alamıyorum kardeşim fln soruyorum,sen kendin alabiliyormusun,TŞK:):)

Roll on u eczanelerde bulmak çok zor . .
Ben ıstanbul'da olduğum halde kaç yere sordum YOK !
Gelecek,geliyor , yakında dediler ama yok
Tek çözüm internetten sipariş . . Hemde daha hesaplı oluyor :)

ben de internetten sipariş vereceğim..fakat bir şeyi merak ediyorum..kargo ücreti var mı arkadaşlar....internetten sipariş isteyenler belirli bir kargo ücreti ödediler mi acaba?....

ben de internetten sipariş vereceğim..fakat bir şeyi merak ediyorum..kargo ücreti var mı arkadaşlar....internetten sipariş isteyenler belirli bir kargo ücreti ödediler mi acaba?....
Ürünü alacağınız sitede belirtmişlerdir zaten kargo bilgilerini.
Mesela belli bir ücrete kadar kargo ücretini karşılayan siteler var ama çoğu sitelerde alıcı karşılıyor kargo ücretini.

arkadaşlar tüm sayfaları inceleyemedim bahsedilmişse kusura bakmayın ama internetten sipariş edip de maximi alan arkadaşlar site önerebilirmisiniz her siteye de güvenemiyorum bir de ne kadar sürede geldi şimdiden saoluna.s.

gitti gidiyorda her fiyata maxim var ben oradan aldım
hatta satıcıya mesaj gönderdim hangi gün gelmesini istiyorsam oda o gün gönderdi sağolsun :)
eğer ürünün satıldığı bölgedeyseniz verildiği gün bile geliyor :)
bende korkuyordum internetten ama bişey olmuyor düşündüğümüz kadar güvensiz değil :)
hatta internetten alışveriş yapmaya başladım :)

ben de internetten sipariş üzerine maximi istettim ve 2 gündür kullanıyorum,şimdilik ter yok....sanırım çok memnun kalacağım.....

ben d gitti gidiyordan alıcaktım orası çok uygun geldi ama kredi kartım ordaki anlaşmalı bankalardan değil o yüzden desteklemedi başka site arıyorum şimdisenağlama

X