Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

Ben de kendimi bildim bileli ellerim, ayaklarım ve koltuk altım aşırı terliyor, özellikle yazın açık ayakkabı giymek imkansız oluyor, ayaklarım kaydığı için yürüyemiyorum, acaba bu maxim ayaklara da kullanılır mı ki :uhm:

koltuk altı için diyor.ayak ve diğer bölgeler için bir ürün varsa da ben bilmiyorum.belki arkadaşların bir fikri vardır.

arkadaslar bendede aynı sorun war....yas kış demiyor terliyorum...maximi almaya karar werdım fakat ankarada nerde bulabılrım bana acık adres gonderebılecek olursa cok sewınırım lutfen yardımlarınız beklıyrm...duacınız olurum...

kesinlikle link vs vermiyaoruz arkadaslar aramizda bu isi ticarete dökmeye calisanlara engel olalim bu tarz msn mailini size veren kisileri bize bildiriniz bu kisiler reklam amacli gelen kimselerdir lutfen inanmayin yerimseniben

evet bende bir cok sitede okudum canim
bu arada hosgeldin kkya a.s.
doktor gercekten onay verdimi bu dedigine
cunku aliminyum iceriyormus CADIARZU (kanser olabilme ihtimali cok yuksek heleki kadinlarin gögüs kisminda birikiyormus gögüs kanserine yol aciyormus
yani herkes baska birsey soyluyor sanirim amerika kanser odasindanda onay varmis bilemicem simdi :uhm:

buraya yazdım mı bilmiyorum ama bende maximi kullandım ve kullanıyorum. gerçekten çok işe yarıyo. Ben sadece her banyodan sonra 1 kere sürüyorum ve yetiyo. Tavsiye ederim..

buraya yazdım mı bilmiyorum ama bende maximi kullandım ve kullanıyorum. gerçekten çok işe yarıyo. Ben sadece her banyodan sonra 1 kere sürüyorum ve yetiyo. Tavsiye ederim..

carmincim bende kullanmayi dusunuyorum cunku yani artik dar badi giyemiyorum ben maxim icin arastirma yapmistim bayagi bir cokta iyi oldugu yaziyordu ama gece kullanicakmisiz sabah yikicakmisiz oyle yaziyordu kullaniminda
peki canim her yikamada suruyorsun ya hani
kac saat etkili ne kadar

walla bence kişiden kişiye göre değişir ama ben banyodan sonra sürüyorum,sabah yıkamıyorum ama. bi dahaki banyoma kadar idare ediyo. öyle çok da fazla yüklenmek istemiyorum belki bi sorun çıkar diye.Zaten terlememi de yeteri kadar engelliyo.
ama tarştan sonra yada ağdadan sonra sürersen feci şekilde yakıyo ve kaşındırıyo haberin olsun.

ben 5 aydan uzun bir süredir maximi kullanıyorum. sürdüğüm ilk gün terlemeyi kesti artık beyaz badyleri rahatlıkla giyebiliyorum. ve ilk aldığım kutu hala bitmedi.
ancak tek problemim deli gibi kaşıntı yapması. kaşıntı problemini nasıl gidereceğimi bilemiyorum artık. bu konuda sorun yaşayan ve çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim :)

arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum burdaki eczanelerin haberi bile yok..netten alsam ters bi durum çııkmaz umarım.

cnm bu başlığ açan bnm ve bnde izmitte oturuyorum.ilk başlarda biliyosan eğer belsanın altındaki eczanede bulmuştum ama şimdi orasıda satmıyor intrnetten alıyorum.eğer izmitte bulursan banada hbr weririmisn ??

arkadaşlar maxim roll-onun bend ekaşıntı yaptığını söylemiştim iyice dayanılmaz hale gelince iş yeri hekimininde tavsiyesi ile eczaneden kursept aldım. 3. gün oldu 2 kez sürdüm ve koltukaltlarım kupkuru kaşıntı vs yan etkiside yok umarımda olmaz :) üstelik fiyatıda 3.13 ytl. terleme sorunu olan arkadaşlar için bu da akıllarında olsun.

Kursepti bende kullanmıştım ama bende olumlu bi etki yapmadı. Canım maxim kaşıntı yapıyosa sadece bir kere kullanmayı dene. Ben öyle yapıyorum,Banyodan sonra 1 kere kullanıyorum,az sürüyorum öyle sıvamıyorum iyice,biraz kurumasını bekleyip giyiniyorum. Hafif bi kaşıntı oluyo ama sonra geçiyo. Ve çok memnumum..

Arkadaşlar bu tür deo, stik, krem vs içlerinde aliminyum var
Bu madde ter bezlerini etkiliyor ve kanser gibi ciddi hastalıklara neden olabiliyor
En iyisi üzerinde "aliminyum free" yazan yani içinde aliminyum olmayan deolar kullanmak
Ben bu güne kadar baktım ve türkiyede hiç rastlamadım
Bir tane hariç------------->sebamed deodorantında aliminyum olmadığını keşfettim
duyrulur :))

ne güzel herkes kurtulmuş sorunundan
bugun ben de yol yürüdüm ve koltuk altlarım baya ıslandı
gömlek de gri renkti baya belli oldu yani, çok moralim bozuldu

ama kızlar terleme doğal bir olay değil mi?
ben yan etkisinden değil de terleme olmayacağı için vucutta kalınca olabilecek zarardan korkuyorum:çok üzgünüm:

tamam canım sağol bende baktım ama bulamdım orda yine bi bakiimm :1hug:

mrb arklar bende bu yazdıklarınızı okudum certain dri aldım ama hiç etkisini göremedim ((( dün gece sürdüm bu sabah yine her zamanki gibi terlemeye başladım hiçbi faydası olmadı aynı sorunu yaşıyan varsa cevap bekliyorum daha yeni kullandığım içinde olabilirmi bu etki süreci

fiyatı ne kadardı senin aldığın eczanede...:uhm:

..................................................................

Son düzenleme:
ablamında vardı böyle bir sorunu terkur diye bir krem kullanıyo faydasını görmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…