Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

ya arkadaslar ben yurt disinda kaliyorum ve buranin eczanelerinde maxim denilen sey yok deli olucam ayrica internet sitelerinde de yok yurt disina siparis getire bilicek bir site biliyorsaniz lutfen yazarmisiniz lutfennnn

kızlar terlemeyi önleyen roll-on lar almayın bende kullandım buna benzer bişey bi kaç ay kullandım bi süre sonra koltuk altım ağrımaya başladı üstelik daha önce olmayan bişey oldu duştan sonra sürüyordum 2 gün etki ediyordu sürekli kullandıktan sonra 2 günün sonunda koltuk altım öyle pis kokmaya başladı ki yok böyle bi koku yaa iğrenç yani tarifi yok bu koku benden çıkamaz diyordum üstelik ben onu isteyerek almadım her zaman ki roll-onnumdan almaya gittim kalmamış bana o rol-unun çok etkili olduğunu terletmediğini falan söyledi bende aldım tavsiye etmem yani terletmeyen roll-on adı altında satılan roll-onları neyse ki şimdi normale döndüm...

kızlar bugün aldım maximi deniycem umarım yan etkisini görmem tereddütlüyüm ama deniycem umarım etkili olur:dance:

selaam cok uzun zamandan sonra yine foruma gelebildim, gec oldu cvp ama, bu ter pedleri ıslaklıgı gecirmiyor. ben bakırköydeki eczaneden alıyorum sürekli,cok memnunum. bi de roll on gibi seyler kimyasal vs kansere bile sebep oluyormus o yüzden ben de kullanmıyorum artık.

curious
yan etkisi yok
yani aşırı kaşınma ve yanma dışında
sonradan geçiyor :)

of canım gerçekten çok kaşındı ilk kullandığım için sanırım dimi her sürüşümde böyle olmaz umarım ama gerçekten çok kaşıntı oldu kullanma talimatında kaşıntı hissederseniz kullanmayı kesin yazıo ama hemen pes etmek de istemiyorum çok umut bağladım maxime:uhm: inşallah bi dahaki kullanışımda yanmaz yoksa bırakırım sanırım off yaa:sm_confused:

tahmin ediyorum piyasada tere çözüm getiren en etkili ürün maxim,bu belli..
fakat yan etkilerinden ciddi ciddi korkuyorum,şu sıcaklardada ıslak ıslak gezmek ayrı bir sıkıntı ,birde kaşıntıdan bahsetmişsiniz,bu ürün mantar enfeksiyonunamı sebep oluyor yan etki olarak acaba
içindeki aleminyum kristallerinin çok ciddi rahatsızlıklara sebep olabileceğini okuyorum birçok yerde
kafam çok karışık,başka biyerimde terleme yok ,şu koltuk altı ıslaklığı yaz aylarında kabus gibi (
dayanamayıp her an alabilirim maximiCADIARZU

alabiliyorum tabi.en başta ben rahatsız oluyorum.çok kötü yaa..hele yaz geldi şimdi.maximi almayı düşünüyorum bakalım ne olacak....

ee peki koltuklatına lazer yaptırıyosak ve buürünü yinede kullanabilrmiyizki yani bi zararı yan etkisi filan olurmu acaba bilen varmı aranızda lütfen yazın bnde bian önce kullanmak istiyorum bi zararı olmucaksa

:dance:kızlar maximi kullandım ve ilk günden etki etti :teytey:allahım inanamıyorum süper bişey bu ya yanma kaşıntı ne olursa razıyım gerçekten kendime güvenim geldi birden havalar ısındı hızır gibi yetişti maxim herkeze tavsiye ediyorum gerçekten çok etkili

ee peki koltuklatına lazer yaptırıyosak ve buürünü yinede kullanabilrmiyizki yani bi zararı yan etkisi filan olurmu acaba bilen varmı aranızda lütfen yazın bnde bian önce kullanmak istiyorum bi zararı olmucaksa

yaa arkadşlar bilen yokmu hadi biri bişe söylesin bnde kullancam ama lazer yaptırıyorum ya kremin zararı olurmu :uhm:

Yalnız şimdiden kullanmaya başlayın ki çok sıcaklarda kullandırma gerektirmesin..
O aşırı sıcaklarda teri önlemek sağlık açısından iyi olmaz ..
Dikkatli olun :)

bende aldım bi kez kullandım bi kerede etki etmedi ama çok sık kullanılmasıda zararlıdır die pek kullanmaya cesaret edemiyorum. koltuk altına sürülen deodorantlar vs kansorojen oldugu söyleniyo bu alüminyum bu kanseri tetikleyen madde diye biliyorum içim rht etmiyo o yzdn... Bu konuda ne düşünüyosnz?
Bu arada el ve ayakta maxim işe yaramıyor, en azından bende yaramadı bu konuda da tereson u öneririm yıllardır hep onu alıyorum ben kullandıgın süreçte kesiyo bırakınca ki ben aylardır kullanmıyorum eski halime döndüm şuan çok aşırı gene sipariş verdim..

şansa bak neyi araştırırken neyi buldum. sizlerden farklı olarak ben terlemiyorum, ama erkek arkadaşım acayip terliyor, onun için alıp hediye etmeyi planlıyorum. o da botoks düşünüyordu, burada bazı arkadaşlar botoksun çok da işe yaramadığından bahsetmiş, bu arada bu ets midir ne dir.. ne oluyor o tam olarak? bir açılımı var mı ?

canım 50 liraya internetten kargo fiyatı da dahil olmak üzere alabilirsin.

internetten bir türlü alamadığım için eskişehirde eczaneden 60 liraya aldım ben canım ama 100 bile olsa değer ben memnun kaldım yerimseniben

kızlar maxim i kullandım gerçekten etkili terleme bitti ama şu an koltukaltlarım kahverengi napacam ben

aa canım çok şaşırdım ben de böle bişe olmamıştı :sm_confused: umarım geçer geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…