ne yiyip ne içiyosun tatlım onları da yazmıyosun ki anlayalım neden kilo veremediğini :44:
gunaydınnnnn canımmmmm
sabah kalktımmm ılık suyumu ve 2 adet limonnn :)
aksam tam 1 saat spor yaptımmm .:2: ter içindee kaldımmmmm amaaa tartıyaa çıktıgımdaaa
aç karnınaa 77 78 arası :2:gun ortasında ise 78 79 hiçbirsey anlamadım hangisini kale almalıyım sabah kalktığımdaki kilomumuu :
sabah boşaltımını yapmış aç çıplak olarak tartıldığın doğru kilodur tatlım öyle günde bi kaç kere tartılınmaz hafta da 1 kez hadi olsun 2 kez çok çok çıkıp yıpratma kendini
o zmannn canımmm benimmm 2 kilo vermişimmm heheh yuppii yokkk canım benımmmmmm hep tartılmıyorum aksam tartıldım 78-79
sabah kalktım 77,78
[sıze=3]
anladım tatlım bir de ılık suya 2 adet limon ne demektir 2 limonu sıkıp içtim deme paralarım seni aç karnına faydadan çok zarar edeceksin boş mideye doldurulmaz o kadar asit[/sıze]
yok canımmmm ılık suya 2 dilim limon koydumm :) sadece 1 dilimini yedmmmm
tamam tatlım şimdi oldu limonu ben de çok severim
Ben pek sevmemm amaa yiyebiliyorumm artık suratım ekşi ekşi olsadaaa
canım başka ne yapabilirim bilğin birşey varmı banaa önericeğinnn
ben ekmek yemiyorum
3 lt su
3 adet yeşil çay
ve saat 4 5 den sonra birsey yemiyorummm...
günde 1 1,30 saat yürüyüşle birlikte spor yapıyorummm:44::44:
çok güzel tatlım spor yapman bir de şahanee
ara öğün pek yapmamaya çalış öğünlerini güzel ye leptin hormonunun salgılanması için
nişastalı gıdaları tercih etme,
yumurta yoğurt ayran mutlaka tüket bol bol,
zeytinyağı ve tereyağı tercih et diğer yağlardan kaç
salata sebze yemekleri fırında köfte tavuk bu tarz şeyler ye hazır gıdalara yönelme hiç
mümkünse yoğurdunu kendin yap ben diyetteyken süt alıp yoğurt yapıyordum. bunların dışında aklıma şuan bir şey gelmiyor tatlım oldukça konuşuruz yine
Meraba mavimi bende senin topiğini uzun zamandır takip ediyodum.
Ben dün tartılmıştım 57.1 kiloydum dün hem az hemde sağlıklı yedim sadece minik bi kaçamağım oldu oda sporla eridi gitti.
Ama sabah uyandığımda regl olmuştum ve sabah 57.8 kilo çıktım. Ben 56ları görürüm diye umuyodum.
Acaba reglle alakalı bi durum mu hani ödem falan şişkinlik ve gazda oluyo.
öğlen yemeğim
püreli rosto köfte
1 kepçe mercimek çorbası
ayran
akşam bakalım ne yicem bakalım bakalım bakalım aslında yemeğim var ama 3. gün olunca sıktı azcık
bende şişkoyum yaaa
mavimi canım şu an kaç kilosun ve ne kadar zamanda verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?