Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

canım maşallah sanaHiç fire vermeden pes etmeden vermişsin kilolarını
ben hala aynıyımAsker gitti geldi tatildi derken:26: Kendimden utanıyorumNeler yaptın

evvvett kilo bildirim günüm bugün gram gram veriyorum poff ama olsun bakalım :18:

kahvaltım

2 yumurta haşlama
zeytin
yoğurt

tüm öğünlerde yoğurt yemeye karar verdim araştırmalarım sonucu bel çevresi için yoğurt mucizevi bir gıdaymış , denemeliyim denemeliyim yaşasın yoğurt yemekkk

merhaba kızlar ben hastaydım 4 gündür çok kötü grıp hiç kilo veremedimm spora gidemedimm cok canım sıkkın yaaaa butun motivasyonum gitti sıfır

Mavimi tatlım bu hafta sozleniyo musun tatlımtatlım
Rabbim hayırlı mübarek etsin...
her işinizde kolaylıklar versin...
akıllı kızsın vesselam fırsatı değerlendirdin zayıfladın
simdi kuğu gibi olucen ins

tatlım tatlım tatlımmm sonunda sözlenicem inşallah tüm aksiliklere aksaklıklara rağmen sonunda emelime kavuşucam hayırlısıyla

tatlım tatlım tatlımmm sonunda sözlenicem inşallah tüm aksiliklere aksaklıklara rağmen sonunda emelime kavuşucam hayırlısıyla

yeni gelin kokuşumu aldım ne
haha benden tavsiye o kadar zayıfladın sakın ha evlenince benim gibi 15 kilo alma canım
inş söz kıyafetinde sevgili sözlünü birkezdaha kendine aşık edersin canım
mutlaka resim beklioruz zayıf güzel gelin kzımızı görmek siteriz

geliyor mu kokum taa oralara

inşallah almam kilo temennim o yönde hatta düğün tarihime yaklaştıkça bi 5-6 kilo için de bi diyete girmeyi düşünüyorum inşallah

aşık olsun bana bögürtlenim benim çok sevsin hep sevsin balım lokumum benim
ayy aşka geldim yine durduk yere :118:

böğürtlenmi bu sevgi sözcükleri diyete bağlı olmasın yağım balım böğürtlenim pastam karışık kebabım

Aaa mavimi canım çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşallah umarım kısa zaman sonra düğünüme 3 gün kaldı çizelgeni okuruz

Aaa mavimi canım çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşallah umarım kısa zaman sonra düğünüme 3 gün kaldı çizelgeni okuruz

ayy ağzından bal damlıyor tatlım ne güzel konuştun inşallah aminnn

selamlar günlükçüm

diyet yapıyorum haberin bile yok bugün 4. günüm karbonhidrattan kıt bol sebzeli etli proteinli kısa bir diyet serüveninin içerisindeyim çünkü bayramdı seyrandı derken abur cubura baklava böreğe çok abandım sabah akşa demedim eziyet ettim vücuduma 2 kilocuk almışım maalesef :18::18:

neyse böyle devam edeyim tartılırım bi ara, yaşasın sağlıklı yaşam

bir de plates e başladım eğitmen eşliğinde tabiki haydi bakalım faydasını görürüm inşallah

Hayırlı olsun mavimi:)

bende bugun başladım desteğini bekliorum:) hemen su ana kadar yediklerimi yazayım saygılar...
Hedefim Aralık ortalarına kadar 5 kilo vermek!!

Sabah
1/2 yumurta
1/2 domates
1/2 salata
1/2 k.biber
1 avuc badem
1 avuc ceviz
3 tane kuru kayısı

Öğlen
1 porsiyon kuru fasulye

Su
1 litre
Yeşil cay
1 fincan

hoşgeldin balımmmm çizelgeni de güncelledin mi bakiim

ben de öğlen ne yediğimi yazayım

1 kase kuru fasülye
cacık
3 kaşık bulgur pilavı ve çorba

04.11.2013 akşam yemeğim

1 tavuk but fırında
1 kase yoğurt
zeytinyağlı fasülye

1 saat de plates yaptım

gelelim bugüne
kahvaltım

2 yumurta haşlama
ayran
bi kaç çatal peynir
2 dilim sucuk
bi avuç çiğ fındık

mavimi hayırlı olsun tatlım

etti edicek derken sonunda sözlendin yaaaa

Allahım gelinliğini de hayırlısıyla giymeyi giyipte bebiş beklemeyi de nasip etsin inşallah

Canım cok cok cok ötesi sevindim.
Allah hiç ayırmasın sizi
eminim cok güzel olmuşsundur nisanda
su en güzel günlerinin de tadını çıkar

ayyyy çok duygulandım geçen yıl bu zamanlar başlamıştım diyete 1 sene oldu tam şuan 60 kiloyum 58.5 lere düşmüştüm almışım azcık
aslında 55-54 için ciddi manada tekrar girişmek istiyorum ama kararlı olmak için zaman verdim kendime bakalım ne zaman ollucak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…