- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
selamlar kızlar mavimi burda arada gelip gidiyor da napsa ne etse de 55leri görse hatta 54 e düşse hatta göbecikleri eritse poff :18:
tekrardan ciddi anlamda başlayım başlayım diyorum sürekli bırakıp tekrar geri başlamak istemediğimden tam anlamıyla azimli olmayı bekliyorum azim istikrar benim temel prensibim biliyosunuz
neyse bugün başladım gibi oldu güzel bi kahvaltı yaptım karatay teyzemin son kitabını da aldım onu da okuycam inşallah böylelikle yaza kalmadan hedefime ulaşmam gerekli düğün müğün olucak bi de inşallah nasipse çıpızçıtır olsam kardır aslında
neyse gelmişken kahvaltımı yazayım
2 adet muz
yarım salatalık
az peynir
zeytin
süt
azcık da ceviz
haydi bismilllaaahhhh
tatlım tatlım hoşgeldinnnnn
ilham vermeye devam et,eminim yaza kadar çıtır çıtır olursun sen
geçen gün günlüğünü tekrar okudum hakikaten başarı öyküsü gibi
DEVAMMMMM
Uzuuuun bir aradan sonra merhaba zayıflamak isteyen kk üyeleri. Daha önce burada günlük tutmuş eski bir üye olarak yeniden sizlerden yardım almaya geldim. Eğer beni de aranıza alırsanız sevinirim. Kendimi daha detaylı tanıtayım. 33 yaşındayım 2 çocuk annesiyim. Kızım 2 aylık oldu. Mart başında işe başlayacağım. O zamana kadar kaç kilo verebilirim bir fikrim yok ama yardımınıza ihtiyacım olacağı aşikar. Emzirdiğim için sütümün kalitesi düşmesin diye 2aydır diyet yapmadım fakat benim yaşam kalitem düştü. Diyetisyene git demeyin gittim. Verdiği diyetle 1 haftada 1 kg. aldım:) Topuklarım ve belim kiloyu kaldırmakta zorlanıyor. Kıyafetlere sığmıyorum ve moralim inanılmaz bozuluyor. Psikoloji desen lohusalıktan yeni çıktım. İlk mesajdan fazla başınızı ağrıtmayayım. Sonra bol bol yazarım. Önerilerin tümüne açığım. Benide aranıza alır mısınız?
selamlar tatlımmm hoşgeldin bebişinle kocişinle bi ömür sağlıklı sıhhatli olun inşallah da kilocuklar kolay
elbette tatlım gelebilirsin aktif olarak katılan azimli istikrarlı arkadaşlara her zaman kapımız açıktır
ne düşünüyosun peki kafanda bir planın var mı nasıl bir yöntem izleyeceksin kilo vermek için :44:
Canım şartlarım ağır olsa da azimliyim. Yol haritam sadece tatlıyı kestim ve leslie ile spor başka önerilerinizi dinleyeceğim. İyi dileklerin için teşekkürler. Allah herkese nasip etsin inşallah. Çok umudum yok ama denemedim demicem. Sanki annemden böyle doğmuş gibi hissediyorum. Bu günlük benim hem dış dünyaya açılan tek kapım hemde rahatlama aracım olucak. motivasyonum düşmezse eğer başarabilirim.İşe başlamadan çok düzenli olmasada hergün girerim nete. Binlerce teşekkürler...
bence hiç karamsar olma ben burda o kadar çok kişi gördüm ki doğum kilosunu vermeye çalışan ve başaran senin de o arkadaşlardan eksiğin elbette yok , bence mesele kendine inanmakta.
yavaş yavaş olsun kalıcı olsun ben karataycıyımdır tavsiye ederim
bence hiç karamsar olma ben burda o kadar çok kişi gördüm ki doğum kilosunu vermeye çalışan ve başaran senin de o arkadaşlardan eksiğin elbette yok , bence mesele kendine inanmakta.
yavaş yavaş olsun kalıcı olsun ben karataycıyımdır tavsiye ederim
merhaabaa canlarımmm nasılsınızzzzz
merhaabaa canlarımmm nasılsınızzzzz
Sabahtan beri nete gireceğim anı bekledim. Bakıcımız hastalandı. Kızla zor oldu şimdi bırakabildim. Sabah diyete gayet uyumlu başladım. Öğen arkadaşım sürpriz yaptı. Pide getirdi birlikte öğle yemeği yedim ve sohbet esnasında bir de baktım koca bir pideyi bitirmişim
Akşam dengelicem inşallah. Ama ilk günden hiç de hoş olmadı bu yaptığım. Hep ben anlatıyorum günlükteki diğer arkadaşlar sizler ne yapıyorsunuz? Hepinizi tanımak isterim. Paylaşımlarınızı neden yapmadınız? Mavimi özellikle seni merak ediyorum kilolar ne durumda gelin olmaya hazır mısın?
Selam Mavimi:))
Nasılsın ? umarım iisindir:) Bende senin günlüğüne yediklerimi yazmaya karar verdim :) umarım kabul edersin benide:)
Kahvaltı-----------
1 haşlanmıs yumurta
1/2 Muz
1 Parca Ananas
1/2 Kivi
1 kk peynir
5 zeytin
1 avuc ceviz ve badem
3 tane kuru kayısı
aa elbette başımın üstünde yerin var
sabah sabah meyve partisi yapmışsın bol vitamin olsun
benim de cevizim bitti ucuz ceviz bulmam lazım :44:
evet ya cevizin kilosu olmus 50tl ne yapıcaz bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?