- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 797974
evvvett kilo bildirim günüm bugün gram gram veriyorum poff ama olsun bakalım :18:
kahvaltım
2 yumurta haşlama
zeytin
yoğurt
tüm öğünlerde yoğurt yemeye karar verdim araştırmalarım sonucu bel çevresi için yoğurt mucizevi bir gıdaymış , denemeliyim denemeliyim yaşasın yoğurt yemekkk![]()
Mavimi tatlım bu hafta sozleniyo musun tatlımtatlım
Rabbim hayırlı mübarek etsin...
her işinizde kolaylıklar versin...
akıllı kızsın vesselam fırsatı değerlendirdin zayıfladın
simdi kuğu gibi olucen ins![]()
tatlım tatlım tatlımmm sonunda sözlenicem inşallah tüm aksiliklere aksaklıklara rağmen sonunda emelime kavuşucam hayırlısıyla![]()
yeni gelin kokuşumu aldım ne
haha benden tavsiye o kadar zayıfladın sakın ha evlenince benim gibi 15 kilo alma canım
inş söz kıyafetinde sevgili sözlünü birkezdaha kendine aşık edersin canım
mutlaka resim beklioruz zayıf güzel gelin kzımızı görmek siteriz![]()
geliyor mu kokum taa oralara
inşallah almam kilo temennim o yönde hatta düğün tarihime yaklaştıkça bi 5-6 kilo için de bi diyete girmeyi düşünüyorum inşallah![]()
aşık olsun bana bögürtlenim benim çok sevsin hep sevsin balım lokumum benim![]()
ayy aşka geldim yine durduk yere :118:
Aaa mavimi canım çok sevindim hakkınızda hayırlısı olur inşallah umarım kısa zaman sonra düğünüme 3 gün kaldı çizelgeni okuruz
Olur ins...o günde yakındır taze gelincikayy ağzından bal damlıyor tatlım ne güzel konuştun inşallah aminnn![]()
Hayırlı olsun mavimi:)
bende bugun başladım desteğini bekliorum:) hemen su ana kadar yediklerimi yazayım saygılar...
Hedefim Aralık ortalarına kadar 5 kilo vermek!!
Sabah
1/2 yumurta
1/2 domates
1/2 salata
1/2 k.biber
1 avuc badem
1 avuc ceviz
3 tane kuru kayısı
Öğlen
1 porsiyon kuru fasulye
Su
1 litre
Yeşil cay
1 fincan
mavimii canım nişanlanmışsın hayırlı uğurlu olsun...![]()