- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
günaydın kızlar
mavimi gelmeyince topiğinin de cesedi çıkmış gelen giden yok.
dün akşam yemeğimi yazmadım onu yazayım gelmişken.
akşam yemeğim
tavuklu mantarlı krep
ayran
kahvaltım
simit
peynir
domates
çay
henüz açıkmadım bu sebeple öğlen ki menüm belli değil süt meyve fln da yapabilirim , ya da ızgara köfte fln da olabilir.
sabah tartıldım 59,5 dedi ama paltolarınlarım bol gelmeye başladı yavaştan, popom yok olmaya başladı zaten yoktu sinir oluyorum bu duruma popo yapmak için ne yapmak lazım gelir bir fikrim yoktur..
Slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama hergün girip okuyorum
diyet yapmıyorum istediğimi yiyorum ama dikkat ediyorum
mavimi hiç sıkma tatlım canını bendede dönem dönem böyle oluyordu
emin ol geçici bu + kilolar
bu arada bu sabah 57.9 kg çıktı kilom çok çok çok yavaş gidiyor ama gitmesi önemli zaten
diyeti birakmis olsamda hala 6 dan sonra hiç birşey yemiyorum sanırım buna alıştım
Benim için önemli olan şuan istediğim herseyden ölçülü yiyip 6 dan sonra aç kalmak
mavimi girebildiğin kadar gir yoksa buranın ıssız çölden farkı kalmıyo senn herkesi motive ediyosun
kandiliniz mübarek olsun kızlar....
mavimin pek uğramadığın için yazmıyorum bende ama topiğine her gün bakıyorum,yılmadan devam ettiğin için tebrik ederim seni.
ben bi ara cozuttum ama şükür şu an herşey yolunda 5 li sayılara gram kaldı..
tatlım tatlımmm teşekkür ederim sevgülüm burda olunca akşamları onunla geçiriyorum buraya da pek uğrayamıyorum dolayısıyla ama bulduğum her fırsatt geliyorum yazıyorum bir şeyler.
maaşallah tatlım ben de 59lardayım bi kaç aydır, 57 i göremedim 55 i hak getire artık agustosta mı görürüm eylülde mi aralıkta mı bilmiyorum
hehehh dedim zaten enişte geldi,çıtır mavimiyi bırakmaz artık
bende 2 aydır 60-61 arasıyım,yerimde sayan kilomda bu hafta düşüş başladı,duraklama dönemim bitti galiba
inşallah benimki de duraklamadır diyecem ama şuan bulunduğum durum diyet olmadığı için pek de önemsemiyorum.
ama iyi bilirim duraklamaları tatlım sonrası çok daha iyi oluyo sonuçları gördükçe, durmak yok sağlıklı yaşama devam
neyse ben biraz daha böyle rahat olayım da ramazan öncesi bi depar atmayı düşünüyorum hayırlısıyla bakalım
canım ya ben sana çok özeniyorum ben bi diyete başliyim diyorum 5.gün bırakıyordum ama senin SAĞLIKLI YAŞAMINI (DİYET DEĞİL
,SAĞLIKLI YAŞAM!) gördüm, kendime çok kızdım ben niye saat gelsinde yemek yiyim ki? diyorum.Senin gibi tıka basa sağlıklı yicem,hem karnım doycak hemde kilo vericem :))
DEVAM ET ŞEKERİM HEDEF 50!
canım bu arada boy kaçtı?
en iyisi tatlım doyana kadar sağlıklı şeylerden ye 4-5 saat atıştırmalık yapma akşamları da çok geç yeme bu düzeni de benimse bak nasıl mutlu huzurlu oluyosun bir de rahat ol doğru bir şey yapıyorsun kendine inan güven bırakmak söz konusu olmamalı eski düzenin sağlıklı değilmiş ki sen kilo almışsın seni mutsuz etmiş kurtulmaya çalışıyorsun sen de bunun bilincindesin zaten ve bana güven tatlım azimle istikrarlı olursan hiç bir şey duramaz önünde
165 im tatlım
evet tatlım haklısın.gitmesini istiyorum bu kiloların!
bide canım sen kaç saat spor yapıyosun yada spor yapıyo musun? neler yapıyosun?
bu 5 ay içinde göbeğin inceldimi,bacakların, el bileklerin, boynun inceldimi?
ben spor yapmadım diyebilirim ayda yılda bir yürüyüşe çıkıyordum o kadar. el bileklerimle boynuma hiç dikkat etmedim de kilo verince her yerin incelir tatlım göbek baldır bacak incelmeyecek de ne diye diyet yapıyoruz tatlım elbette inceldi küçüldü
30 beden giyiyorum dar paçada iğrenç oluyor..
28 giyip dar paçada mini mini bacaklarımın olması için sadece diyet yeterlimi diye sorucaktım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?