• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

selam kızlarr

sabah küçük tost

öğle kumpir

akşam 10 dk falan önce et yemeği az bişey

mavimi canımcım çok çok çok tebrik ederim..... kkda daha yeniyim ama çok çıtır olmuşsun maşallah nazar değmesin bi taneme :)))

çok iyi kilo vermişsin banada birileri moral verse uzaya bile giderim ama işte :(/(

selam kızlarr

sabah küçük tost

öğle kumpir

akşam 10 dk falan önce et yemeği az bişey

canımcım öğle yemeklerini gördügüm kadarıyla çok ağır yiyorsun.

sabah tost yiyerekde iyi yapmamışsın bitanem peynir zeytin yemen çok daha iyi olurdu senin açından.
kumpir hele çok kızdım :@ onun yerine sebze yiyeydin ya?

canımcım öğle yemeklerini gördügüm kadarıyla çok ağır yiyorsun.

sabah tost yiyerekde iyi yapmamışsın bitanem peynir zeytin yemen çok daha iyi olurdu senin açından.
kumpir hele çok kızdım :@ onun yerine sebze yiyeydin ya?

canım çok haklısın ama toparlayamıyorum kendimi:43:

selamlar kızlar mavimi geldi

reglim bitti tartı da 59ları göstermeye devam ediyor bunda istikrar gösterirse önce tartının sonra da kendimin kafasını kırarım :27:

neyse şaka bi yana buraya her ne kadar yazmaya fırsat bulup yazmasam da azıtmadım cozutmadım zaten iştahsızım istesem de yiyemiyorum bişi akşamlar canım bir şey çekmiyor valla benimki minik öküzler gibi yediği için eşlik ediyorum ayıp olmasın diye o kadar.

kahvaltım

1 yumurta
4 kaşık yoğurt

mavimi canımcım çok çok çok tebrik ederim..... kkda daha yeniyim ama çok çıtır olmuşsun maşallah nazar değmesin bi taneme :)))

çok iyi kilo vermişsin banada birileri moral verse uzaya bile giderim ama işte :(/(

tatlım çok teşekkür ederim bana da moral veren bi kendim oldum :27: insan kendi kendine yetmeli :27::27:

daha güzel kilocuklar senin olsun tatlım günlüğünü okudum çizelgen yanlış gibi geldi bana tatlım :54:

canımcım sen süpersin yaaaaaaaaaaa:52: kaç kilolar vermişsin(1234567788990 öyle sen ya...:21: çok kişi günlük açıyor ama hedefe ulaşan çok az sen bunu başarmışsın tebrikler... önünde saygıyla eğiliyorum:42:

canımcım sen süpersin yaaaaaaaaaaa:52: kaç kilolar vermişsin(1234567788990 öyle sen ya...:21: çok kişi günlük açıyor ama hedefe ulaşan çok az sen bunu başarmışsın tebrikler... önünde saygıyla eğiliyorum:42:

tatlımm tatlımm teşekkür ederim :54:

öğlen yemeğim
1 ızgara köfte
1 biber
1 mini mağnum

böyle saçma sapan öğle yemeği olur mu demeyin oluyor iştah miştah hak getire kızlar hiç bu kadar kötü olmamıştım canım hiçbir şey yemek içmek istemiyor zorla yiyorum hani yemek vakti yemek yenir düşüncesiyle ama bıraksanız yemeyeceğim. çok sağlıksız bi durum hiç sevmedim kendimi böyle ne yapmalı bilemedim :18:
akşam fırına sebzeli tavuk vereceğim yanında da salata düşünüyorum ya da cacık ya da ayran özeneyim bakalım yerim bişiler inşallah :56:

dün akşam bol sebzeli tavuk verdim fırına kabak patlıcan soğan domates biber ne ararsan vardı 2 but götürdüm yanında bi kase cacık:56::56::56:

kahvaltım

1 haşlama yumurta
1 domates
peynir
zeytin
çay

öğlen bakalım sevgilim beni nereye götürecek yemeğe bakalım görelim :27::27::27:

kızlar sabah kahvaltım yuvarlak kesilmiş ve fırına verilmiş patates ve yanına yoğurt nasıl kahvaltı bu :37::37:

şimdi okuldayım arkadaşımdan tutku otlanıyorum :27::27:

3 tane yedim

gidicek kiloşlar :41:

Selam kk
topiğn güzel bayanları

nasılsınız bakalım

ben artık diyet falan yapmıyorum nerdeyse 10-15 gündür resmen aç geziyorum iştah sıfır kilom ise 63-64 kg arası değişiyor

kim derdiki benım iştahımın gideceğini zorla yemeye çalışıyorum ama yiyemiyor iki lokmadan sonra tıkanıyorum nedeni ise oğlum küçük kaza geçti başında onla uğraşmaktan yeme içmeyi unuttum

ama şunu anladım açta gezsen kılo veremiyorsun yiyeceğiz ki vucut yediklerimizi yakacak

neyse normale dönunce yine buralarda takılırım zayıflamak falan istenmiyorum ama buralarda sohbet etmeyi seviyorum

sevgiler

tatlım çok teşekkür ederim bana da moral veren bi kendim oldum :27: insan kendi kendine yetmeli :27::27:

daha güzel kilocuklar senin olsun tatlım günlüğünü okudum çizelgen yanlış gibi geldi bana tatlım :54:

nasıl bir şey yapmamı önerirsin canım? şu ana kadar 3 haftada 5 kilo verdim,çikolatamı falanda eksik etmedim :D

Özel mesajdan ne gibi bir şey yapmamı söylersen sana uyarım,diyetisyen gibi kadınsın :D

aaaah :@ canım kilodan çok vücüdundaki yağların gitmesi lazım yoksa kendi başına tartıda verilen kilo bir şey yapmaz.

canın tatlı çektiğinde yoğurda tarçın koy ben öyle yapıcam artıkkk :))

canım yaa çok teşekkür ederim :3:
inşallah düzene oturtucem :27:

günaydın kızlar :16:

sabah 6 parça gözleme yedim ve 1 bardak süt içtim

finaller başladı istesemde yemek yemeye fırsatım olmuyor :37:

selamlar çıtırlarım maviminiz geldi epey boşladım topiğimi farkındayım ama iş güç memleket derken fırsat bulamadım ve verilecek 3-4 kilom daha var :8:

kahvaltım

2 yumurta
1 ayran
bi avuç ceviz+ badem

selamlar kızlar öğlen yemeğimi yazayım

biftek ızgara
mantar

akşam ne yesem aceba ne yesem düşünmem lazım patlıcan salatası olabilir bu ara geç yemeye başladım biraz onu önlemeye çalışmalıyım geç yemek iyi bir şey değil çünkü :56:

merhaba kızlar bugün orucum Allah kabul eder inşallah

sahurda tost yedim salatalık yedim domates yedim 2 bardak şekersiz çay içtim ve ders çalışmaktan 5 e kadar uyumadım :27::27::27::27:

iftarda da 5 kız arkadaşımızın evine iftara gidiyoruz ne yerim belli değil :51:
kalorisiz günleeeeer :nazar:

günaydın kızlar

mavimi gelmeyince topiğinin de cesedi çıkmış gelen giden yok.
dün akşam yemeğimi yazmadım onu yazayım gelmişken.

akşam yemeğim

tavuklu mantarlı krep
ayran

kahvaltım

simit
peynir
domates
çay

henüz açıkmadım bu sebeple öğlen ki menüm belli değil süt meyve fln da yapabilirim , ya da ızgara köfte fln da olabilir.

sabah tartıldım 59,5 dedi ama paltolarınlarım bol gelmeye başladı yavaştan, popom yok olmaya başladı zaten yoktu sinir oluyorum bu duruma popo yapmak için ne yapmak lazım gelir bir fikrim yoktur..

çizelgemi değiştirdim bu arada BMİ epey düşük oldu ama olsun kilo verebildiğim kadar vermeyi düşünüyorum hoş bu amaç için henüz çok savaşıyo sayılmam.

zayıf görmüyorum kendimi tamam giydiğim eskiye nazaran çok daha güzel oluyo kendimi çok daha iyi hissediyorum ama biraz daha zayıflamam gerektiği kanaatindeyim.

şuan diyet yapıyorum diyemem ekmek hariç her şeyi yiyiorum ama biraz daha zaman geçsin şu kilom iyice otursun diyet moduna girip spor eşliğinde son kilolarımı da dökeceğim,

mavimi dediyse yapar!

Back
X